Dodaj do ulubionych

Czy hotele w centrum

IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 23.07.04, 00:32
szukałam na forum o hotelach i tu ale nie znalazłam czy ktos moze napisac czy
hotel Blue Fish Alanya jest w centrum lub blisko? Również to samo pytanie do
hoteli Kleopatra Dreams Beach i Kleopatra Golden Sun?
Obserwuj wątek
    • Gość: ARA Re: Czy hotele w centrum IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.07.04, 08:53
      6 km od centrum w sąsiedztwie 3 innych hoteli (Doganay, Holidey R. Beach, nazwy
      trzeciego nie pamiętam). Oprócz tych hoteli oraz sklepu spożywczego i fryzjera
      w zasięgu 2-3 km pustka. Wieczorami nuda chyba że pojedziesz dolmuszem do
      Alanyi.
      • Gość: ARA Re: Czy hotele w centrum IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.07.04, 08:55
        Dotyczy to Blu Fischa.
        • Gość: jacky Re: Czy hotele w centrum IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 20.10.04, 14:18
          Witam !
          Blue Fish znajduje się pomiędzy Alanią a Konakli ( w jedną i drugą stronę
          mnustwo busów -) . Mi bardziej odpowiadało centrum handlowe w Konakli - trochę
          mniejsze ale dobrze zaopatrzone . Pozdrawiam .
    • Gość: Biani Re: Czy hotele w centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 08:25
      We wrzesniu byłam w Alanii dwa tygodnie w hotelu Kleopatra dreams Beach. Jest
      świetnie polożony. Wystarczy przejsć na drugą stronę ulicy i jest się na plaży,
      to naprawdę udogodnienie, hotel jest superowy. Do centrum 30 min pieszo,
      dolmuszem 5 min. Często chodziliśmy pieszo, to nawet przyjemne. K. Golden Sun
      jest też niedaleko, ale do plaży troszkę dalej. Z zewnąrz wygladał ok. nie wiem
      jak jest w środku. Co do Blue Fisha, to nie za bardzo mi się podobało. Nie dosć
      że do centrum Alanyi daleko to hotel przy ruchliwej drodze, nieciekawa okolica,
      sam dojazd wyglada fatalnie, zajeżdzalismy tam kilka razy po uczestników
      wycieczek i naprawdę mi się tam nie podobało, oni byli tak jakby odłączeni od
      reszty .. takie miałam wrażenie. polecam Kleopatrę Dreams Beach. Nie ma tam za
      duzo polaków, Rosjan wogóle nie ma. Jedzenie super, pokoje wręcz luksusowe.
      Polecam gorąco.
      • Gość: Marchewka Re: Czy hotele w centrum IP: 213.134.131.* 21.10.04, 09:27
        A ja się z Biani nie zgodzę jeśli chodzi o Blue Fish'a. Mieszkałam tam przez
        tydzień. Rzeczywiście na pierwszy rzut oka można się załamać bo jest - wręcz
        powiedziałabym - na odludziu, ale po pierwszym złym wrażeniu kokazuje się
        naprawde świetny. Do plaży max.40m przejście tunelem pod ulicą, dobrze
        zaopatrzony sklep w odległości 15 minut spacerkiem. A do Alanyi non stop jeżdżą
        dolmusze. To prawda że gorzej jest z powrotem nocą po imprezie - ale dla
        chcącego nic trudnego - spokojnie można wytargować z taksówkarzami dobrą cenę
        A sam hotel jest nowy, czysty i jest bardzo miła obsługa i co jest ważne podaja
        bardzo dobre jedzenie, które jest pod dostatkiem. Jeżeli ktoś chce odpocząć w
        ciszy i spokoju to polecam - bo nie prawdą jest że ruch samochodowy zakłoca
        spokój - prawie w ogóle nie słychć samochodów... a może to ja miałam taki
        cichutki pokoik ;))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka