Gość: Joanna IP: *.centertel.pl 08.05.13, 12:23 Witam, przeczytałam ze podczas rejsu statkiem w Alanyi obsługa statku rzuca do wody chleb aby zwabić delfiny? Czy ktoś z Was był na takim rejsie i spotkał się z czymś takim? Byłoby wspaniale :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skylaar Re: rejs statkiem Alanya -delfiny 08.05.13, 14:44 Chleb owszem się wrzuca, ale po to aby zwabić ryby przy jaskini Fosforyzującej ;) Delfiny podczas rejsu można zobaczyć, ale trzeba mieć wielkie szczęście ;) Niektórzy "sprzedawcy wycieczek" opowiadają niestworzone historie np. że podczas rejsu pływa się z delfinami lub je ogląda, ale trochę to przesadzone ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizio Re: rejs statkiem Alanya -delfiny IP: *.lsas.aero 19.05.13, 06:43 Witam :) Rzeczywiście,potwierdzam słowa poprzednika,aby zobaczyć delfiny trzeba mieć baaardzo dużo szczęścia.Co do samej wycieczki "rejs do Alanii" to polecam, ja płynąłem z Avsallaru, bardzo miło spędzone kilka godzin, można się zrelaksować popluskać się na otwartym morzu czy zrobić jakieś zakupy na bazarze w Alanii. Jeśli będziecie stać przed dylematem czy popłynąć do Alanii czy tez może rejs do Manavgatu to zdecydowanie polecam rejs do Alanii, jest o wiele ciekawszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: rejs statkiem Alanya -delfiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 19:56 tak się wabi turystów :( delfiny można zobaczyć w delfinarium a morzu baaardzo rzadko. www.polturk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: rejs statkiem Alanya -delfiny IP: 213.155.189.* 23.05.13, 11:20 Wrzucają nie tylko chleb do wody ale też turystów więc radzę uważać ! Odpowiedz Link Zgłoś