Dodaj do ulubionych

Pegasos World z Exim Tours

IP: *.play-internet.pl 01.11.14, 06:35
Witam, wszystko nam pasuje :-). I hotel, i cena tylko biura się boimy. Ktoś był z nimi w Turcji? W rankingach wypadają dobrze ale kto tam wie...Byliśmy w Turcji i z Itaką i z Tui ale to było dawno, może nie wszystko było super hiper naj ale żadnych poważnych niedociągnięć nie pamiętam. Głupie pytanie: nie pójdziemy z torbami przez Exim?
Obserwuj wątek
    • sim14 Re: Pegasos World z Exim Tours 04.11.14, 09:09
      Czy ktoś był w Pegasos World w tym roku i może się podzielić opinią?
      • Gość: turystka Re: Pegasos World z Exim Tours IP: *.dynamic.chello.pl 05.11.14, 14:01
        Byliśmy w tym roku proszę pytać...
        • sim14 Re: Pegasos World z Exim Tours 05.11.14, 14:18
          Gość portalu: turystka napisał(a):

> Byliśmy w tym roku proszę pytać...

Droga turystko,
          Z jakiego biura podróży byliście?
          W których budynkach mieliście nocleg? My mamy pokoje rodzinne z oddzielnymi sypialniami.
          Czy nowy aquapark jest tylko dla starszych dzieci?
          Jak ogólnie z czystością?
          Czy była walka o leżaki?
          Generalnie pytam z ciekawości, nie jestem typem malkontenta ;-), grunt to pozytywne nastawienie, ten hotel ma w zdecydowanej większości b. pozytywne opinie. Jeżeli masz jeszcze jakieś rady, czy wskazówki, to chętnie poczytam.
          Pozdrawiam z wiosennego Krakowa.
          • Gość: turystka Re: Pegasos World z Exim Tours IP: *.dynamic.chello.pl 05.11.14, 14:46
            Bylismy w sierpniu 2014 z biura Itaka, nocleg mieliśmy w budynku nr 1, w pokoju rodzinnym, aquaparku jest podzielony...na początka dla maluchów...na zjeżdżalnie z pontonami wpuszczają dzieci od ok 10roku życia, ale są tez zjeżdżalnie dla mniejszych..Pokoje prawie wcale nie sprzątane...i to nie tylko nasza opinie, zamiatali podłogę i zmieniali ręczniki i tyle...leżaki przy basenie zajmowaliśmy po 7, przy statku, jak bylo na innych basenach nie wiem...hotel duzy i zachwyca aquapark, plaza super, szeroka, morze cieplutkie, jedzenie pyszne, każdy znalazł coś dla siebie, nigdy nie mieliśmy problemu ze znalezieniem miejsca, minus mega ilości komarów!!!!!Hotel w ogóle nieodkomarzany....i te lody które byly tylko darmowe dla klentow biura Nazar, nam to nie przeszkadzało ale pytajcie jak będzie w tym roku...
            prosze pytać...
            • sim14 Re: Pegasos World z Exim Tours 05.11.14, 22:52
              Dziękuję za odpowiedź :-). A dawaliscie napiwek pokojówkom? Pamiętam jak byliśmy 5 lat temu w Joy Pegasos Planet to tez nie było szału ze sprzątaniem, chyba chciały więcej ;-).
              Czyli rozumiem że oprócz smarowidel na słońce trzeba wziąć psikacze na komary?
              A w restauracji czysto? Ile trwał transfer z lotniska?
              • Gość: turystka Re: Pegasos World z Exim Tours IP: *.dynamic.chello.pl 05.11.14, 23:34
                Tak dawaliśmy ale to nic nie zmieniało...my rówiez byliśmy w pegasos planet, hotel na porównywalnym poziomie...
                na komary polecam wtyczkę do pokoju i coś do psikania...może w tym roku cos z tym zrobią...
                aaa i jeszcze wszędzie chodzą koty....
                w restauracji ok...
                transfer trwał max 2h w zależności ile hotelów było przed...my byliśmy chyba jako 3 to coś ponad 1,5h
                • sim14 Re: Pegasos World z Exim Tours 06.11.14, 08:29
                  To cóż, nie pozostaje mi nic innego jak odliczać do wyjazdu. Jakbyś miała jeszcze jakieś rady czy uwagi to pisz, chętnie poczytam. Pozdrawiam.
                  • Gość: turystka Re: Pegasos World z Exim Tours IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.14, 20:13
                    Plaga komarów była w tym roku więc polecam coś przeciw...

Zazdroszczę, aquapark rewelacyjny!!!!
      • sim14 Re: Pegasos World z Exim Tours 15.06.15, 06:05
        Ktoś już wrócił z tegorocznego pobytu? Jestem ciekawa jakie wrażenia :-).
    • Gość: . Re: Pegasos World z Exim Tours IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.14, 13:41
      Byłem kilka lat temu z Eximem w Turcji Egejskiej, a także rok temu w Grecji.
      Wszystko było w porządku.
      Byłem też z Itaką oraz innymi i też było OK.

Myślę, że biuro jak biuro, raczej nie padnie, jeśli się o to boisz, ale któż to wie....
    • Gość: Paweł Re: Pegasos World z Exim Tours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.14, 14:41
      Exim ma straty za ostatnie lata, ale może nie padanie, jednak lepiej być ostrożnym, bo biuro nie jest w 100% pewne.
      • Gość: turystka Re: Pegasos World z Exim Tours IP: *.dynamic.chello.pl 05.11.14, 14:47
        czy któreś jest pewne w 100% w dzisiejszych czasach...ale dobrze wiedzieć dzięki
        • Gość: justis123 Re: Pegasos World z Exim Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.14, 17:46
          Proszę napisać jak sprawowała się centralna klimatyzacja, zawsze miałam indywidualną klimatyzację, więc centralnej trochę się obawiam. I jak daleko jest do najbliższych sklepów, czy hotel jest n odludziu?
          • Gość: turystka Re: Pegasos World z Exim Tours IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.14, 23:05
            centralna...my mieliśmy indywidualnie sterowaną, nie jest na odludziu jedżą busiki
            • Gość: justis123 Re: Pegasos World z Exim Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.14, 16:43
              A jak dawno byłaś w Pegasosie? To, że jest centralna klima wiem z opisu wczasów ze strony Eximu. Może tylko tak napisali. Pamiętam, że jak byłam na Zakynthos też biuro pisało, że jest centralna klima, a była indywidualna. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka