wkwj 22.08.05, 22:33 Prosze o wszelkie uwagi dotyczace AlfaStar i ich hoteli w Fethiye/Calais: Grand Vizon (***+) oraz Taurus (***); rowniez na priva wkwj_na_gazeta.pl. Pozdrawiam, wkwj :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annaaa Re: AlfaStar i Fethiye/Calis 02.09.05, 22:21 Wrociłam z Calis kilka dni temu.Bylam z Alfa. Hotele maja przyzwoite. Z mojego bylam bardzo zadowolona. Polecam Hotel Tugay. Wszystko co widnieje w katalogu Alfy jest zgodne z prawda.Malutki ale ma swoj urok.Czysiutko i wszystko działa- obiekt funkcjonuje od 2004 roku zatem sila rzeczy trudno sie do czegos przyczepic. 300 m do promenady to rzut beretem.Przyjemny spacer nawet chwilami:) Niestety znajomi trafili do Hotelu Taurus i nie byli az tak zaachwycenia jak my. Brak cieplej wody, popsuta klimatyzacja, wydzielane racje żywnosciowe i tego typu drobiazgi ktore psuja jednak kazdy kolejny dzien pobytu na urlopie. Tego trzeciego hotelu nie znam. Ogolnie Fethiye to bardzo przyjemne miejsce. Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: AlfaStar i Fethiye/Calis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 23:02 właśnie wruciłe z marmaris z alfa star co chcesz wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albatros.d1 Re: AlfaStar i Fethiye/Calis IP: *.aster.pl 03.09.05, 20:05 W zeszłym roku byłem w GRand Vizion. Jeśli masz pytania to pisz na priv albatros.d1@vp.pl Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: AlfaStar i Fethiye/Calis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:10 Witam,chcę pojechać do Fethiye/Calis w Październiku.Mam pytanie-jakie linie tam latają i czy do hoteli w których byliście można było wnosić kupione w sklepach napoje??Wiele czytałem o problemach z tym w Turcji.Czy z Calis do Fethiye jest jakaś promenada nadająca się do jogingu?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albatros.d1 Re: AlfaStar i Fethiye/Calis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:59 w Grand Vizion nie było problemu z wnoszeniem picia, nie spotkałem się z sytuacją aby ktoś zwrócił uwagę, chociaż w holu był stosowny napis. Recepcjonista w tym hotelu( taki z siwymi włosami ) jest bardzo sympatyczny i uczynny.Odnośnie promenady ( nie obiecuj sobie po niej za wiele ) to nie dobiegniesz nią do Fethije ( m.in. na przeszkodzie stoi rzeka albo kanał) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albatros.d1 Re: AlfaStar i Fethiye/Calis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 15:03 zapomniałem dodać, iż ewentualnie można by biegać po drodze prowadzącej wzdłuż brzegu obok szpitala ( krotsza trasa jazdy dolmusza do Fethije ) ale wydaje mi się,że bieganie po drodze i to w Turcji jest bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś