Gość: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 20:30 Jadę 25 sierpnia do Alya hotel w miejscowości Alanya. Czy ktoś był z tym biurem w Turcji? Czy ktoś zna ten hotel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Z Wezyrem do Alanya ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 06:30 Proszę jeszcze raz o opinie o wyjazdach organizowanych przez Wezyr- czy wywiązują się ze zobowiązań? Jadę do Alya hotel w Alanyi i chciałabym wiedziec coś o hotelu od tych, którzy w nim wypoczywali. Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: Z Wezyrem do Alanya ? IP: *.acn.waw.pl 11.08.04, 10:09 Mój wyjazd z Wezyrem był udany. Rozejżyj sie trochę, dopiero co był wątek o Wezyrze, wcześniej też, o hotelu Alya było na forum Turcja- hotele do którego link masz na stronie głownej tego forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianka Re: Z Wezyrem do Alanya ? IP: 217.153.187.* 12.08.04, 18:43 Witam wszystkich serdecznie Jestem pracownica biura podróży Wezyr Holiday Service. Jesli macie jakiekolwiek pytania..:) pytajcie. Jestem bardzo obiektywna jesli chodzi o udzielanie jakichkolwiek opinii, bardzo krytycznym okiem patrze na hotele, nigdy nie sprzedaję fatalnych. NR GADU GADU - 523 90 62 mail bezposredni sprzedaz@wezyrholidays.pl. Jesli chcą Państwo uzyskać najlepszą radę dotycząca wyboru miejscowości, hotelu i innych rzeczy zapraszam do współpracy. Z mojej strony obiecuję szczerośc wypowiedzi. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggi Re: Z Wezyrem do Alanya ? IP: 194.150.100.* 04.10.04, 22:00 Z Wezyrem bylam po raz pierwszy ale chyba nie po raz ostatni, na pewno nie po raz ostatni bylam w Alanya. Mieszkalam w Can Hotel maly skromny ale czysty hotel, z mila obsluga, a nam 2 dziewczynom nadskakiwano szczegolnie, jedzonko pyszne a najlepiej smakowalo na tarasie przy basenie. Szkoda tylko, ze hotel nie jest ulokowany blizej centrum, ale z taka komunikacja (mam na mysli dolmusze za 1 $/ 2 os) taka odleglosc nie jest problemem. Biuro bez zarzutow. Odradzam jedynie wykupienie wycieczek fakultatywnych, nieopodal Can Hotelu jest male biuro Polki i Turka ceny na prawde konkurencyjne. Moze to nie wycieczka ale polecam laznie turecka, koniecznie po przyjezdzie. Jesli mialabym polecic rozrywki nocne to szczegolnie Klub Janus w centrum, SUPER!!! a Ci kelnerzy barmani no i Lejla... Polecam wakacje w Turcji, w Alanya'i szczegolnie, spedzialm tam niecaly tydzien ale byl to fantastyczny tydzien a na pewno moje najlepsze wakacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Odpowiedź dla oli IP: *.acn.waw.pl 13.08.04, 02:18 Byłam 3 razy z tym biurem i jestem ogólnie zadowolona. W hotelu Alya nie mieszkałam , ale blisko niego w hotelu Can . Hotel mieści się w dzielnicy Obagol przy ruchliwej ulicy przelotowej z zachodu Turcji na wschód. Nad morze przechodzi się przez ulicę. Do centrum Alanii ok. 3 km , bardzo dobry dojazd dolmuszami , takimi małymi autobusami . Kursują co kilka minut . Ostatni z dworca w Alanii odchodzi o północy. Jeżeli chcesz jechać na jakąś wycieczkę , to broń Boże z Wezyrem.Zdzierają strasznie. Polecam Ci biuro tureckie , a właściwie turecko - polskie. (byłam w maju b.r. więc wiem) To biuro mieści się obok hotelu Alya (przy ulicy, stojąc twarzą do morza po lewej stronie) . Prowadzi je polsko - tureckie małżeństwo (fantastyczne). Ona ma na imię Angelika , on Celil czasem każe mówić do siebie Cash (jego tereckie nazwisko tak się czyta). Byłam z ich biurem na wycieczce do Kapadocji . Było wspaniale. Mają różne kierunki. Ale jeśli nie chcesz jechać na wycieczkę , to i tak wpadnij do nich na pogawędkę.Powołaj się na Bożenę i Karolinę. Zazdroszczę Ci , że jedziesz . Ja byłam już 8 razy w Turcji , w tym 6 w Alanii I ciągle mam ochotę tam jechać . Mam wielu przyjaciół , często rodzny 3-pokoleniowe. Fantastyczni ludzie. Życzę Ci miłych wrażeń z pobytu. Jeśli masz jakieś pytania , to pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 07:17 Bardzo Ci dziękuję za symaptyczne słowa- jedę do Turcji po raz pierwszy i nie wiem czego mam się spodziewać; po przeczytaniu takich opinii jak twoja, cieszę sie na ten wyjazd coraz bardziej. Dziekuję za uspokojenie mnie w kwestii Wezyra- czytałam o ich wpadkach, ale mam nadzieję, że ja trafię na taki udany wyjazd o jakim piszesz. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i jeszcze raz dziekuję. ( pozdrawiaę kogo trzeba :)) ). Odpowiedz Link Zgłoś