Dodaj do ulubionych

co z tym wezyrem?

IP: *.chello.pl 06.05.05, 20:33
Czy ktoś może mi napisać o swoich doświadczeniach podróżowania z wezyrem do
Alanii?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia com. Re: co z tym wezyrem? IP: *.chello.pl 06.05.05, 21:43
      Własnie wróciłam z 2 tygodniowych wczasów. Byłam w kemer w Greenwood Resort.
      Jestem bardzo zadowolona. Z tego co słyszałam na lotnisku i w samolocie nikt
      się nie skarzył, wszyscy wracali usmiechnięci. jeden facet cos tam mowił, ze w
      jakims hotelu miał być polski kanał a w koncu go nie włączyli. Ale kto jezdzi
      do tak pieknego kraju ogladac TV. W tym roku zaryzykowałam z tym biurem, mimo
      różnych opini z zeszłego roku. Zapłaciłam mniej niż w niemieckim biurze (900 zł
      różnicy) i wszystko było ok!Na miejscu nie ma Wezyra tylko ODEON, to bardzo
      znana firma w Turcji. Wezyr to "dziecko" odeonu z tego co zdarzylismy zauwazyć.
      Rezydent pojawia się 2 razy w tygodniu co wystarcza. Moze troche za drogie sa
      wycieczki fakultatywne, ale wolelismy nie ryzykowac z miejskich biur. Rozne
      historie krązyły. Polecam Kapadocję> pierwszy raz w zyciu widziałam cos tak
      niesamowitego. Wakacje miałam super!Chyba najlepsze w moim zyciu!Miejscowośc
      jest piekna. Kiedys byłam w Alani i nie bardzo mi się podobało, ot taka
      miejscowosc, zeby sie ostro zabawić. Kemer i Side sliczne!
      • Gość: Ania Do Kasia. com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:33
        Byłaś w Greenwood? Napisz proszę coś o swoim pobycie w tym resorcie, wybieram
        sie tam w przyszłym tygodniu z dwójką dzieciaczków ( 1.5 roczku i 6 lat) . Będę
        ogromnie wdzięczna :)
        • Gość: kania Re: Do Kasia. com IP: *.chello.pl 08.05.05, 10:03
          Przykro mi ale nie byłam w Greenwood
          • Gość: Ania Re: Do Kasia. com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 08:23
            kania=Kasia.com ???????!
      • Gość: Łuki Re: co z tym wezyrem? IP: 217.197.165.* 09.05.05, 00:07
        Powiedz coś więcej o Kemer. Mam zamiar wybrać się z żoną na objazd połączony z
        wypoczynkiem i zastanawiamy się między innymi nad Wezyrem. Dużo na temat tego
        biura nasłuchałem się złych opinii.
        Dzięki i pozdrawiam.
        • Gość: Beata Re: co z tym wezyrem? IP: *.elsat.net.pl 12.05.05, 16:40
          W zeszłym roku byłam z Wezyrem w Botaniku i było okey, więc w tym roku również
          wybrałam Wezyra i też hotel Botanik- tam jest cudownie a dla dzieci raj na
          ziemi.
      • Gość: endriu Re: co z tym wezyrem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 18:22
        Własnie z wezyrem wybieram sie do astor beach 22 czerwcA, napisz jakimi liniami
        leciałas, czy był katering w samolocie a takze ile wycieczki fakultatywne
        kosztuja np. na rafting
        • Gość: beata Re: co z tym wezyrem? IP: *.elsat.net.pl 12.05.05, 19:11
          Linie lotnicze tureckie-MNB 768, katering był. Co do raftingu to ceny nie
          pamiętam, ale warto zakupić u rezydenta bo przynajmniej masz pewność że
          wszystko będzie okey.Ja byłam zadowolona z raftingu( w cenie był posiłek i
          napoje)oraz super zabawa-gorąco polecam.
      • yooreck Re: co z tym wezyrem? 12.05.05, 20:18
        my bylismy z nimi w Side wszystko bylo ok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka