Gość: jamat IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 23.07.05, 22:06 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2836285.html i co wy na to ? :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anezram Re: zamach w stambule IP: 80.51.91.* 23.07.05, 23:16 Pozostało tylko pomodlic się o bezpieczny powrót i mimo wszystko udane wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka1976 Re: zamach w stambule 23.07.05, 23:35 A ja mam lecieć w środę do Turcji... w tym także do Stambułu... Naprawdę się boję i nie wiem, co zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafallteam Re: zamach w stambule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 23:47 Ja jade w poniedziałek,co zrobić mam nadzieję,że nic sie nie stanie. Pozdrawiam wierzmy ze bedzie wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~zuza~ Re: zamach w stambule IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 23.07.05, 23:56 no wlasnie ja tez jade 3 tzn nie iem czy jade powoli juz rezygnujemy trudno starcimy czesc kasy ale zycie wazniejsz za duze ryzyko zaczyna sie tam niebezpiecznie robic zreszta jak caly bliski wschod i co tu poczac:(?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafallteam Re: zamach w stambule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 00:14 Bez przesady,mysle ze odrobina rozsadku jest potrzebna, ale juz tych bomb tez nie podkladaja na kazdym kroku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamat Re: zamach w stambule IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 24.07.05, 00:44 sorry za błąd to nie był zamach podobno... przynajmniej tak przeczytałem na którymś z amerykańskim portali, to mógł być zwykły wypadek, tak jak każdemu z nas może pechowo eksplodować mieszkanie... pozdrawiam :) i nie bójcie się, turcja jest pięknym krajem i nie warto się bać ani przede wszystkim rezygnowac :) Odpowiedz Link Zgłoś