etrusek 16.06.05, 15:28 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20943&sortuj=6 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zruc Re: WRÓCIŁEŚ Z TURCJI - PODZIEL SIĘ WRAŻENIAMI IP: *.cable.wsm.wielun.pl 16.06.05, 17:36 Podzieliłem się nienajlepszymi wrażeniami na stronie hotele/Al Star,7+7/ oraz na tej stronie /Triada,Kapadocja,waluty/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Re: WRÓCIŁEŚ Z TURCJI - PODZIEL SIĘ WRAŻENIAMI IP: *.chello.pl 16.06.05, 23:30 a ja jestem zadowolona.bylysmy w maju,alanya,diamond,gti.obawialam sie jakiejs jazdy za smieszna cene.na szczescie wszystko bylo ok.a samo miasto,ludzie,krajobrazy zostana na zawsze w mojej pamieci.wracam do alanyi we wrzesniu.naprawde mozna niezle sie zabawic za male pieniadze.no i koniecznie kapadocja,pammukale.milych wakacji!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: WRÓCIŁEŚ Z TURCJI - PODZIEL SIĘ WRAŻENIAMI IP: *.mofnet.gov.pl 09.08.05, 08:43 tez bylem w maju z gti w Kemer-Beldibi w hotelu 4-gw. all, a wczeniej we wrzesniu w Alanyi z wezyrem w 2-gw. HB. Oba biura dobre, lepiej wspominam Alanye. Moze nawet troche zaluje ze wybralem nie ja a Kemer, ktory jest ladniejszy, ale nudy tam sa. Masz racje ze wracasz do Alanyi, we wrzesniu bedzie b.ciepla woda, pogoda murowana, ceny spadaja z dnia na dzien. A juz na przelomie wrzesnia i pazdz. ceny w gti jak wtedy w maju - nawet w katalogu sa bardzo atrakcyjne. Ja teraz pod koniec sierpnia dla odmiany do Tunezji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: WRÓCIŁEŚ Z TURCJI - PODZIEL SIĘ WRAŻENIAMI IP: 195.116.251.* 20.06.05, 15:54 www.riwiera-turecka.inetpl.com/ a jeśli macie fotki hoteli w których byliście mogę zamieścić je na swojej stronie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etrusek Re: WRÓCIŁEŚ Z TURCJI - PODZIEL SIĘ WRAŻENIAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:11 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: WRÓCIŁEŚ Z TURCJI - PODZIEL SIĘ WRAŻENIAMI IP: *.pronet.lublin.pl 18.07.05, 15:48 wrocilam wlasnie z rejonu oludeniz(ovacik)i jestem bardzo zadowolona. jest to male, spokojne miasteczko, 5km od fethie. jedyne co mi sie nie podobalo to hotel solaria park! maja tam bardzo male pokoje, bez cieplej wody!!! woda w basenie jest brudna i ciepla! tak poza tym to turcy sa bardzo mili i wiekszosc z nich potrafi cos powiedziec po polsku:) caly czas na ulicy slychac "dzien dobry" albo "jak sie masz":) polecam wycieczke "jeep safari" z expresu, jest suuper:)jechalismy jeepami, spiewalismy, co pare km zatrzymywalismy sie zeby cos ciekawego zobaczyc(np. 2 co do wielkosci w europie kanion) lub zjesc, byla nawet kapiel blotna:) kosztuje to ok 20 dolarow od osoby ale na prawde warto! temperatura powietrza przekracza 40 stopni w cieniu i prawie wogole nie wieje wiatr.. na prawde warto tam pojechac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo69 Re: WRÓCIŁEŚ Z TURCJI - PODZIEL SIĘ WRAŻENIAMI IP: *.ld.euro-net.pl 21.07.05, 02:40 Aymera - Oludeniz, bardzo przyjemny urlop ale nie bez "ale". Hotel prawie ok, okolica przepiękna. niedługo wrzucę info na forum "hotele" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etrusek Solaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 08:45 no to zapraszam do opisania hotelu na forum hotelowym: link na szczycie watku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: WRÓCIŁEŚ Z TURCJI - PODZIEL SIĘ WRAŻENIAMI IP: *.zlote-lany.sdi.tpnet.pl 29.07.05, 00:39 podzieliłam się w wątkach:pacho tours /bonbini to o wycieczkach jaki hotel polecacie w Alanyi lub Side - tu o hotelu i ranking rezydentów Triady- tu wiadomo... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eldorado Re: WRÓCIŁEŚ Z TURCJI - PODZIEL SIĘ WRAŻENIAMI IP: 217.153.63.* 21.07.05, 09:05 chętnie bym się dowiedział jakiejś informacji o hotelu Artemisia (świerzych informacji) oraz info o cenach wypożyczenia skuterów wodnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: WRÓCIŁEŚ Z TURCJI - PODZIEL SIĘ WRAŻENIAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:03 kazdy chcialby tylko chetnie dowiadywac i czytac, ale zeby dopisac swoja opinie na forum hotelowym to juz nie laska. tylko brac, brac a od siebie nic nie dac. Chwala tym nielicznym ktorzy cos skobna po powrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Aktualny wykaz hoteli na forum 23.07.05, 15:04 7+7 Triada Akay - Incekum Al Star - Side Alanis - Payallar/Alanya Aldin - Incekum Ambiente - Tekirova/Kemer Angora - Konakli Anilgan (**+) - Alanya Antas - Ovacik/Oludeniz (***) Aroma - Alanya Arsi - Alanya Artemisia - Oludeniz (***) Asdem Park - Kemer Ata Lagoon - Oludeniz (**+) Ata Park - Fethiye Atabey - Alanya (***) Atlanta - Alanya/Kargicak hane Aygul - Oludeniz Aymera Hill- Hisaronu (3*) Aytap - Alanya (***) Bahar - Calis/Fethiye Banana - Alanya Begonya - Alanya Belcekiz Club 5* - Oludeniz Bella Rose - Alanya Belle Vue - Oludeniz Berk - Side Beyaz Saray - Side Beykonak - Konakli Bezay - Fethiye Big Blue Club - Alanya (***) Bilkay - Alanya (**) Bilkay/Gungor-Alanya ciapek7 Bitez Antik - Bodrum bebicka Bitez Antik - Bodrum / Bitez (***) Blue Fish - Alanya/Konakli Blue Lagoon - Oludeniz Blue Star - Alanya (****) Blue Waters Club **** - Side iwonabw Blue Wave - Alanya Boss - Alanya/Mahmutlar Caretta-Beldibi/Kemeru(****) agnienienia Carna - Side Castello - Kemer Cats Garden - Manavgat Cem - Side Class (***) - Marmaris Club Aqua Plaza (****) - Okurcalar Club Gines Garden ***Alanya/Konakli beti22 Club Ottoman - Konakli/Alanya Club Verano - Side (***) Club Vikingen - Konakli Club Viva Lindita (*****) - Colakli/Side Club Voyage Sorgun Select - Side (****+) marcelus_1 Club Yek - Side (**) Cornelia Resort de Lux - Belek Crystal - Bodrum Delphin (*****) - Okurcalar Diamond - Alanya (***) Diana (****) - Marmaris Dinler (****) - Kargicak/Alanya Dogan - Side Doganay - Alanya (5*) Dogus - Fethiye Dorian - Oludeniz (***) Doris Aytur *** Mahmutlar koło Alanyi marcin_bizukojc Dosi - Side Kumkoy Elbe - Alanya (**) Elegance - Kemer Emirhan - Side (****) Erica - Side Fame Residence - Göynük (****) Flamingo Club - Oludeniz Galaxy Beach (****) - Mahmutlar/Alanya Galeri (****) - Okurcalar/Alanya Gloria - Yalikavak/Bodrum (***) Gokcen - Ovacik/Oludeniz Gold - Alanya (***) Gold Safran**** Alanya/Oba Gol Golden Sun - Kemer/Beldibi (3*) Grand Bali - Alanya (****) Grand Gul Beach - Kemer (****) Grand Gul Resort - Kemer (****) Grand Kaptan - Alanya (*****) Green Anatolia - Oludeniz/Hisaronu (****) Grida Village - Belek (*****) Gunes - Calis/Fethyie Gunes Beach (***) - Alanya Gunes Garden Club (****) - Alanya Gunes House (***) - Alanya Gural - Alanya Halici Holiday Village- Marmaris piolac Harman - Fethiye (***) Hatipoglu (***) - Alanya Hera (***) - Alanya Hillside Suit Apart - Alanya (**) Ikiz - Alanya Irmak - Marmaris Jasmin and Garden - Incekum (Alanya) 4* Jasmin Plaza - Incekum (Alanya) 3* Justiniano Katya - Alanya Kahya - Alanya Kalif - Ayvalik/Sarimsakli (***) Kalya - Oludeniz/Ovacik (***) Karbel (***) - Oludeniz Kardelen - Side/Kumkoy (****) Katre - Oludeniz Kemal - Fethiye Kentia Apart - Side 2 km Kervansaray - Bodrum / Torba (*****) Kestel - Alanya Klas - Kargicak/Alanya Kleopatra Dreams Beach (4*) - Alanya Kleopatra Elite - Alanya(***) aislinn Kleopatra Golden Sun - Alanya (***) Kleopatra Inn *** - Alanya Kleopatra Princess - Alanya (***) Kleopatra Sahara ( **+) - Alanya Konaktepe - Konakli/Alanya (****) Krizantem - Alanya Labranda - Fethiye Leandra - Alanya (***) Lemon Sahara Beach Letoonia Golf Resort (5*) - Belek Linda - Titreyengöl/Side (****) Lukullus - Kemer Maksim Kemal Bay (5*) - Alanya Maksim Seker Resort - Kiris Maksim Solim - Kemer Manzara - Oludeniz (***) Mar - Turgutreis/Bodrum (****) Mara - Fethiye Marin(***) Kemer/Beldibi oscaar Marmaris Resort-(5*) Maxim Green Hill Bay (*****) - Alanya Maxim Ottimo - Konakli/Alanya (5*) May Garden Club Hotel & Apart - Mahmutlar Melani - Alanya/Oba_Gol (***) (10) Melas Holiday Village & Melas Resort marcelus_1 Melisa - Alanya Meri - Oludeniz Mermaid Club - Alanya (****) Mermaid Dr Hildegard (**) - Alanya Meryan - Okurcalar Mesut (***) - Alanya Minerva (****) - Oba Gol Miray Kleopatra - Alanya (***) Montabello - Oludeniz Montenegro Ranch - Kemer Mutlu - Calis (***) Nar Apart - Side Neptun - Side Nilufer - Akyarlar/Bodrum (***) Oba Asa - Alanya Oba Klassis - Alanya Oludeniz Hotel - Oludeniz Oludeniz Resort (****) - Oludeniz Orient Palace Oylum Hotel Icmeler Ozgurhan - Side Ozkaymak Marina - Kemer (*****) Paloma Beach Hotel - Kumköy/Side (****) Panorama - Alanya (****) Pemar Beach Resort - Alanya Perdikia (***) - Oludeniz Perissia - Kumkoy/Side (*****) Pink Palace - Oludeniz/Ovacik (***) Platan & Alpina - Alanya Plaza - Alanya (***) Puren - Alanya Remi Kleopatra - Alanya (***) Riva Atli Bay - Alanya Riva Bella (5*) - Manavgat Riva Costa (5*) - Manavgat Riva Delta (5*) - Okurcalar Riva Diva (5*) - Lara Riva Zena (5*) - Çamyuva/Kemer Riviera - Alanya Sahara (***) - Side agnieszka.gemel Santana - Alanya (12) Saphir - Konakli/Alanya Saray - Hisaronu/Oludeniz (***) Saritas (***) - Alanya Sea Bird Beach - Alanya/Konakli Seden - Hisaronu/Oludeniz Seher - Side Seker - Kemer Selim Han - Kemer Serapsu - Konakli/Alanya (*****) Sertkaya - Side Sertkaya***-Side Sevil - Side Sevki Bey (***) - Alanya Sezars Inn - Alanya (***) Sidera (****) - Alanya/Karaburun Siesta Garden Club (***) - Gonyuk Sky Sea - Turgutreis/Bodrum (***) Solaria Park - Oludeniz Sun Fire Beach artluk1 Sun Heaven (***) - Alanya/Konakli Sun King - Side Sun Queen Beach Resort (***) - Konakli Sun Time (***) - Alanya Sunset Beach (*****) - Alanya/Kestel Sunshine****- Alanya svea Sunway*** Marmaris Sweet - Alanya (***) Tansel Beach - Akyarlar/Bodrum (*****) Taurus - Fethiye/Mugla Titan Garden****(Konakli) jacksohn Topkapi Palace Aksu-Antalya (*********....) estera_ja Tower - Oludeniz (***) Tropicana (****) - Oludeniz Tropicas Suite - Konakli Alanya (***) Truva Beach - Side Turkish Dreams - Alanya (***) (10) Turkmen (***) - Alanya Tuvanna - Alanya Villa Daffodil - Fethiye Wasa - Alanya Water Planet - Okurcalar/Alanya Wien - Alanya Yacht Plaza - Fethiye Yel Holiday Resort - Oludeniz Yeni Acun (***) - Alanya Zeytinada - Torba/Bodrum (****) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Aktualny wykaz hoteli na forum IP: *.chello.pl 29.07.05, 20:14 a może biliście w turcji z biurem Travelland z Wrocławia. Jak było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela33 Ozkaymak Kemer Turcja IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.05, 10:20 Wszystko byłoby dobrze i zgodne z pięcioma gwiazdkami, gdyby nie to: brud w łazience - wanna nigdy nie myta, lustro, zasłona z grzybem, krany ciężko się regulują- nie ma możliwości przestawienie góra- dół, pościel nie zmieniana przez cały pobyt, nie odkurzane. I najważniejsza informacja!!! W ostatnim dniu przed wyjazdem pokoje polskich turystów zostały splądrowane i wyniesione, co wartościowsze rzeczy tj. komórki, aparaty fot.,płyty... Mimo tego, że wyłamane były zamki w drzwiach balkonowych hotel nie poczuwa się do odpowiedzialności. Policja nawet nie chciała przyjechać do hotelu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bd Hotel Koc Sun + objazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 18:31 Hotel Koc Sun słabiutki . Byłam tam w sierpniu 2005 r po objeździe , który tak krytykowany był całkiem do przyjęcia . Hotele na objeździe lepsze niż Koc Sun . Obsluga w tym hotelu nastawiona na Holendrów dominujących w barze i na ciasnym basenie ( potwornie chlorowanym co wieczór ) . Sa głośni ale dają duże napiwki stąd obsługiwani natychmiast i bez kolejki . Polacy wiadomo - cienko z pieniędzmi to i cienko z obsługą . Do plaży daleko - 1,2 km , a nie tak jak podaje Triada . Droga w samym słońcu . Rano bez problemu ale w południe zabójstwo . Hotel ma własny bus ale nie zawsze można z niego korzystać . Kierowca jest alfą i omegą w tym hotelu i jak jest potrzebny przy innych pracach to po prostu nei jedzie a poza tym czeka na pieniążki . Nie wypada dać 1 lira , a tyle kosztuje dolmusz , ktory przejeżdża obok hotelu co 3 minuty . Dlaczego trzeba płacić skoro hotel oferuje dojazd do plaży - rezydentka stwierdziła , że nie wie czy triada ma umowę na dowóz ludzi do plaży , a co ona wie ? Jedzenie takie sobie jak na 3* słabe - mało urozmaicone - brak deserów i mało owoców , stale te same sałatki , aż miałam ochotę wejść do kuchni i coś przygotować bo przecież tyle warzyw i owoców nie licząc przypraw . Ogólnie w pokojach czysto , klima działa , tv również . Brak jedna takiej serdecznej atmosfery . Nie przebywałam tam długo bo wolałam przebywać na plaży ( ciemnej kamienistej z fatalnym wejściem do wody - śliskie głazy ) , płatna - 3,5 euro . Nie polecam tego hotelu . Byłam w Turcji 4 razy i na taki słaby hotel z opcją all nie trafiłam . Lepszy hotel Sertkaya w Side , Fugla Sunlife , a najlepszy Dinler w Alanii - dlaczego żadne polskie biuro go nie kupuje ? Polecam objazd zaczynający się z Fethye lub Marmaris . Pozdrawiam uczestników objazdu od 8.08. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: WRÓCIŁEŚ Z TURCJI - PODZIEL SIĘ WRAŻENIAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:17 Jeśli ktoś potrzebuje informacji na temat "hotelu" Koc Sun to służę uprzejmie. czekam na pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Re: WRÓCIŁEŚ Z TURCJI - PODZIEL SIĘ WRAŻENIAMI 08.08.05, 17:27 A moze jednak pokusisz sie o parę zdań opinii o Koc Sun na forum hotelowym - link do forum w pierwszym poście. Tego hotelu jeszcze tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: WRÓCIŁEŚ Z TURCJI - PODZIEL SIĘ WRAŻENIAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 13:06 up Odpowiedz Link Zgłoś
hillary23 Re: WRÓCIŁEŚ Z TURCJI - PODZIEL SIĘ WRAŻENIAMI 18.10.05, 17:16 wróciłam 12 10, mieszkałam w Mahmudlar, troche dziura ale nie tak gwarno jak w samej Alanyi, pasowało mi to, w sumie zawsze można wpakowac się w dolmusz i w 15 min jesteś w centrum, mieszkałam w hotelu Ulaslar i drugi tydzień Sun Fire Beach, oba bardzo przyjemne, dobre jedzonko, miła atmosfera, zjeżdżalnie, naprawde nie narzekałam (chociaż wiem, że zawsze ktoś się znajdzie komu kolor ręcznika czy ściany nie będzie odpowiadał), byłam z Wezyr holidays i naprawde wszystko było jak trzeba, więcej info? polecam maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folmanis Re: WRÓCIŁEŚ Z TURCJI - PODZIEL SIĘ WRAŻENIAMI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 20:31 witam, byłam w Marmaris - rewelacja!!! piekne miejsce- polecam serdecznie, hotel Tropical -4 ****, super jedzenie, miła obsługa, poza małymi wpadaki wszystko gra, jeśli potrzebujecie wiecej info, proszę pytajcie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś