Dodaj do ulubionych

Alanya - Hotel Püren

IP: *.dip.t-dialin.net 02.09.04, 12:45
Czy ktos widzial, byl, czy ktos cos wie? Jesli przypadkiem odwiedziliscie,
albo chociaz przechodziliscie obok, napiszczie i dajcie znac, czy warto?
Pozdrawiam.
Magda
Obserwuj wątek
    • detroit Re: Alanya - Hotel Püren 03.09.04, 13:07
      Gdy rok temu byłem w turcji to mieliśmy do wyboru kilka hoteli. Spaliśmy w
      Melani Hotel a Puren był w ofercie. Całe szczęście że tam nie mieszkałem,
      przynajmniej tak mi sie wydaje po oględzinach z zewnątrz i porównaniu z Melani.
      Puren jest położony przy bardzo ruchliwej ulicy, głównej w Alanii w środku
      miasta. Do moża jest jakieś 400 m a iść trzeba równie ruchliwa ulicą. Nie wiem
      jak wygląda sama plaża najbliżej hotelu ale może być tłoczno bo to już centrum
      hotel na hotelu. Nie wiem co w środku więc sie nie wypowiadam. Aha jechałem do
      Turcji z Triadą i było ok za 1400 zł na dwa tygodnie na przeł. VI/VII nic
      więcej wymagać nie można.
      • Gość: bojana Re: Alanya - Hotel Püren IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.09.04, 07:18
        Nie polecam tego hotelu. Byłam w nim 2 lata temu , było fatalnie. Rzeczywiście
        jest położony przy najgorszej ulicy. Przez całą noc ogromny hałas wywołany
        przez nieustanny ruch samochodowy . Trudno zasnąć i trudno spać w takich
        warunkach. Wyżywienie kiepskie i często brakuje , gdy się przyjdzie tylko
        trochę później na posiłek. Pokoje są różne . Większe i mniejsze . Jeżeli już
        masz wykupiony pobyt w tym hotelu , to nie bierz pokoju z 1 na końcu , bo to są
        b.małe pokoje. Dobre są z 4 na końcu. Basen jest bardzo mały , a zaraz za
        parkanem jest dworzec dolmuszów , więc możesz sobie wyobrazić jaka to
        przyjemność przebywać przy basenie. Do plaży naprawdę daleko .
    • etrusek Forum TURCJA - HOTELE 05.09.04, 14:34
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=13906449&a=13906449
    • Gość: Kolec Re: Alanya - Hotel Püren IP: *.chello.pl 13.03.05, 16:53
      byłem, widziałem, polecam!
    • Gość: g Re: Alanya - Hotel Püren IP: *.gazownia.poznan.pl 15.03.05, 15:23
      ostrzegam - hotele w turcji czesto zmianiają nazwę. jednego lata jest to
      zielony Alangun a rok później biała Kleopatra. Inna sprawa, że setna w alanyi
      czy jak to się pisze
      • bojana2 Re: Alanya - Hotel Püren 17.03.05, 03:54
        Hotel Puren nie zmienia nazwy. Prawdą jest, ze jest fatalny. Nie da się spać
        przy otwartym oknie, bo ulica przy której stoi jest niesłychanie ruchliwa 24
        godz. na dobę. Jedzenie jest kiepskie i jak ktoś tu napisał bardzo szybko
        brakuje go i nikt z obsługi nic nie uzupełnia . Do plaży jest naprawdę daleko.
        W tym hotelu ani nie można spać spokojnie, ani też opalać się przy basenie, bo
        w odległości 3 m od basenu, za ogrodzeniem jest pętla dolmuszów, więc spaliny
        są wszechobecne przy basenie. Jest to jeden z najgorszych hoteli w Alanii. 3
        lata temu w tym hotelu doszło do b. poważnego zatrucia pokarmowego i nikt z
        obsługi nie chciał chorym pomóc, nie wezwano lekarza. Każdemu odradzam ten
        hotel.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka