turhotel Re: Club Viva Lindita (*****) - Colakli/Side 03.09.04, 14:05 Gorąco polecam hotel VIVA CLUB LINDITA, za niecałe 1900 zł spędziłam cudowny tydzień. Byłam z biurem ITAKA. Hotel znajduje się w Colakli, 15km od Side co było moim zdaniem jego wielką zaletą. Dostałam ni z tego ni z owego pokój z widokiem na morze i basen, rajski hotel, jedzenie z all inclusive a z hotelu z mamą w ogóle mogłyśmy nie wychodzić bo cały dzień animacje trwały i było niesamowicie, hotel przepiękny. Byłam tylko na raftingu bo w Turcji byłam już dwa lata temu, rafting mnie kosztował 14 euro z lunchem ale bez ubezpieczenia jak się potem okazało ale z tego co widziałam wypadał tylko ten co chciał a poza tym to nikt nie wypadł. Rafting jak dla mnie super choć oczywiscie to nie progi dla profesjonalistów:) Do plaży jest dokładnie 200 metrów, jest piękny pomostek i on prowadzi do plaży więc spacer po nim to czysta przyjemność a jak nie chcesz spacerować do jest też taki busik co dowozi ale to bez sensu bo jest to strasznie blisko, dolmusze jeżdzą do Side i kosztuje to 1,5 Euro a jeśli chodzi o all inclusive to na serio jest to najlepszy all jaki w życiu miałam, podają pyszną pizze:) będziesz zachwycona wszystkim, na serio wszyscy nam zazdrościli all i całego hotelu. Danusia deny10@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_kasia Re: Club Viva Lindita (*****) - Colakli/Side 07.10.04, 15:10 29 wrzesnia wróciłam z w/w hotelu i spędziłam tam wspaniałe dwa tygodnie. Jesli ktos chciałby go odwiedzić to polecam go każdemu kto chce wypocząc nie martwiąc sie o nic. Jesli ktos chciałby sie tam wybrac albo dowiedziec się czegoś wiecej to pytajcie pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś