kongool 21.06.05, 17:14 POszukuję info o hotelu Sun Marine na Półwyspie Bodrum. dajcie znać jeśli tam byliście lub jeśli się wybieracie!! Pozdrówki, Masza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DP Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: 195.187.106.* 21.06.05, 17:36 Wybieram sie tam 10 sierpnia. Takze oczekuje na info o tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: Bodrum - Hotel Sun Marine 22.06.05, 11:18 Cha! Trudno znaleźć info o Sun Marine. Może to po prostu nowy hotel? Ale przecież spory, więc gdzieś powinno COŚ być. Niezwykle interesuje mnie ta tajemnnicza "platforma z pisakiem". Daj znać jeśli uda Ci się znaleźć coś więcej niż na stronie polskich biur podróży. Do kiedy tam będziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DP Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: 195.187.106.* 23.06.05, 08:46 Szukalem info o tym hotelu na niemieckich forach, ale tam tez nic nie bylo. Mam nadzieje hotel lacznie z platforma bedzie mila niespodzianka. Bedziemy (2 + 2) tam do 24 sierpnia. A w jakim terminie Ty sie wybierasz? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: Bodrum - Hotel Sun Marine 23.06.05, 10:43 Też mam nadzieję, że to będzie miła niespodzianka. Zdjęcia z biur podróży (strony internetowe) zachwyciły mnie. Wydaje się, że to będzie uroczy zakątek. Jesteśmy przyzwyczajeni z chłopakiem, że radzimy sobie sami na wyjazdach, bo rezydenci mają przeważnie wiele do życzenia (w moim odczuciu). Może natrafiłeś gdzieś na info nt. wynajmowania samochodów lub skuterów w pobliżu? Wybraliśmy już kilka wycieczek, na które chcemy się wybrać, ale z wycieczek organizowanych mamy średnio przyjemne wspomnienia. W zeszłym roku pół wyspy Rodos zjechaliśmy sami z poznanymi ludźmi i było świetnie!! Jedziemy 17 sierpnia i będziemy do 30-31-ego. Nie pamiętam dokładnie. Po raz pierwszy "zaklepaliśmy" sobie wyjazd tak wcześnie. Póki co żyję więc rzeczywistością!! Pozdrawiam, Masza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DP Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: 195.187.106.* 23.06.05, 11:39 Troche wiecej zdjec niz na stronie www maja w biurze Itaki przy Pulawskiej - przyslali mi je e-mailem. Tez nic nie wiem nt. wynajmu samochodow w tym rejonie - dopiero w tym roku Bodrum pojawilo sie w ofertach polskich biur. Szczegolowego programu wycieczek jeszcze nie robilem, ale planuje Efez i Kos. Doswiadzenia z wycieczek organizowanych mam rozne. Rodos (tez w 2004 r.) zwiedzalismy indywidualnie samochodem. Pozdrawiam, Darek Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: Bodrum - Hotel Sun Marine 23.06.05, 15:22 Cha! ja też byłam na Rodos w zeszłym roku. W jakiej miejscowości byłeś? Ja byłam w hotelu Ambelia w Gennadi. Tak mała wiocha ale uroczo grecka. Samochodem zjechaliśmy pół wyspy jednago dnia. A skuterami jeździliśmy chyba przez 3-4 dni. Chętnie bym powtórzyła przygodę ze skuterkami, bo nigdy wczesniej nie jeździłam na takim sprzęcie i jak dla mnie było super!! W jaki sposób poprosiłeś o te zdjęcia? W biurze czy mailowo? Pozdrawiam, Masza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DP Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: 195.187.106.* 23.06.05, 21:59 O zdjecia poprosilem bedac w biurze (bardzo mila obsluga). Wracajac do Rodos to bylem w miejscowosci Kolymbia w hotelu Golden Odyssey. Pozdrawiam, Darek Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: Bodrum - Hotel Sun Marine 23.06.05, 23:06 A mógłbyś przesłać mi te zdjęcia? Będę bardzo wdzięczna. Mój mail: masha@op.pl Pozdrawiam, Masza Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: Bodrum - Hotel Sun Marine 24.06.05, 13:20 Dzięki za zdjęcia!! Część z nich widziałam ale nie wszystkie. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam, Masza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monjar Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: 193.109.244.* 24.06.05, 15:31 Wybieram sie do tego hotelu 20 lipca i także nie posiadam dodatkowych informacji o nim poza tymi w biurze podróży. w katalogu Itaki hotel kervansaray posiada tez platforme i podobno Sun Marine ma taka sama. Mogłbym prosic o te dodatkowe zdjecia na adres: monjar@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DP Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: 195.187.106.* 24.06.05, 16:12 Zdjecia wysle wieczorem - mam je na domowym kompie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: Bodrum - Hotel Sun Marine 27.06.05, 15:56 Daj znać jak wrócisz. Ja lecę tam dopiero 17 sierpnia. Miłego wypoczynku. To już niecały miesiąc!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DP Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: 195.187.106.* 24.06.05, 15:37 Prosze bardzo. Mam nadzieje, ze przed naszymi wyjazdami ktos zechce podzielic sie informacjami o tym miejscu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamia68 Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 16:27 Też prooooszę o te zdjęcia !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DP Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: 195.187.106.* 24.06.05, 18:44 A na jaki adres je wyslac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamia68 Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:43 mzakrzewska@pro.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamia68 Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 20:23 dzieki. Troche więcej zdjęć niż na stronie Itaki. A co z tą platformą wysypaną piaskiem ? Czy wiesz coś na temat plazy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DP Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: 195.187.106.* 25.06.05, 12:19 Nic wiecej nie wiem na temat platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: Bodrum - Hotel Sun Marine 27.06.05, 10:04 Wiem o platformie tyle, że można z niej wchodzić do wody. Bałam się, że będzie to taki pomost, z którego trzeba np. skakać, ale w biurze powiedzieli, że nie. Poza tym wyobrażam sobie, że będzie tam sporo miejsca, skoro stoją leżaki i parasole. Hmmm jestem dobrej myśli. Przynajmniej będzie piasek, a nie żwirowisko!! Pozdrawiam, Masza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DP Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: 195.187.106.* 27.06.05, 13:55 Brzmi to optymistycznie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kongool Re: Bodrum - Hotel Sun Marine 27.06.05, 15:58 Tak, bo jestem pełna optymizmu co do wakacji. Czekam na nie od roku. Więc muszą być super!! Na szczęście w hotelu spędzam nie za wiele czasu. Jeśli już to na basenie lub nad morzem. Pozdrawiam, Masza Odpowiedz Link Zgłoś