Dodaj do ulubionych

LARA- hotel blisko centrum handlowego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.16, 15:42
Czy może mi ktoś polecić hotel 5* z którego można piesza powiedzmy w 10 minut dojść do jakiegoś centrum handlowego na małe zakupy i napić się kawy w knajpie ? Byłam w maju w Xanadu w belek ale hotel był zbyt daleko od centrum , nie musi być tylko Antalya-Lara może być to hotel w Belek
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: LARA- hotel blisko centrum handlowego IP: *.centertel.pl 21.06.16, 15:59
      W miejscowości Lara są tylko hotele, sklepy i centra handlowe, możesz wybrać dowolny hotel - każdy będzie w odległości co najwyżej 10 minut drogi od sklepów. Lara to właściwie jedna ulica wzdłuż, której po jednej stronie (od morza) są hotele ( zdecydowana większość 5* luksusowe) przeplatane sklepami, po drugiej stronie ulicy same sklepy.
      W Belek jest zupełnie inna sytuacja. Każdy hotel to odizolowany resort, z którego do centrum Belek lub Kadryie najlepiej dojechać dolmuszem lub taksówką, bo to co najmniej kilka kilometrów.
      • Gość: ania Re: LARA- hotel blisko centrum handlowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.16, 16:13
        Dziękuje
    • Gość: Aga Re: LARA- hotel blisko centrum handlowego IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.16, 20:44
      W Larze to są prawie same komfortowe hotele, więc tanie też nie są. Luksusowe są hotele z sieci Delphin np. Palaca lub Imperial. Rewelacyjny jest też Barut Lara.
      W Belek mogę polecić Bellis Deluxe lub Papillon Zeugma. Wszystko to hotele z najwyższej półki
    • Gość: szymx Re: LARA- hotel blisko centrum handlowego IP: *.marsoft.net 25.06.16, 12:49
      W Larze jest wiele dużych sklepów i całych centr handlowych, Wybierając 1 hotel od lotniska czyli Barut Lara do Royal Palace wszędzie będzie blisko. 2 kilometry pasaży a jakby się ktoś zmęczył to taxi 5e. Mniej więcej na środku są znakomite hotele Limak Lara i Delphin Palace. Polecam Larę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka