Gość: . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.18, 14:15 Czy warto trochę dopłacić do wycieczki z Wezyra aby mieć na miejscu kontakt do rezydenta, a nie tylko z infolinią na Majorce w przypadku TUI. Termin,hotel i rodzaj pokoi oczywiście ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Wezyr czy TUI IP: *.centertel.pl 13.02.18, 14:47 Nie byłam klientem TUI, ale Wezyra owszem wielokrotnie. Moim zdaniem mają świetną organizację na miejscu, bardzo profesjonalnych rezydentów i wszystko zawsze dopięte na ostatni guzik. Poza tym, następny wyjazd z tym Organizatorem może być tańszy. Wystąpisz przy następnej rezerwacji o kartę Klubu Kochających Podróże i możesz liczyć na zniżkę, nawet kilka procent. Przy tych kwotach jakie płacimy za wyjazdy czasem to kilkaset złotych w kieszeni. Każdy następny wyjazd jest premiowany większą zniżką .Osobiście w tym roku zaoszczędziłam przy rezerwacji dla dwóch osób ponad 800 zł. Rezydenci są obecni systematycznie w hotelach, służą informacjami na tematy interesujące klientów. Sprzedają również wycieczki fakultatywne ale nie narzucają się i nie namawiają na siłę, co akurat sobie bardzo cenię. Od rezydenta otrzymasz wizytówkę z telefonem (nr miejscowy), i w razie potrzeby możesz kontaktować się z telefonu hotelowego bez kosztowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wezyr czy TUI IP: *.146.34.137.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.02.18, 08:16 Gość portalu: . napisał(a): > Czy warto trochę dopłacić do wycieczki z Wezyra aby mieć na miejscu kontakt do > rezydenta, a nie tylko z infolinią na Majorce w przypadku TUI. Termin,hotel i > rodzaj pokoi oczywiście ten sam. Jeżeli chcesz przepłacać to twój wybór, ale masz niepełne informacje jeżeli chodzi o rezydenta w TUI. Rezydent jest normalnie obecny na miejscu, jest pierwsze spotkanie w hotelu po przyjeździe, a potem dyżury w hotelu w określonych terminach, które podane są w książce TUI znajdującej się w recepcji. Infolinia to inna sprawa, ja z niej nigdy nie korzystałam, bo nie miałam takiej potrzeby, wszystko było Ok, nie tylko w Turcji. Zresztą teraz telefon do rezydenta też jest podany, chyba TUI się zorientowało, że infolinia była totalnie krytykowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wezyr czy TUI IP: 95.160.158.* 14.02.18, 19:18 Wiem, że jest spotkanie, dyżury itp bo w ubiegłym roku doświadczyłam obsługi TUI na nowych zasadach. Rezydenci mimo próśb gości nie podawali bezpośredniego telefonu do siebie. Nie mieliśmy potrzeby korzystania z pomocy, ale mój komfort wypoczynku to właśnie fakt, że w razie czego pod telefonem jest ktoś na miejscu, a nie infolinia. Jeżeli w tym roku wrócili do starej formuły to OK. A różnica w cenie to 200 zł za 3 osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Wezyr czy TUI IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.18, 09:37 Nie byłam nigdy z TUI, latamy z Itaką, ale korzystaliśmy raz z Wezyra i nie byliśmy zadowoleni z opieki rezydenta. Bardzo pozna informacja o godzinie wylotu dla kilka grup. Trudny kontakt. Praktycznie zajmował się tylko sprzedażą wycieczek. I nawet w drodze na lotnisko zawieźli nas jeszcze do sklepu na zakupy... Odpowiedz Link Zgłoś