Gość: Beata IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.08.05, 09:19 Wyjazd BARDZO udany. Jeśli macie pytania chętnie odpowiem. Jeżeli chodzi o hotel to na forum hotele zamieszczę obszerniejszą relację jutro. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 09.08.05, 09:51 Czyli rozumiem, że mam czekać spokojnie na swój wyjazd do tego hotelu. Jak czytam pozytywne opinie to już nie mogę doczekać się wyjazdu. Czy byłaś może na Rodos ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.08.05, 10:38 Planowałam wyjazd na Rodos, ale nie byliśmy. Na samej wyspie jest się krótko, płynie się dość długo. Byliśmy na Kos. Prom 23eu, na miejscu wykupiliśmy za 10eu "objazd" po wyspie. Bardzo sympatyczna wycieczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 09.08.05, 11:26 A z jakiego biura korzystałaś. I na czym polegał ten objazd po wyspie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.boguszow.sdi.tpnet.pl 10.08.05, 17:38 Na promie kobieta zbierała chętnych na tę "objazdówkę". Jedzie się z Kos wzdłuż wybrzeża do miejscowości Tigaki, później do wioseczki Zia (846m)tam jest czas wolny, później Asklepion i powrót do Kos, czas wolny. Jak podasz maila to mogę wysłać Ci kilka fotek z Zeytinady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 11.08.05, 08:41 Jeżeli możesz to proszę o przesłanie kilku fotek na ten adres: plutoII@interia.pl Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.08.05, 09:20 Zdjęcia pod ten adres nie chcą przejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 12.08.05, 10:11 To może ten będzie lepszy ksms@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.boguszow.sdi.tpnet.pl 16.08.05, 21:17 Doszły zdjęcia? Nic nie napisałaś. B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 17.08.05, 08:44 Odpisuję tak późno bo miałam urlop. Tak zdjęcia doszły. Dziękuje bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.08.05, 08:59 Info już zamieściłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etrusek opinia na turcja-hotele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 22:48 Beata, dziękuję. Obszerna opinia pod linkiem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=19416093 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: opinia na turcja-hotele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.08.05, 08:02 Proszę bardzo :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 10.08.05, 17:51 Z jakim biurem mozna sie tam dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 11.08.05, 10:29 Itaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.eranet.pl 10.08.05, 22:24 Hej Beata. Też myślę o tym hotelu, ale muszę przyznać, że jestem wielkim pasionatem raki. Czy mogłabyś w tej sprawie z czystym sumieniem polecić ten hotel w odniesieniu do tego wspaniałego truneku. z góry dzięki i pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.08.05, 07:55 O raki to pewnie Ty możesz spooooro powiedzieć :);) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Bodrum, Zeytinada wróciłam IP: *.eranet.pl 11.08.05, 08:05 He he. Nie no chyba nie tylko ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
angela802 pytanie do Beaty-wazne! 16.08.05, 12:41 Cześć Beata, Mam małe pytanka odnośnie łazienek w pokojachw Zeytinadzie, po pierwsze czy sa czyste? po drugie czy gałka prysznicowa jest na stałe przymocowana do ściany,czy prysznic jest zdejmowany? Prosze odpowiedz, ten hotel wydaje mi sie idealny ale te drobiazgi sa dla mnie jako kobiety bardzo ważne ;) A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: pytanie do Beaty-wazne! IP: *.boguszow.sdi.tpnet.pl 16.08.05, 21:14 W "naszym" pokoju rodzinnym sprzątał facet. Wszystko było bardzo dokładnie sprzątane, łazienka również. Nie wiem czy drugie pytanie to żart, ale odpowiadam: gałka prysznicowa nie była przymocowana na stałe. Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: pytanie do Beaty-wazne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 00:49 Witaj Powiedz proszę z czego składał się mini aneks kuchenny w Twoim rodzinnym pokoju ?? Pozdrawiam Rafał Odpowiedz Link Zgłoś