Dodaj do ulubionych

Z Wezyrem do Alanya ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 20:30
Jadę 25 sierpnia do Alya hotel w miejscowości Alanya. Czy ktoś był z tym
biurem w Turcji? Czy ktoś zna ten hotel?
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Z Wezyrem do Alanya ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 06:30
      Proszę jeszcze raz o opinie o wyjazdach organizowanych przez Wezyr- czy
      wywiązują się ze zobowiązań? Jadę do Alya hotel w Alanyi i chciałabym wiedziec
      coś o hotelu od tych, którzy w nim wypoczywali. Z góry dziekuję.
      • Gość: nosek Re: Z Wezyrem do Alanya ? IP: *.acn.waw.pl 11.08.04, 10:09
        Mój wyjazd z Wezyrem był udany. Rozejżyj sie trochę, dopiero co był wątek o
        Wezyrze, wcześniej też, o hotelu Alya było na forum Turcja- hotele do którego
        link masz na stronie głownej tego forum!
        • Gość: Warszawianka Re: Z Wezyrem do Alanya ? IP: 217.153.187.* 12.08.04, 18:43
          Witam wszystkich serdecznie

Jestem pracownica biura podróży Wezyr Holiday Service. Jesli macie jakiekolwiek
          pytania..:) pytajcie. Jestem bardzo obiektywna jesli chodzi o udzielanie
          jakichkolwiek opinii, bardzo krytycznym okiem patrze na hotele, nigdy nie
          sprzedaję fatalnych. NR GADU GADU - 523 90 62 mail bezposredni
          sprzedaz@wezyrholidays.pl. Jesli chcą Państwo uzyskać najlepszą radę dotycząca
          wyboru miejscowości, hotelu i innych rzeczy zapraszam do współpracy. Z mojej
          strony obiecuję szczerośc wypowiedzi.

Pozdrawiam
          Ania
      • Gość: meggi Re: Z Wezyrem do Alanya ? IP: 194.150.100.* 04.10.04, 22:00
        Z Wezyrem bylam po raz pierwszy ale chyba nie po raz ostatni, na pewno nie po
        raz ostatni bylam w Alanya. Mieszkalam w Can Hotel maly skromny ale czysty
        hotel, z mila obsluga, a nam 2 dziewczynom nadskakiwano szczegolnie, jedzonko
        pyszne a najlepiej smakowalo na tarasie przy basenie. Szkoda tylko, ze hotel
        nie jest ulokowany blizej centrum, ale z taka komunikacja (mam na mysli
        dolmusze za 1 $/ 2 os) taka odleglosc nie jest problemem. Biuro bez zarzutow.
        Odradzam jedynie wykupienie wycieczek fakultatywnych, nieopodal Can Hotelu jest
        male biuro Polki i Turka ceny na prawde konkurencyjne. Moze to nie wycieczka
        ale polecam laznie turecka, koniecznie po przyjezdzie. Jesli mialabym polecic
        rozrywki nocne to szczegolnie Klub Janus w centrum, SUPER!!! a Ci kelnerzy
        barmani no i Lejla... Polecam wakacje w Turcji, w Alanya'i szczegolnie,
        spedzialm tam niecaly tydzien ale byl to fantastyczny tydzien a na pewno moje
        najlepsze wakacje...
    • Gość: bozena Odpowiedź dla oli IP: *.acn.waw.pl 13.08.04, 02:18
      Byłam 3 razy z tym biurem i jestem ogólnie zadowolona. W hotelu Alya nie
      mieszkałam , ale blisko niego w hotelu Can . Hotel mieści się w dzielnicy
      Obagol przy ruchliwej ulicy przelotowej z zachodu Turcji na wschód. Nad morze
      przechodzi się przez ulicę. Do centrum Alanii ok. 3 km , bardzo dobry dojazd
      dolmuszami , takimi małymi autobusami . Kursują co kilka minut . Ostatni z
      dworca w Alanii odchodzi o północy. Jeżeli chcesz jechać na jakąś wycieczkę ,
      to broń Boże z Wezyrem.Zdzierają strasznie. Polecam Ci biuro tureckie , a
      właściwie turecko - polskie. (byłam w maju b.r. więc wiem) To biuro mieści się
      obok hotelu Alya (przy ulicy, stojąc twarzą do morza po lewej stronie) .
      Prowadzi je polsko - tureckie małżeństwo (fantastyczne). Ona ma na imię
      Angelika , on Celil czasem każe mówić do siebie Cash (jego tereckie nazwisko
      tak się czyta). Byłam z ich biurem na wycieczce do Kapadocji . Było wspaniale.
      Mają różne kierunki. Ale jeśli nie chcesz jechać na wycieczkę , to i tak
      wpadnij do nich na pogawędkę.Powołaj się na Bożenę i Karolinę. Zazdroszczę Ci ,
      że jedziesz . Ja byłam już 8 razy w Turcji , w tym 6 w Alanii I ciągle mam
      ochotę tam jechać . Mam wielu przyjaciół , często rodzny 3-pokoleniowe.
      Fantastyczni ludzie. Życzę Ci miłych wrażeń z pobytu. Jeśli masz jakieś
      pytania , to pytaj.
      • Gość: ola Odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 07:17
        Bardzo Ci dziękuję za symaptyczne słowa- jedę do Turcji po raz pierwszy i nie
        wiem czego mam się spodziewać; po przeczytaniu takich opinii jak twoja, cieszę
        sie na ten wyjazd coraz bardziej. Dziekuję za uspokojenie mnie w kwestii Wezyra-
        czytałam o ich wpadkach, ale mam nadzieję, że ja trafię na taki udany wyjazd o
        jakim piszesz. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i jeszcze raz dziekuję. (
        pozdrawiaę kogo trzeba :)) ).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka