Gość: gość IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.15, 11:00 Witam Bardzo proszę o informację jakie są sklepy wolnocłowe na lotnisku w Bodrum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LUE Re: Bodrum Milas- sklepy wolnocłowe IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.15, 17:07 Podobne jak wszedzie / tydzien temu bylam / Odpowiedz Link Zgłoś
kask_a Re: Bodrum Milas- sklepy wolnocłowe 04.06.15, 19:44 Dobre ceny, to co wszędzie, dodatkowo kupiłam sobie ładne chusty, regionalną biżuterię ( wcale nie kiczowatą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bodrum Milas- sklepy wolnocłowe IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.15, 09:52 Chcę kupić dobry markowy zegarek , jest jakiś sklep z biżuterią? A sklep victoria secret? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bodrum Milas- sklepy wolnocłowe IP: *.elk.mm.pl 09.06.15, 10:09 Na pewno jest sklep z zegarkami, co do victoria secret i biżuterii, to nie wiem, bo nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
silesia77 Re: Bodrum Milas- sklepy wolnocłowe 09.06.15, 12:14 Jest Victoria Secret , wróciłam w niedzielę z Bodrum i byłam w tym sklepie. Zegarki na pewno były w ofercie linii lotniczych , do kupienia w samolocie w dobrych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
silesia77 Re: Bodrum Milas- sklepy wolnocłowe 09.06.15, 12:17 Tu masz katalog z cenami linii Enter którymi leciałam . Zegarki zaczynają się od strony 32 Kliknij w katalog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bodrum Milas- sklepy wolnocłowe IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.15, 16:51 Dziękuje silesia77 :) Odpowiedz Link Zgłoś