Gość: Ela IP: *.darko.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 17:09 Czy ktoś ma może zdjęcia hotelu Blue Fish w Alanyi,bądż jego okolic.Proszę o odpowiedż.Z góry dziękuję. Ela. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ana Re: hotel Blue Fish IP: *.TKK.net.pl / *.tkk.net.pl 11.11.04, 01:35 Uważaj ,tam były kradzieże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: hotel Blue Fish IP: 155.158.101.* 19.11.04, 17:35 Hotel i okolica jest ładna, ale do Alanyi jest jeszcze kawał drogi. Mało sympatyczna jest też droga między hotelem a plażą. Moim zdaniem lepiej poszukać czegoś bliżej centrum w okolicy plaży Kleopatry lub po drugiej stronie półwyspu z twierdzą Kale. Jest tam znacznie ciekawiej pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: hotel Blue Fish IP: *.darko.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 18:19 Dziękuję Ci bardzo za te informacje,ale chodzi o to,że jestem zainteresowana zdjęciami hotelu Blue Fish i okolicznymi.W tymże hotelu byłam już 2x i wiem to wszystko,ale chciałabym mieć pamiątkę do wydrukowania bądź na pulpit.Przesyłam serdeczne pozdrowienia - Elżbieta. Odpowiedz Link Zgłoś