mejameja 26.07.05, 16:32 Ludzie, jest tyle sprzecznych opinii o tej miejscowości, że już sama nie wiem co myśleć. Jedni zachwalają inni obrzydzają. Czy ktoś może coś powiedzieć obiektywnego! Jade tam w połowie września. Dzieki serdeczne. Meja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łukasz Re: Kemer - chce poznać prawdę!!! IP: *.unreg.w-w.pl 26.07.05, 17:06 Byłem w Alanyi we 09.2004 i w Kemerze-Beldibi w 05.2005.Rozumiem, skąd tak różne opinie o Kemerze. Powiem tak - na lipiec czy sierpien moze i lepszy Kemer bo nie ma takiego tłoku ale na wrzesien Alanya.W Kemerze po prostu mogą być nudy. Alanya jest tak ciekawa, ze mimo iz we wrzesniu juz zamykaja niektore dyskoteki, ze malo mlodych ludzi, to sie nie nudzisz. Moim zdaniem Alanya jest tez bardziej egzotyczna, bardziej azjatycka. Ale Kemer ma ładniejsze widoki. Kemer ma tez pewne swoje zalety. Kemer jest miedzy Alanya a Fethiye - między "Turcja azjatycka" a "Turcja grecka". Jest swietna baza wypadowa na wycieczki - sadze ze warto sie wybrac na kilka tanich lokalnych wycieczek w urocze miejsca - Demre, Myra, Kekova, Phaselis, Olympos. Do Antalyi jest blisko - jest b.ladna i zachowala turecki, nie tak skomercjalizowany charakter jak Alanya. Polecam pojechac tez do Oludeniz. I oczywiscie trzeba pojechac do Alanyi i pochodzic, moze zobaczyc co sie straciło... (to ironia). Odpowiedz Link Zgłoś
mejameja Re: Kemer - chce poznać prawdę!!! 26.07.05, 17:12 Dzieki za info, mam nadzieję, ze w Kemer też znajdzie się kilka uroczych knajpek, gdzie można będzie miło spędzić wieczór. A plaża to faktycznie same kamienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Kemer - chce poznać prawdę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 17:29 Wlasnie wrocilam z Belbibi k/Kemer ja jestem bardzo zadowolona. Na dnie morza same kamienie ale jak zalozysz buty do plywania to jest ok. Mi kamienista plaza wcale nie przeszkadzala.Pozdrawiam i zazdroszcze bo ja jestem juz po wakacjach Odpowiedz Link Zgłoś