turhotel 14.07.04, 18:03 www.panoramahotel.com.tr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
riwiera_turecka PANORAMA 06.08.04, 01:49 jeden z nielicznych hoteli **** umiejscowionych w samym sercu Alanyi Odpowiedz Link Zgłoś
riwiera_turecka Re: PANORAMA 06.08.04, 01:52 Autor: AleXia 30-07-2003 18:30 Tym razem byłam w prześlicznym hotelu Panorama-położonym w samym centrum Alanyi- gdzie wystrój, animacje, jedzenie SUPER!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: Panorama - Alanya (****) 26.08.04, 09:54 Właśnie wróciliśmy z 3 latkiem z tego hotelu. Rewelacja!!!!! Mieszkaliśmy od strony morza, balkonem wychodziliśmy na plażę. Po drugiej stronie pokoje ponoć trochę gorsze i nie ciekawy widok. Jedzenie super, ale za to animacja do d.... . A więc nie nastawiajcie się na nia w hotelu, jest mnóstwo innych atrakcji. nie ma mowy o żadnym zajmowaniu leżaków. Można pospać. Na basenie leżaki i maty za darmo, na plaży maty za opłatą, łóżka za darmo. Wiara najczęściej na ręcznikach leżała, do się spokojnie wyleżeć (sama próbowałam). kiedy byśmy nie zaszli na basen to zawsze były wolne miejsca. My mieliśmy pokój nr 43 z wyjściem z tarasu na plażę. Słychać szum morza. Były straszne upały, ale dało się wytrzymać (ochłoda w wodzie). Morze czyste, trochę kamieni, ale w butach nikt nie chodził, nie było aż takiej potrzeby, bierzcie zawsze 2 parasole na plaży, bo nieźle grzeje. Wszędzie bardzo blisko, z małym chodziliśmy pieszo (brak wózka) , blisko port i mnóstwo knajpek, restauracji. Picie najlepiej kupować w marketach ( zaraz po drugiej stronie hotelu), bo w pokojach(barek) strasznie drogo (w hotelu 1 butelka wody, w markecie 4). Niby nie można wnosić, ale...bez problemów.Hotel naprawdę , jak wszyscy mówią w Turcji, rewelacja. Czysty, z ochroną. Jakby co, służę radą. Justyna, ot2001@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mikeangelo Re: Panorama - Alanya (****) 12.09.04, 12:27 Właśnie wróciłem z tygodniowego pobytu w Panoramie. Kupiłem w TUI. Świetna lokalizacja na samej plaży. Z pokoju (od strony morza) do plaży 50m. Super. Do centrum rozrywki (portu) idzie się plażą jakieś 7 min. Wiele dyskotek, wstęp bezpłatny, za to drinki drogie 5-7 EURO. Żarcie w hotelu wyśmienite. Dobra obsługa. Jedynie klimatyzacja mogłaby być lepsza. Morze cieplutkie! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś