anetakarpik 04.01.16, 18:19 Kto wybiera się do tego hotelu od 16.07,2016z Wrocławia . A może ktoś był i może coś powiedzieć o tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
83aniulka83 Re: Krizantem 17.02.16, 21:22 hej,ja lecę ( przynajmniej na tą chwilę) w czerwcu do tego hotelu. jak nie zapomnę, to potem się podzielę opinią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: velvetto1 Re: Krizantem IP: *.markomp.net.pl 23.02.16, 10:28 Witam,wybieram się ( przynajmniej na tą chwilę)tam na przełomie lipiec/sierpień liczę że nie zapomnisz i podasz najświeższe info wprawdzie dużo o tym hotelu czytałem jednak informacja z pierwszej ręki bezcenna Odpowiedz Link Zgłoś
dominik747474 Re: Krizantem 23.02.16, 18:41 Ja wybieram się w czerwcu wylot z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
metintour Re: Krizantem 07.03.16, 20:49 Śmiało można jechać,hotel ma dobra renomę od wielu lat i dobry stosunek ceny do jakości. Jeden z bydynków jest nieco słabszy (wlaściwie to gorsze łazienki), ale nie pamietam czy chodzi o blok A, B czy C. Gdybyście mieli jakieś problemy i potrzebowali informacji o mieście a może będziecie mieli ochotę na wycieczki fakultatywne to nasze biuro podróży jest jakieś 150m na wschód (w stronę odwrotną niż centrum) jesteśmy codziennie od 9:00 www.metintour.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ania.ania2104 Re: Krizantem 11.04.16, 12:45 My wybieramy się tam w długi weekend majowy i po powrocie bedziemy mogli coś powiedzieć na 100% o hotelu i nie tylko. A kto i kiedy leci znajdziesz tutaj www.facebook.com/groups/turcja2016/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta1703 Re: Krizantem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.04.16, 09:55 Hi Ja się wybieram we wrześniu do tego hotelu To nasz już 4 pobyt w tym miejscu :) lepszej zachęty dla niezdecydowanych chyba nie ma :) corocznie hotel trzyma poziom zarówno lokalowy jak i wyżywieniowy Jest to typowy hotel miejski z trzema basenami Nie ma co ukrywać, że nie jest miejsce z rozległymi zielonymi parkami dookoła ale za to widok z balkonu na plażę i morze położone jedynie kawałeczek dalej rekompensuje to Poza tym ja osobiście latam tam nie po to aby przechadzać się po zielonej trawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
janiu1986 Re: Krizantem 13.04.16, 03:55 Skąd i którego lecicie ? Pewnie się spotkamy w krizantemie ;) A może się już tam widzieliśmy ;p my też po raz kolejny tam lecimy... 2 września. Odpowiedz Link Zgłoś
dominik747474 Re: Krizantem 12.04.16, 16:58 Witam z tego co się dowiedziałem któryś z budynków jest lepszy a dwa pozostałe gorsze , czy ktoś wie jak jest z tymi budynkami, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janiu1986 Re: Krizantem 13.04.16, 03:50 My też lecimy do tego hotelu po raz kolejny . Super hotel... wylot mamy 2 września na 16 dni. Starajcie się o pokoje w głównym budynku tam gdzie recepcja. Miła atmosfera, super obsługa, dobre żarcie i alko. Wszędzie blisko. Za te pieniądze nie znajdziecie lepszego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
dominik747474 Re: Krizantem 06.05.16, 07:04 Witam w pokojach są czajniki bezprzewodowe i żelazka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta1703 Re: Krizantem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.05.16, 10:40 nie ma ani żelazka ani czajnika Odpowiedz Link Zgłoś
velvetto2 Re: Krizantem 12.05.16, 11:15 W opisach hotelu piszą o kamienistym zejściu do morza nie wiem jak bardzo jest to kamieniste ,czy zalecacie w tym wypadku zaopatrzenie się w obuwie do wody? Odpowiedz Link Zgłoś
metintour Re: Krizantem 12.05.16, 11:44 Nasze biuro jest 150m od krizantema, naprzeciwko plazy nr 9 wiec wiemy dokladnie jak wygladaja plaze i zejscie do wody. rzeczywiscie jakies 30m od brzegu wglab morza dno jest po prostu litym kamieniem a wlasciwie skalą (z tym ze plaską). Buty do wody na pewno się przydadzą bo może byc nierówno i ślisko. A przy okazji można takie buty wykorzystac tez przy innych sportach wodnych czy wycieczce na rafting. Po przyjeżdzie zapraszamy do nas to udzielimy interesujących was informacji o miescie i atrakcjach w okolicy. Pod tym linkiem znajdziecie naszą lokalizację na mapie google Polskie Biuro Podróży w Alanyi Metin Tour Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta1703 Re: Krizantem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.05.16, 10:39 buty się przydadzą ponieważ przy wejściu do wody jest mały pasek drobnych kamieni potem jest już piasek na dnie - mówię o wejściu naprzeciwko leżaków hotelowych Wystarczy przejść trochę w prawo lub lewo i można spotkać większe kamienie na dnie ale nie jest to typowa kamienista plaża z kamienistym dnem w morzu - w tym roku będzie to mój 4 pobyt w tym hotelu zatem jeżeli nic się od zeszłego nie zmieniło to nie powinno być niespodzianek :) Odpowiedz Link Zgłoś
velvetto2 Re: Krizantem 22.05.16, 09:36 A jak to jest w tym hotelu z internetem, w ofercie biura podróży jest opis że internet w lobby -za darmo kafejka internetowa - płatny.W biurze podróży poinformowano mnie ze jest również internet bezpłatny w pokojach , a jak jest właściwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta1703 Re: Krizantem IP: *.play-internet.pl 24.05.16, 18:02 w zeszłym roku i parę lat wstecz internet w formie wi-fi tylko w okolicach recepcji Pokoje absolutnie nie a co do kafejki to jest oczywiście płatna Odpowiedz Link Zgłoś