Dodaj do ulubionych

Bodrum, Zeytinada wróciłam

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.08.05, 09:19
Wyjazd BARDZO udany.
Jeśli macie pytania chętnie odpowiem. Jeżeli chodzi o hotel to na forum
hotele zamieszczę obszerniejszą relację jutro. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 09.08.05, 09:51
      Czyli rozumiem, że mam czekać spokojnie na swój wyjazd do tego hotelu. Jak
      czytam pozytywne opinie to już nie mogę doczekać się wyjazdu. Czy byłaś może na
      Rodos ?
      • Gość: Beata Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.08.05, 10:38
        Planowałam wyjazd na Rodos, ale nie byliśmy. Na samej wyspie jest się krótko,
        płynie się dość długo.
        Byliśmy na Kos. Prom 23eu, na miejscu wykupiliśmy za 10eu "objazd" po wyspie.
        Bardzo sympatyczna wycieczka.
        • Gość: Asia Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 09.08.05, 11:26
          A z jakiego biura korzystałaś. I na czym polegał ten objazd po wyspie.
          • Gość: Beata Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.boguszow.sdi.tpnet.pl 10.08.05, 17:38
            Na promie kobieta zbierała chętnych na tę "objazdówkę". Jedzie się z Kos wzdłuż
            wybrzeża do miejscowości Tigaki, później do wioseczki Zia (846m)tam jest czas
            wolny, później Asklepion i powrót do Kos, czas wolny. Jak podasz maila to mogę
            wysłać Ci kilka fotek z Zeytinady.
            • Gość: Asia Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 11.08.05, 08:41
              Jeżeli możesz to proszę o przesłanie kilku fotek na ten adres:
              plutoII@interia.pl
              Pozdrawiam
              Asia
              • Gość: Beata Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.08.05, 09:20
                Zdjęcia pod ten adres nie chcą przejść.
                • Gość: Asia Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 12.08.05, 10:11
                  To może ten będzie lepszy ksms@poczta.onet.pl
                  • Gość: Beata Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.boguszow.sdi.tpnet.pl 16.08.05, 21:17
                    Doszły zdjęcia? Nic nie napisałaś.
                    B
                    • Gość: Asia Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 17.08.05, 08:44
                      Odpisuję tak późno bo miałam urlop. Tak zdjęcia doszły. Dziękuje bardzo.
    • Gość: Beata Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.08.05, 08:59
      Info już zamieściłam.
      • Gość: etrusek opinia na turcja-hotele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 22:48
        Beata, dziękuję. Obszerna opinia pod linkiem:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=19416093
        • Gość: Beata Re: opinia na turcja-hotele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.08.05, 08:02
          Proszę bardzo :)
          Pozdrawiam.
    • Gość: Ania Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 10.08.05, 17:51
      Z jakim biurem mozna sie tam dostac?
      • Gość: Asia Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 11.08.05, 10:29
        Itaka
    • Gość: Marcin Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.eranet.pl 10.08.05, 22:24
      Hej Beata. Też myślę o tym hotelu, ale muszę przyznać, że jestem wielkim
      pasionatem raki. Czy mogłabyś w tej sprawie z czystym sumieniem polecić ten
      hotel w odniesieniu do tego wspaniałego truneku. z góry dzięki i pozdr :)
      • Gość: Beata Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.08.05, 07:55
        O raki to pewnie Ty możesz spooooro powiedzieć :);)
        Pozdrawiam.
        • Gość: Marcin Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.eranet.pl 11.08.05, 08:05
          He he. Nie no chyba nie tylko ja :)
        • angela802 pytanie do Beaty-wazne! 16.08.05, 12:41
          Cześć Beata,
          Mam małe pytanka odnośnie łazienek w pokojachw Zeytinadzie, po pierwsze czy sa
          czyste? po drugie czy gałka prysznicowa jest na stałe przymocowana do
          ściany,czy prysznic jest zdejmowany? Prosze odpowiedz, ten hotel wydaje mi sie
          idealny ale te drobiazgi sa dla mnie jako kobiety bardzo ważne ;)
          A
          • Gość: Beata Re: pytanie do Beaty-wazne! IP: *.boguszow.sdi.tpnet.pl 16.08.05, 21:14
            W "naszym" pokoju rodzinnym sprzątał facet. Wszystko było bardzo dokładnie
            sprzątane, łazienka również.
            Nie wiem czy drugie pytanie to żart, ale odpowiadam: gałka prysznicowa nie była
            przymocowana na stałe.
            Beata
            • Gość: raf Re: pytanie do Beaty-wazne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 00:49
              Witaj

Powiedz proszę z czego składał się mini aneks kuchenny w Twoim rodzinnym
              pokoju ??

Pozdrawiam

Rafał

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka