Dodaj do ulubionych

Crystal Admiral Resort Kizilot

05.03.14, 08:20
Witam,
proszę o jakieś opinie na temat hotelu z 2013 r. Crystal Admiral Resort koło Side, wybieram się 2+1 od 11 czerwca. Hotel jest ogromny więc chciałabym wiedzieć jak wygląda sprawa kolejek po jedzenie,plaży, obsługi, ogólnie wszystko mnie interesuje.
Pozdrawiam forumowiczów:)
Obserwuj wątek
    • Gość: mrzonka Re: Crystal Admiral Resort Kizilot IP: 109.95.202.* 18.05.14, 17:26
      Hej
      Ja zarezerwowałam na 06 czerwca 2+2. Przeraża mnie tylko wielkość tego hotelu i ilość pokoi.
    • Gość: ewa Re: Crystal Admiral Resort Kizilot IP: *.bauer.pl 19.05.14, 10:38
      Hej, byłam w tym hotelu rok temu i było cudownie :)
      Hotel jest spory, ale dla mnie to akurat było pozytywne.
      Na jedzenie nie czekaliśmy. Tam są tłumy ludzi ale i stolików jest mnóstwo.
      Wspaniały hotel, boskie jedzenie, cudowne baseny.
      Na plaży jest bar ze smacznym jedzeniem w ciągu dnia (pizza, kebaby, hamburgery, frytki, owoce). Jedyny minus, to odludzie. W okolicy nie ma nic. Można busem dojechać na bazar. I zostają oczywiście zorganizowane wycieczki.
      Jakby coś, pytajcie.
      • Gość: alex Re: Crystal Admiral Resort Kizilot IP: *.centertel.pl 29.05.14, 17:53
        Właśnie wróciliśmy z crystala. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Hotel wielki ale do ogarnięcia. Wspaniała obsługa. Bardzo dobre jedzenie.
        • dario7800 Re: Crystal Admiral Resort Kizilot 29.05.14, 18:06
          Ciekawy jestem czy w okolicy coś się zmieniło. Byłem niedaleko w Amelii. Zrobili jakieś sklepy w okolicy?
    • Gość: abbra Re: Crystal Admiral Resort Kizilot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.14, 18:16
      A jak wygląda sprawa plaży przy Admiralu? Jest piasek czy kamyki? I czy trzeba mieć buty do wody, jak szybko jest głęboko?
      • Gość: bart Re: Crystal Admiral Resort Kizilot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.14, 12:45
        plaża prywatna szeroka i w miarę czysta (sprzątana codziennie). Piasek wymieszany z kamykami, żwirek, który jak się nagrzeje to ciężko po nim stąpać, dlatego buty do wody jak najbardziej. Po 5-6 metrach jest około 2 metrów może więcej. Poza tym jest 10 metrowy pomost, z którego można zejść i dopłynąć do dmuchanych "zabawek". Dno raczej kamieniste. Idąc w stronę Kizilotu około 2 km plażą, zaczyna się piaseczek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka