Dodaj do ulubionych

TRIADA, Turcja, 7+7, TRAF 3*

IP: 57.67.16.* 13.08.04, 14:45
Jadę 25.08 z Triadą na objazdówkę 7+7 do Turcji. Z braku miejsc w ofercie
TRAF 4* zmuszeni byliśmy wybrać TRAF 3*. Szczerze mówiąc jestem pełna obaw co
do jakości 3* hotelu w Turcji. Czytałam na forum wiele negatywnych i
pozytywnych opinii lecz sama już nie wiem w co powinnam wierzyć. Nie jestem
nastawiona na nie wiadomo jakie luksusy, ale grzyby w łazience, brud i smród
to byłoby ponad moje siły... Proszę o obiektywne opinie osób, które mieszkały
w tureckim 3* hotelu. WIelkie dzięki i pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • zibol Re: TRIADA, Turcja, 7+7, TRAF 3* 13.08.04, 15:43
      oczywiscie zalezy gdzie trafisz, ale w sumie jest calkiem dobrze, a podczas
      objazdu i tak sa tylko 3 gwiazdki wiec niewiele tracisz.

Bella Rosa *** byla bardzo ok.
      • marekg71 Re: TRIADA, Turcja, 7+7, TRAF 3* 13.08.04, 18:50
        Grzyby w łazience są do wytrzymania - przecież to tylko 7 dni.
    • Gość: Osama Re: TRIADA, Turcja, 7+7, TRAF 3* IP: 213.77.40.* 22.08.04, 15:02
      Wróciłem 04.08
      Problem polega na tym, że hotel 3* jest w Turcji OK tylko biuro Triada upycha ludzi do obiektów, które tego nie spełiaja. Jeżeli maja wybrac miedzy 30 euro za pokój a 10 euro to jak myślisz co wybierają?
      Hotel traf to całkowita loteria. Nas wrzucili do otelu ELBE. Nie chcę na kolejnym forum opisywać arogancji rezydenta Roberta K., i warunków w ELBE. szczegóły na elbe.byd.pl
      Jeżeli w recepcj hotelu nie wisi certyfikat z ilościa gwiazdek, brak świadectwa saniternago i nie widać złotej owalnej tablicy z ministerstwa z ilością gwiazdek, to coś śmierdzi. W informacji turystycznej każdego miasteczka w Turcji maja wykaz hoteli. Wystarczy pójść i zapytać.
      Zabierz swoje ręczniki i nie bój nic - to tylko 7 dni.
      Na objeździe standard hoteli jest zapewniony.
      • Gość: Manifest Re: TRIADA, Turcja, 7+7, TRAF 3* IP: *.olsztyn.mm.pl 22.08.04, 16:41
        Osama, człowieku!!!!!!!!!!!!!!!!!! Założyłeś sobie tą stronę i chcesz
        koniecznie się pochwalić jaki to świetny jesteś. Jestem na tym forum juz od
        jakiegoś czasu i
        juz mi się rzygać chce jak Cię czytam. Skończ już truć jak to Ci źle było i
        przestań zniechęcać innych. Powtarzam Ci już po raz któryś - jak chcesz
        luksusów to zapłać za wczasy 10 tys, a nie 2 tys. i będzie ok. I po pupci Cię
        jeszcze poklepią!!!!!
        Napisałeś już o tych brudnych ręcznikach i wystarczy!!!!!! Daj żyć człowieku i
        nie psuj wakacji innym. A czy chociaz raz napisałeś, że Triada już od ok.
        miesiąca nie kwateruje nikogo w tym hotelu???? To bądź wiarygodny i BYE~!!!!

• Gość: Osama Re: TRIADA, Turcja, 7+7, TRAF 3* IP: 213.77.40.* 22.08.04, 23:55
          Mani a skąd wiesz, że nie kwaterują tam nikogo od miesiaca? Nas wywieźli 28.07, kolejna grupe pewnie po 7 dniach. To jakby troce mniej. Strona się nie chwale tylko podaję źródło informacji.
          • Gość: Manitu Re: TRIADA, Turcja, 7+7, TRAF 3* IP: *.olsztyn.mm.pl 23.08.04, 18:42
            Skłamałem, od dwóch tygodni nikt z Triady tam nie mieszka....
            • Gość: marcus Re: TRIADA, Turcja, 7+7, TRAF 3* IP: *.dialup.telenergo.pl 23.08.04, 21:27
              Mieszkałem w Elbe pod koniec lipca.
              Hotel ten miał swoje zalety:
              -blisko centrum Alanii
              - dobre jedzenie
              -miła obsługa
              Rezydent p. Robert był dla mnie uprzejmy
              • Gość: Manitu Re: TRIADA, Turcja, 7+7, TRAF 3* IP: *.olsztyn.mm.pl 23.08.04, 21:50
                Dzięki za dobre słowo, Marcus....
    • ixtlilto Re: TRIADA, Turcja, 7+7, TRAF 3* 25.08.04, 16:18
      Proponuję poczytać na forum Turcja- Hotele opinie o hotelach 3*.
    • berent Re: TRIADA, Turcja, 7+7, TRAF 3* 25.08.04, 19:55
      Właśnie wróciłem dzisiaj , byłem z żoną i dziećmi bardzo się obawialiśmy ale
      jesteśmy zadowoleni. Po objazdówce byliśmy w Side w bardzo schludnym z
      sympatyczną obsługą nowym hoteliku SAHARA. Bez wielkich luksusów ale cza tą
      cenę to uważam super.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka