Dodaj do ulubionych

Karta Internet

07.07.15, 22:25
Czy w Turcji mozna kupic i ile kosztuje karta, aby korzystac z Internetu?
Obserwuj wątek
    • Gość: bibi Re: Karta Internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.15, 13:04
      też bym chetnie chcial wiedzieć
      pozdr
    • dario7800 Re: Karta Internet 10.07.15, 13:10
      Było już o tym na forum. W Turcji karty trzeba rejestrować w salonach operatorów. Potrzebny jest paszport. Inaczej blokują i taką karta raz działa tydzień a innym razem mogą zablokować po kilku dniach. Dlatego mało kto korzysta z mobilnego internetu.
      • aguska10 Re: Karta Internet 10.07.15, 13:13
        A jakie sa ceny. Moze zaryzykuje.
    • Gość: Ala Re: Karta Internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.15, 13:29
      W zdecydowanej większości hoteli w Turcji dostępne jest wi-fi (przynajmniej w lobby) i to najczęściej bezpłatne, od paru lat latam do Turcji i zawsze mam możliwość.
      Karta do internetu może być przydatna raczej tylko osobom, które są na objazdówkach.
      • Gość: Ewelina Re: Karta Internet IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.15, 18:12
        Dokładnie, z większości tureckich hoteli wi-fi w lobby jest bezpłatne, nawet w hotelach 3*, a w tych o wyższym standardzie często w wielu innych miejscach lub nawet w całym hotelu, łącznie z basenami i plażą. Więc kontakt e-mailowy jest przeważnie bezproblemowy, a rzadko kto korzysta z kart do internetu.
    • zawodowiec_l.e.o.n.e.k Re: Karta Internet 20.11.18, 11:05
      Po co w Turcji jak można przed wyjazdem kupić w Polsce?
      Kupujesz kartę z netem, potem możesz ją sobie bez problemu doładować. Ja kilka razy już brałem karty z simgloba. Bardzo przystępny cennik i nie zawiedli mnie nigdy.
      www.simglob.com/cennik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka