27.10.04, 18:40
a ja juz bylam 3 raz w turcji 2 razy alania i teraz side z gti super hotel
bylam w wielu krajach ale turcje wspominam najlepiej
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: turcja IP: 195.117.37.* 28.10.04, 09:56
      Ja podobnie kilka razy w alanyi, w kemerze i teraz planuje wczesną wiosną Side.
      Chcialabym blisko historycznego centrum, i blisko plaży. Jakie fajne hotele
      znasz?
      • Gość: madafaka z kraka Re: turcja IP: *.spine.pl 01.11.04, 17:25
        A niemiałyście problemów żołądkowych w turcji. Bo ja miałem konkretnie biegunka
        przez prawie 2 tygodnie mój współlokator również a jak wracaliśmy do polski to
        wiele ludzie w autokarze (jadąc na lotnisko) też wspominało o problemach
        żołądkowych.
        Aha i jeszcze jedno jak wróciłem do Polski i udałem się do lekarza (nadal
        miałem biegunkę) wspominając że w Turcji byłem to lekarka powiedziała że nigdy
        by tam nie pojechała. :)
    • donata72 Re: turcja 05.11.04, 21:14
      w side bylam w 4 gwiazdkowym LINDA piekny super animacje dwa baseny korty
      mielismt all inclusive pelen wypas obsluga fajna polecam do moza 800m ale idzie
      sie pasazem pelnym straganow i niewiadomo kiedy a tu piekne morze biegunka
      nigdy w zyciu
      • Gość: jjjji Re: turcja IP: *.spine.pl 06.11.04, 02:57
        عالم يتمتع فيه الفرد بحرية القول والعقيدة ولما كانت شعوب الأمم المتحدة قد أكدت في
        الميثاق من جديد إيمانها بحقوق الإنسان الأساسية وبكرامة الفرد وقدره وبما للرجال والنساء
        من حقوق متساوية وحزمت أمرها على أن تدفع بالرقي الاجتماعي قدمًا وأن ترفع مستوى
        • asmoga Re: turcja 06.11.04, 06:41
          Vad menar Du med det? Ar det kanske nagon forolampning??? Kan Du snart
          oversatta det till nagot vettigt sprak? For annars forstar ingen vad Du ville
          saga til oss...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka