Dodaj do ulubionych

Turcja w październiku

30.06.13, 06:15
Witam,chciałbym wypocząc w Turcji koniec września/pierwsza połowa października .Myslicie ze to dobra pora na wakacje w tej części Europy.Zauwazylem ze niektóre hotele nie maja w ogóle oferty na październik dotyczy to hoteli w części Egejskiej. Jesli macie doświadczenia z Turcją o tej porze roku to proszę o jakiś rekomendowany hotel 4+ lub 5. Jedziemy w trzy osoby dorosłe.
Dzięki .
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Turcja w październiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.13, 12:13

Koniec września/październik to już końcówka sezonu. Chociaż dla Polaków jest akurat najlepsza pogoda bo nie jest tak niemiłosiernie gorąco. Oferty na pewno będą ale troche później - teraz hotele skupiaja sie na sezonie wakacyjnym.

www.polturk.pl
    • Gość: kaska Re: Turcja w październiku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.13, 11:36
      Dwa lata temu byłam właśnie na przełomie września/października w Bodrum. Oferty szukałam dwa tygodnie przed wylotem. Byłam w hotelu Vera Club www.holidaycheck.pl/hr/8cd10391-afcb-38ea-a86f-2d7a22f039c8 i byłam z niego zadowolona. Pogoda też dopisała, ciepła, słonecznie, bez męczącego upału.
    • simon_r Re: Turcja w październiku 02.07.13, 12:44
      Spróbuj się zainteresować oferta Premio Travel... oni własnie jesienne wyjazdy robią do hoteli 4+ za niewielkie pieniądze.
    • Gość: Ania Re: Turcja w październiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.13, 16:14
      Byłam na początku października w Turcji i Grecji pogoda była super ale warto zabrać cos na dłuższy rękaw, wieczory są chłodniejsze ale bardzo przyjemne , jeśli chodzi o Bodrum to tam jest trochę chłodniej, w październiku polecam Riwiere Turecką . Ja w tym roku wracam do Turcji, pozdrawiam i zycze udanego wyjazdu
    • Gość: mika Re: Turcja w październiku IP: *.155.246.94.ip4.artcom.pl 05.09.13, 19:16
      My też lecimy na początku października.
      Słyszeliśmy, że jest super. Mało turystów, brak upałów i atrakcyjne ceny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka