Gość: marta2001 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 19:55 ktora miejscowosc jest ciekawsza side czy alanya Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: İza-Sibel Re: co lepsze IP: 85.97.136.* 04.07.05, 21:40 Witam serdecznie!! Wydaje mi sie ze, Alanya jest ciekawsza!!!ale polecam Kemer albo Kas Pozdrawiam Sibel Wolska (przewodniczka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia25 Re: co lepsze IP: *.dsl.easynet.co.uk 05.07.05, 11:02 no wlasnie co lepsze Alanya czy Kemer bo ja sie nie moge zdecydowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: co lepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:53 Bylłam w Side, Kemerze a w tym roku w Alanii. Karzde z tych miast jest inne i nie da się ich porównać. Gdybym miała wybór pojechałabym do Oludeniz (bo tam nie byłam). Side- małe miasteczko z ciekawymi ruinami, plaża piaszczysta (najlepsza dla małych dzieci). Kemer - miasto nowoczesne - brak zabytków za to przepiękne widoki na góry, plaża kamienista (3m od brzgu głęboko) woda - klar. Alania- duże miasto, dużo dyskotek, glośno (wieczorem i w nocy), plaże Kleop [atry drobne kamyki - głęboko, plaża przy porcie piaszczysta z głazami skalnymi (są miejsca piaszczyste z łagodnym wejściem(dla dzieci) Oczywiście opisuję centrum miast a nie odległe dzielnice. Odpowiedz Link Zgłoś