pttt Re: interesujacy 07.03.11, 18:55 smutek pograza mnie w samotnosci pragnienia sa jak uschle kwiaty rzucone na chodnik brne przez zycie po woli spalam sie czarna dziura pustki pozera mnie od srodka patrze na swiat i go nie lubie gdy go nie widze za nim tesknie gdy jestem z ludzmi nie rozumiem ich jestem zly dla siebie lub nie rozumiem siebie we snie spadam gdzies a gdy budze sie czuje jeszcze ped powietrza boje sie Odpowiedz Link
metalin Re: interesujacy 07.03.11, 19:32 O cholera, brniesz tak bez kropki i przecinka do nieskończoności chyba....... A interesujące to co jest? Odpowiedz Link
buena_luna Re: interesujacy 07.03.11, 20:22 Bardzo malowniczy opis Twojego samopoczucia. Jest jakaś przyczyna tego stanu? Pytam bo w bogatej formie brak treści. Odpowiedz Link
coelka Re: interesujacy 08.03.11, 02:30 opisales tylko skutek , podaj jeszcze przyczynę, nie smuc sie moze będzie lepiej Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: interesujacy 08.03.11, 12:27 Taaaaaaaaaaaaa znam to www.youtube.com/watch?v=YTxqaHrXgHQ Odpowiedz Link
kawamija Re: interesujacy 08.03.11, 17:27 o jak miło - znalazł się totalny przeciwnik kropek i wszelakich znaków poza literkami..........uffff, będzie równowaga na forum p.s a nieco poważniej - zalecam wizytę u lekarza.... Odpowiedz Link