Dodaj do ulubionych

Hotel Eftalia splash Resort

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 21:21
Witam
Wykupiłam wycieczkę do tego hotelu a teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam. Zamiast zdjęć jest tylko wizualizacja i teraz ogarnął mnie lęk czy będzie tak faktycznie.
Bardzo proszę o jakieś informację-czy ktoś już wrócił z tego hotelu??? Zdążyli wszystko wybudować, czy te wszystkie atrakcje dla dzieci są???
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Hotel Eftalia splash Resort IP: *.bignet.zabrze.pl 08.05.13, 10:46
      Na swoim profilu na facebooku mają sporo nowych zdjęć :D
      • Gość: nuszka.2 Re: Hotel Eftalia splash Resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.13, 13:34
        Dziękuję ślicznie za info
        • Gość: gość Re: Hotel Eftalia splash Resort IP: *.180.205.7.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.05.13, 21:42
          Witam!
          Wybieram się z dziećmi do tego hotelu 19 czerwca. Będę wdzięczna za opinię.
    • Gość: Magda Re: Hotel Eftalia splash Resort IP: *.gorzow.mm.pl 13.05.13, 11:34
      Witam,
      hotel stoi piękny i pachnący podobno. Wejdź na facebooka, bo już pojawiły się pierwsze relacje z tego hotelu. Zresztą znajdziesz tam również zdjęcia w trakcie budowy i już po.... Pozdrawiam, my również lecimy do tego hotelu 28 września...
      • Gość: manka Re: Hotel Eftalia splash Resort IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.13, 21:46
        my tez lecimy 28 wrzesnia z Poznania, 16 osob w tym 5 dzieci
    • Gość: gość Re: Hotel Eftalia splash Resort IP: *.jjs.pl 30.08.13, 15:26
      forum gdzie można się podzielić opiniami o hotelach w Turcji
      forum.gazeta.pl/forum/f,20943,Turcja_hotele_opinie_.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka