Dodaj do ulubionych

Eftalia Resort w Konakli

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 18:23
Eftalia Resort w Konakli z Scanholiday na przełomie czerwiec/lipiec może ktoś
ma jakieś informacje nt.hotelu bo na forum hotelowym nic nie
znalazłem.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola J. Re: Eftalia Resort w Konakli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 08:47
      Przed rozpoczęciem sezonu wakacyjnego na pewno nic nie znajdziesz, gdyż jest to
      zupełnie nowy hotel. W zeszłym roku w czerwcu byłam w Konakli i Eftalia była
      dopiero w fazie budowy, w stanie tzw. surowym zamkniętym.
      Dwa lata temu byłam w Sun Queen Beach ( też w ofercie Scana ) i to naprawdę
      niezły hotel za bardzo rozsądne pieniądze. Pozdrawiam
    • Gość: m@ciek Re: Eftalia Resort w Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 21:58
      kiedy dokładnie jedziesz, bo ja 22.06.wylot z P-nia.
    • Gość: zibi Re: Eftalia Resort w Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 22:43
      aaaaa, to ten hotel z przemontowanymi zdjęciami w katalogu
      • Gość: m@ciek Re: Eftalia Resort w Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 16:09
        czy ktoś z dziećmi się tam wybiera 22.06. ?
        • Gość: misiaczekpl Re: Eftalia Resort w Konakli IP: *.stawiguda.sdi.tpnet.pl 20.04.05, 10:34
          My także wybieramy sie do Eftalia Resort i mamy nadzieje że jakoś bedzie dobrze
          w tym hotelu jedzie na 4 osoby. Jedziemy ze ScanHoliday-22.06. Ciekawi jestesmy
          czy ta zjeżdżalnia pokazana na zdjęciu jest prawdziwa czy też nie?? Bo to
          wyłącznie dla dziecie jest ważne. No ale dorośliteż powinni się pobawić
          troszkę. Więc jak myślicie ta zjeżdżalnia jest czy jej nie ma???
    • Gość: m@ciek Re: Eftalia Resort w Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 20:54
      czy ktoś jeszcze się tu wybiera????
      • mamajulitki Re: Eftalia Resort w Konakli 09.06.05, 09:56
        my lecimy do kolonoros w konakli, 14,06 z krakowa, chetnie kogos poznamy
        • Gość: asia.29 Re: Eftalia Resort w Konakli IP: *.centronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:40
          wlasnie wczoraj wrocilam z hotelu eftalia resort , i z mojej strone moge tylko
          powiedziec jedno slowo SUPER!!! nic dodac nic ujac, jedzenie przepyszne i tyle
          tego , ze naprawde obled ,mnostwo owocow,jedzenia na cieplo, ciast ,tortow i
          wszystkiego tyle ze az grzech tak sie objadac,jak dla mnie jeden maly minusik
          nie za ladna plaza i morze,jezdzilismy wiec do Alanyi , ale mozna odpoczac przy
          basenach ,zjezdzalnie jak najbardziej sa i sa super,zycze wszystkim ktorzy sie
          tam wybieraja udanych wkacji i juz wam zazdroszcze!!!
          • Gość: MONIKA Re: Eftalia Resort w Konakli IP: *.chello.pl 10.06.05, 16:33
            My jedziemy 13,07 może ktoś ? Napewno hotel jest super,skoro tylko osob go
            zachwala:)
            • Gość: Jur Re: Eftalia Resort w Konakli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:49
              A może ktoś był w tym hotelu w pokoju rodzinnym w II budynku? Czy są duże te
              pokoje i czy to prawda, że niektóre są z aneksem kuchennym?
            • Gość: aga Re: Eftalia Resort w Konakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 10:53
              wrocilismy z tego hotelu 22.06 bylo bardzo milo ,fajne animacje chociaz moze za
              bardzo sie nastawili na gosci rosyjsko jezycznych, baseny sa trzy jeden wielki
              jeden sredni przy zjezdzalniach i brodzik Pokoje ladne i czyste z lodoweczka
              jedynym mankamentem byly czesto psujace sie windy. jedzenia naprawde duzo mozna
              cos dla siebie wybrac. te lokalne napoje wcale nie najgorsze chociaz na
              alkoholu oszczedzaja.
              Pozwdawiamy i zyczymy udanych wakacji!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka