wusia1973 07.05.13, 23:41 Witam.Czy korzystał ktoś z tego lokalnego biura. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aneta Re: TurkeyTour -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 15:54 Tak - szkoda słów :( Odpowiedz Link Zgłoś
wusia1973 Re: TurkeyTour -opinie 12.05.13, 19:38 Możesz coś więcej napisać -rozumiem że złe doświadczenia i nie warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: TurkeyTour -opinie IP: *.175.181.160.dynamic.ttnet.com.tr 15.05.13, 18:12 Ja korzystałam i jestem mile zaskoczona. Byłam z tego biura na 2-dniowej wycieczce do Efez i Pamukkale. Jako biuro lokalne w Turcji, mają bardzo korzystne ceny i towarzyszącą temu wysoką jakość usług. Był przewodnik mówiący bardzo dobrze w języku polskim. Przekazał nam dużo ciekawych informacji o tych niezwykłych miejscach. Wszystko było punktualnie zgodnie z planem wycieczki. Czułam się bezpiecznie, gdyż mój zaledwie komunikatywny angielski nie był zupełnie potrzebny ;-) A to co zobaczyłam to istotny cud natury ! miłego wakacjowania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wusia1973 Re: TurkeyTour -opinie 17.05.13, 18:37 Prosiłam o wypowiedzi ludzi którzy byli gdziekolwiek z tym biurem a nie samo reklamę bardzo nieładnie Pani Doroto czy jak Pani tam ,IP Panią zdradziło.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
atakum Re: TurkeyTour -opinie 21.07.14, 22:56 Opinie mozna przeczytac tutaj przez tego linka facebooka - www.facebook.com/pages/Turkeytour/418768494870346?sk=reviews Ja bylem zadowolony dwa razy - w wycieczkach do Kapadocji i do Pamukkale. Widzialem pewen profesionalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dede Re: TurkeyTour -opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.14, 06:08 No to się dziwnie uaktywnili na facebooku w ostatnią niedzielę chyba, bo jak byłem w Alanii, to nie mogłem ich znaleźć pod podanymi adresami ani telefonami, nikt o tym biurze nie słyszał. Zresztą się nie dziwie, bo w Alanii małych biur jest po kilka na każdej uliczce, więc nikt ich nie kojarzy z nazwy. Ale jak biura nie ma, to go po prostu nie ma. A stronę internetową i opinie każdy moze zrobic, nawet nie ruszajac się z Polski.Tak sądzę, ale każdy niech robi, jak uważa. Odpowiedz Link Zgłoś
turkeytour Re: TurkeyTour -opinie 03.11.14, 20:54 witam, szkoda, że Państwo dokładnie niedoczytali adresu, ponieważ jest to Mahmutlar, a nie Alanya. Wystarczy wysłać smsa na nr turecki lub polski, meila badź zapytanie na stronie Fb i otrzymacie Państwo dokładne informację. Mahmutlar znajduje sie 9 km dalej. Pozdrawiam i życzę słonecznych podróży ;) Odpowiedz Link Zgłoś