Dodaj do ulubionych

Eftalia Marin

01.07.14, 01:12
Witam mam pytanka o ten hotel może ktoś był już w nim lub jest albo w którymś obok hotelu sieci Eftalia.
Jakie ten hotel ma baseny ile i jaka wielkosć?
Czy ma własne zjeżdżalnie oprócz tych w Eftalia Island?
Ogólnie czy ludzie są zadowoleni z niego?
Prosiułbym o szybką odpowiedź bo myślę nad nim a czasu już mało :-)
Obserwuj wątek
    • jasmin80 Re: Eftalia Marin 01.07.14, 11:27
      Byłam tam jednym z pierwszych gości. Wróciłam tydzień tamu i mogę napisać stan na tamten czas, bo cały czas tam trwają roboty i być może już jest coś wiecej niż było, bo szybko wszystko robią.

Przy basenie nie ma zjeżdżalni. Póki co otwarty był jeden duży basen i jeden brodzik, a drugi duży basen i brodzik były robione, myślę że już mogą być otwarte.
      Nie ma też zadaszenia brodzika jak to jest na zdjeciach ofert biur podróży, ani też basen nie jest w okrągłych kształtach (jak na wizualizacjach) tylko prostokątny.

My ogólnie byliśmy zadowoleni, hotel nie był w pełni obłożony więc ani nie było tłoku na basenie, leżak spokojnie można było zawsze dostać, nie wiem jak będzie jak już będzie full ludzi.

Pokoje bardzo ładne, jedzenie bardzo dobre.
      Kelnerzy nieźle się uwijają.
      • tomk71 Re: Eftalia Marin 02.07.14, 02:51
        Dzięki za szybką odpowiedź. To jezcze parę pytań.
        Wi-Fi jest? Płatne czy darmowe?
        Boiska jakieś są a jak są to jakie? Czyli do czego?
        Szkoda że nie ma żadnych własnych zjeżdżalni. A może można korzystać z tych przy Village gdzieś znalazłem że podobno można? Oczywiście nie piszę o Eftalia Island bo to ma być w cenie.
        Animacje hotelowe już jakieś były?
        • jasmin80 Re: Eftalia Marin 02.07.14, 07:41
          Wi-fi odbiera przy lobby barze, bezpłatne.
          Boiska nie ma.
          Zw zjeżdżalni Eftalia Village nie można korzystać, no chyba że wejdziesz tak na teren hotelu, że panowie z ochrony nie zobaczą. ;)
          Przy hotelu nie było animacji, wszystkie animacje, mini disco, klub dla dzieci na Eftalia Island.
          • Gość: monika Re: Eftalia Marin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.14, 09:21
            czy Eftalia Island w całości otwarta , jaka plaża bo w opiniach czytałam że brzydka i brudna
            • jasmin80 Re: Eftalia Marin 02.07.14, 09:48
              Nie widziałam żeby coś w Eftalii Island było nieczynne.

Plaża niezaciekawa, nawet nogi w morzu nie zamoczyliśmy. :D
              • tomk71 Re: Eftalia Marin 02.07.14, 13:35
                Byłem tam w 2011 w Village. Plaża jest kiepska. Kamienisto żwirowa kto zna taką rzekę jak Dunajec w Małopolskim to widział już plażę :-). A morze no niestety Egipt to to nie jest kolor i przejrzystość wody jak nasz Bałtyk.
          • tomk71 Re: Eftalia Marin 02.07.14, 13:37
            To mnie zmartwiłaś. Ciągle mnie martwi ten wpis w Wezyrze kierownictwo Eftalia Island zastrzegoa sobie prawo do zmian. Jak tak wprowadzą opłaty za Island to ten hotel to pustynia :-(
            A w Island są jakieś boiska. Hotel ma kawałek własnej plaży?
            • jasmin80 Re: Eftalia Marin 02.07.14, 14:25
              Chyba nie ma w Island boisk, ale pewności nie mam, nie zwracałam na to uwagi.
              Na plażę wychodzi się z Island.
              • awonka123 Re: Eftalia Marin 02.07.14, 14:34
                Co można zjeść na plaży , żeby nie trzeba było biegać na teren VILLAGE? Czy są przekąski dla dzieci ( frytki ?). Jak sytuacja z leżakami na terenie ISLAND?
                • jasmin80 Re: Eftalia Marin 02.07.14, 14:58
                  Na plaży do jedzenia hamburgery, ftytki, spagetti i zawsze jeszcze coś do tego (codziennie coś innego), raz jakieś małże z warzywami były, raz jakiś kurczak.
                  Do tego lody są.

Z leżakami różnie, my nie chodziliśmy z rana ale zawsze coś się znalazło, w porze obiadowej trochę pustoszeje, wiec idzie coś załapać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka