Dodaj do ulubionych

Turcja Egejska

IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.12, 20:52
Witam. Proszę o rady i opinie na temat pobytu w tym rejonie. Gdzie lepiej i jakie hotele. Dużych wymagań nie mam. Hotel może być typu kameralny, blisko morza z plażą, z rozrywkami nie tak bardzo położenie też nie na uboczu i nie w centrum. Może ciekawe wycieczki fakultatywne w tym rejonie. Młodzi nie jesteśmy ale też i nie starzy. To już z myślą na drugi rok!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ruda Re: Turcja Egejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.12, 12:57
      myślę, że Alacati, ale sprawdź, czy hotel rzeczywiście jest w tej miejscowości, czy to zmyła
    • doris4227 Re: Turcja Egejska 26.08.12, 14:34
      Witam.Ja proponuję hotel LAluna w Bodrum -Gumbet/wróciłyśmy w lipcu z tego hotelu/.hotel 4 gwiazdki,kameralny ,jeden basen,barek przy basenie,na plaży brak.Do morza bliziutko,do centrum miasta również,do klubów dyskotek równiez.Na mieście bezpiecznie,fakultatywy z lokalnego biura KLS voyages,prowadzi je Polka pani Dorota.Pozdrawiam,my bylyśmy zadowolone ztego hotelu.W razie pytan sluże radą,e-meil doris555@onet.pl
      • Gość: meg88 Re: Turcja Egejska IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.12, 20:30
        Pięknie dziękuje za informacje, posprawdzam sobie a w razie pytań napiszę do Ciebie doris. :)
      • kawokado Re: Turcja Egejska 07.09.12, 18:55
        Ja polecam family belvedere - widoki, że dech zapiera i również biuro kls voyages :)
      • Gość: Jack Re: Turcja Egejska IP: *.ups.com 01.10.12, 13:25
        Tak polecalas ten hotel, ze wlasnie go Sanepid zamknal . Wrocilismy dzisiaj o 6 rano , wczoraj wywalono prawie cala pracujaca ekipe hotelu, pozostalych gosci przeniesiono do lepszych hoteli. Jednym slowiem - wielki brud ,smrod i ubostwo !!! ITAKA nie reagowala na skargi i zazalenia .
    • Gość: meg88 Re: Turcja Egejska IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.12, 17:59
      Widać, słychać i czuć smrodem!!!!
    • Gość: aga Re: Turcja Egejska IP: *.tel.tkb.net.pl 28.08.12, 00:31
      Bodrum hotel Mandarin. Blisko centrum, super baza wypadowa. Można wykupić sobie wycieczkę do Grecji (KOS). Polecam zakup wycieczek w marinie. Duuużo tańsze niż fakultatywne organizowane przez biuro podróży.
      Hotel kameralny (byłam w długi weekend majowy), cudny ogród, wspaniałe jedzenie, a te kolacje ... Pokoje mają wszystko co trzeba, najlepiej rezerwować od strony basenów.
      Służę info.
      • Gość: meg88 Re: Turcja Egejska IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.12, 10:57
        Pięknie dziękuję za podpowiedź!! :):)
    • Gość: kasia Re: Turcja Egejska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.12, 11:11
      Ja tak jak już tu kiedyś pisałam byłam w Vera Club tmt. Moją opinię znajdziesz na holidaycheck czy oceniaczu.
      forum.gazeta.pl/forum/w,660,137284231,137299235,Re_Bodrum_Hotel.html
    • Gość: kasia Re: Turcja Egejska IP: *.tvk.torun.pl 01.10.12, 14:15
      polecam okolice KUSADASI, bardzo duzo hoteli, miejscowość połozona przepięknie, byłam na przełomie VIII/IX dwa tygodnie, wróciłam zachwycona
    • esordia99 Re: Turcja Egejska 01.10.12, 14:29
      A ja polecam hotel Bendis Beach.
      mixtravel.pl/index.php/turcja/bodrum/Hotel/Hotel-bendis-beach,h,411
    • esordia99 Re: Turcja Egejska 01.10.12, 14:34
      A,jeszcze Kadikale Resort jest niezły:)
      mixtravel.pl/index.php/turcja/bodrum/Hotel/Hotel-kadikale-resort-spa,h,407
    • Gość: ewa Re: Turcja Egejska IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.12, 21:07
      zdecydowanie Kusadasi, rewelacyjne miasto!!!!
      • Gość: meg88 Re: Turcja Egejska IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.12, 11:32
        Dzięki Wszystkim za info!!! Już się nastawiam!!!! :):)
      • rydzyna1213 Re: Turcja Egejska 06.10.12, 16:31
        zgadzam sie - super miasto :-))) polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka