Dodaj do ulubionych

Turcja-Marmaris_Icemeler

IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 15.07.05, 13:55
Lece do Turcji z Jettouristic (Mamrmaris)wylot z Krakowa 18 lipca - czy ktoś
jeszcze tam leci ??
Obserwuj wątek
    • Gość: mezza4 Re: Turcja-Marmaris_Icemeler IP: *.ists.pl / *.ists.pl 15.07.05, 14:27
      Ja tez lecę z Triada z Krakowa , tez do Marmaris 18 lipca :) pozdrawiam
      • Gość: Rafal67 Re: Turcja-Marmaris_Icemeler IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 15.07.05, 16:12
        Ciesze się - ja lecę do hotelu galeria park Hotel niby w marmaris ale to jakaś
        dzielica o nazwie Icemeler :)
        • Gość: mezza4 Re: Turcja-Marmaris_Icemeler IP: *.ists.pl / *.ists.pl 15.07.05, 20:33
          My bedziemy w Marmaris w hotelu Image , jedziemy na impreze typu 7+7 , nie
          wiadomo co bedzie pierwsze wypoczynek czy objazd , ale zapowiada sie niezła
          zabawa , tym bardziej ze w naszym hotelu widziano karaluchy wielkosci myszy
          ;)
          na szczescie to tak piekna miejscowasc , ze nawet najwiekszy insekt nie jest w
          stanie nam popsuc odpoczynku
          jedziesz sam ?
          • Gość: Rafal67 Re: Turcja-Marmaris_Icemeler IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 16.07.05, 23:10
            Jedziemy razem tzn małżonka i ja :)
            • Gość: mezza4 Re: Turcja-Marmaris_Icemeler IP: *.ists.pl / *.ists.pl 17.07.05, 10:28
              wylot 2,55 z Balic , a wy?
            • Gość: mezza4 Re: Turcja-Marmaris_Icemeler IP: *.ists.pl / *.ists.pl 17.07.05, 10:37
              Dzisiaj ten wielki dzien , a ja mam spakowany tylko przewodnik i krem do
              opalania ,
              jak to bywa przed wyjazdem przygotowań mnóstwo , wylot o 2,55 wiec jest jeszcze
              troche czasu
              mój numer gg 3508231
              planujecie płynąć na RODOS? JESLI ZDĄŻYSZ TOzapraszam na pogaduchy na gg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka