Dodaj do ulubionych

Bodrum - Hotel Sun Marine

21.06.05, 17:14
POszukuję info o hotelu Sun Marine na Półwyspie Bodrum. dajcie znać jeśli tam
byliście lub jeśli się wybieracie!!
Pozdrówki,
Masza
Obserwuj wątek
    • Gość: DP Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: 195.187.106.* 21.06.05, 17:36
      Wybieram sie tam 10 sierpnia. Takze oczekuje na info o tym hotelu.
      • kongool Re: Bodrum - Hotel Sun Marine 22.06.05, 11:18
        Cha! Trudno znaleźć info o Sun Marine. Może to po prostu nowy hotel? Ale
        przecież spory, więc gdzieś powinno COŚ być. Niezwykle interesuje mnie ta
        tajemnnicza "platforma z pisakiem". Daj znać jeśli uda Ci się znaleźć coś
        więcej niż na stronie polskich biur podróży. Do kiedy tam będziesz?
        • Gość: DP Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: 195.187.106.* 23.06.05, 08:46
          Szukalem info o tym hotelu na niemieckich forach, ale tam tez nic nie bylo. Mam
          nadzieje hotel lacznie z platforma bedzie mila niespodzianka. Bedziemy (2 + 2)
          tam do 24 sierpnia. A w jakim terminie Ty sie wybierasz? Pozdrawiam
          • kongool Re: Bodrum - Hotel Sun Marine 23.06.05, 10:43
            Też mam nadzieję, że to będzie miła niespodzianka. Zdjęcia z biur podróży
            (strony internetowe) zachwyciły mnie. Wydaje się, że to będzie uroczy zakątek.
            Jesteśmy przyzwyczajeni z chłopakiem, że radzimy sobie sami na wyjazdach, bo
            rezydenci mają przeważnie wiele do życzenia (w moim odczuciu). Może natrafiłeś
            gdzieś na info nt. wynajmowania samochodów lub skuterów w pobliżu? Wybraliśmy
            już kilka wycieczek, na które chcemy się wybrać, ale z wycieczek organizowanych
            mamy średnio przyjemne wspomnienia. W zeszłym roku pół wyspy Rodos zjechaliśmy
            sami z poznanymi ludźmi i było świetnie!!
            Jedziemy 17 sierpnia i będziemy do 30-31-ego. Nie pamiętam dokładnie. Po raz
            pierwszy "zaklepaliśmy" sobie wyjazd tak wcześnie. Póki co żyję więc
            rzeczywistością!!
            Pozdrawiam, Masza
            • Gość: DP Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: 195.187.106.* 23.06.05, 11:39
              Troche wiecej zdjec niz na stronie www maja w biurze Itaki przy Pulawskiej -
              przyslali mi je e-mailem. Tez nic nie wiem nt. wynajmu samochodow w tym
              rejonie - dopiero w tym roku Bodrum pojawilo sie w ofertach polskich biur.

Szczegolowego programu wycieczek jeszcze nie robilem, ale planuje Efez i Kos.
              Doswiadzenia z wycieczek organizowanych mam rozne. Rodos (tez w 2004 r.)
              zwiedzalismy indywidualnie samochodem.
              Pozdrawiam,
              Darek
              • kongool Re: Bodrum - Hotel Sun Marine 23.06.05, 15:22
                Cha! ja też byłam na Rodos w zeszłym roku. W jakiej miejscowości byłeś? Ja
                byłam w hotelu Ambelia w Gennadi. Tak mała wiocha ale uroczo grecka. Samochodem
                zjechaliśmy pół wyspy jednago dnia. A skuterami jeździliśmy chyba przez 3-4
                dni. Chętnie bym powtórzyła przygodę ze skuterkami, bo nigdy wczesniej nie
                jeździłam na takim sprzęcie i jak dla mnie było super!!

W jaki sposób poprosiłeś o te zdjęcia? W biurze czy mailowo?
                Pozdrawiam,
                Masza
                • Gość: DP Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: 195.187.106.* 23.06.05, 21:59
                  O zdjecia poprosilem bedac w biurze (bardzo mila obsluga).
                  Wracajac do Rodos to bylem w miejscowosci Kolymbia w hotelu Golden Odyssey.
                  Pozdrawiam,
                  Darek
                  • kongool Re: Bodrum - Hotel Sun Marine 23.06.05, 23:06
                    A mógłbyś przesłać mi te zdjęcia? Będę bardzo wdzięczna. Mój mail: masha@op.pl
                    Pozdrawiam, Masza
                  • kongool Re: Bodrum - Hotel Sun Marine 24.06.05, 13:20
                    Dzięki za zdjęcia!! Część z nich widziałam ale nie wszystkie.
                    Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam,
                    Masza
                    • Gość: monjar Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: 193.109.244.* 24.06.05, 15:31
                      Wybieram sie do tego hotelu 20 lipca i także nie posiadam dodatkowych
                      informacji o nim poza tymi w biurze podróży. w katalogu Itaki hotel kervansaray
                      posiada tez platforme i podobno Sun Marine ma taka sama. Mogłbym prosic o te
                      dodatkowe zdjecia na adres: monjar@go2.pl
                      • Gość: DP Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: 195.187.106.* 24.06.05, 16:12
                        Zdjecia wysle wieczorem - mam je na domowym kompie.
                        Pozdrawiam
                      • kongool Re: Bodrum - Hotel Sun Marine 27.06.05, 15:56
                        Daj znać jak wrócisz. Ja lecę tam dopiero 17 sierpnia. Miłego wypoczynku. To
                        już niecały miesiąc!!
                    • Gość: DP Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: 195.187.106.* 24.06.05, 15:37
                      Prosze bardzo. Mam nadzieje, ze przed naszymi wyjazdami ktos zechce podzielic
                      sie informacjami o tym miejscu.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: lamia68 Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 16:27
                        Też prooooszę o te zdjęcia !!
                        • Gość: DP Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: 195.187.106.* 24.06.05, 18:44
                          A na jaki adres je wyslac?
                          • Gość: lamia68 Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:43
                            mzakrzewska@pro.onet.pl
    • Gość: lamia68 Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 20:23
      dzieki. Troche więcej zdjęć niż na stronie Itaki. A co z tą platformą wysypaną
      piaskiem ? Czy wiesz coś na temat plazy ?
      • Gość: DP Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: 195.187.106.* 25.06.05, 12:19
        Nic wiecej nie wiem na temat platformy.
      • kongool Re: Bodrum - Hotel Sun Marine 27.06.05, 10:04
        Wiem o platformie tyle, że można z niej wchodzić do wody. Bałam się, że będzie
        to taki pomost, z którego trzeba np. skakać, ale w biurze powiedzieli, że nie.
        Poza tym wyobrażam sobie, że będzie tam sporo miejsca, skoro stoją leżaki i
        parasole. Hmmm jestem dobrej myśli. Przynajmniej będzie piasek, a nie
        żwirowisko!!
        Pozdrawiam,
        Masza
        • Gość: DP Re: Bodrum - Hotel Sun Marine IP: 195.187.106.* 27.06.05, 13:55
          Brzmi to optymistycznie.
          Pozdrawiam
          • kongool Re: Bodrum - Hotel Sun Marine 27.06.05, 15:58
            Tak, bo jestem pełna optymizmu co do wakacji. Czekam na nie od roku. Więc muszą
            być super!! Na szczęście w hotelu spędzam nie za wiele czasu. Jeśli już to na
            basenie lub nad morzem.
            Pozdrawiam, Masza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka