Gość: Magda IP: *.dip.t-dialin.net 02.09.04, 12:45 Czy ktos widzial, byl, czy ktos cos wie? Jesli przypadkiem odwiedziliscie, albo chociaz przechodziliscie obok, napiszczie i dajcie znac, czy warto? Pozdrawiam. Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
detroit Re: Alanya - Hotel Püren 03.09.04, 13:07 Gdy rok temu byłem w turcji to mieliśmy do wyboru kilka hoteli. Spaliśmy w Melani Hotel a Puren był w ofercie. Całe szczęście że tam nie mieszkałem, przynajmniej tak mi sie wydaje po oględzinach z zewnątrz i porównaniu z Melani. Puren jest położony przy bardzo ruchliwej ulicy, głównej w Alanii w środku miasta. Do moża jest jakieś 400 m a iść trzeba równie ruchliwa ulicą. Nie wiem jak wygląda sama plaża najbliżej hotelu ale może być tłoczno bo to już centrum hotel na hotelu. Nie wiem co w środku więc sie nie wypowiadam. Aha jechałem do Turcji z Triadą i było ok za 1400 zł na dwa tygodnie na przeł. VI/VII nic więcej wymagać nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojana Re: Alanya - Hotel Püren IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.09.04, 07:18 Nie polecam tego hotelu. Byłam w nim 2 lata temu , było fatalnie. Rzeczywiście jest położony przy najgorszej ulicy. Przez całą noc ogromny hałas wywołany przez nieustanny ruch samochodowy . Trudno zasnąć i trudno spać w takich warunkach. Wyżywienie kiepskie i często brakuje , gdy się przyjdzie tylko trochę później na posiłek. Pokoje są różne . Większe i mniejsze . Jeżeli już masz wykupiony pobyt w tym hotelu , to nie bierz pokoju z 1 na końcu , bo to są b.małe pokoje. Dobre są z 4 na końcu. Basen jest bardzo mały , a zaraz za parkanem jest dworzec dolmuszów , więc możesz sobie wyobrazić jaka to przyjemność przebywać przy basenie. Do plaży naprawdę daleko . Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Forum TURCJA - HOTELE 05.09.04, 14:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=13906449&a=13906449 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolec Re: Alanya - Hotel Püren IP: *.chello.pl 13.03.05, 16:53 byłem, widziałem, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Alanya - Hotel Püren IP: *.gazownia.poznan.pl 15.03.05, 15:23 ostrzegam - hotele w turcji czesto zmianiają nazwę. jednego lata jest to zielony Alangun a rok później biała Kleopatra. Inna sprawa, że setna w alanyi czy jak to się pisze Odpowiedz Link Zgłoś
bojana2 Re: Alanya - Hotel Püren 17.03.05, 03:54 Hotel Puren nie zmienia nazwy. Prawdą jest, ze jest fatalny. Nie da się spać przy otwartym oknie, bo ulica przy której stoi jest niesłychanie ruchliwa 24 godz. na dobę. Jedzenie jest kiepskie i jak ktoś tu napisał bardzo szybko brakuje go i nikt z obsługi nic nie uzupełnia . Do plaży jest naprawdę daleko. W tym hotelu ani nie można spać spokojnie, ani też opalać się przy basenie, bo w odległości 3 m od basenu, za ogrodzeniem jest pętla dolmuszów, więc spaliny są wszechobecne przy basenie. Jest to jeden z najgorszych hoteli w Alanii. 3 lata temu w tym hotelu doszło do b. poważnego zatrucia pokarmowego i nikt z obsługi nie chciał chorym pomóc, nie wezwano lekarza. Każdemu odradzam ten hotel. Odpowiedz Link Zgłoś