Gość: DOROTA IP: 80.68.236.* 07.02.06, 15:36 Proszę o pomoc w wyborze hotelu? Czy ktoś może mi powiedzieć na temat hotelu alanya beach , glaros lub hildegard będę wdzięczna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stasio Re: JAKI HOTEL? IP: *.devs.futuro.pl 07.02.06, 17:35 Wybór jest bardzo duzy. Proponuje hotel ***, ** moze byc za skromna i niewielkie roznice sa miedzy ** a ***. Zacznijmy od biura. Scan holiday to solidne, ale tez tanie biuro (i nie sa to podejrzanie niskie ceny - Turcja nalezy do tanszych krajow, kurs euro jest teraz 20 % nizszy niz 2-3 lata temu, a oni zawsze mieli ceny w euro). W scan holiday jest kilka wlasnie hoteli ***. Np. Kleopatra Princess. GTI to tez dobre biuro - oni maja super hotel Blue Star ale **** AI, z tym ze w tym roku cos mniej *** i **. Ale Diamond warty rozwazenia. Najlepszy m-c na wakacje w Turcji - wrzesien. 30 stopni i pogoda murowana, ale tez bez takiego ukropu jak w lipcu i sierpniu. Juz nie takie tlumy, ceny spadaja, mlodych ludzi jeszcze troche jest, o towarzystwo sie nie ma co martwic, emeryci skandynawscy to sie tak w pazdzierniku zjezdzaja. Woda we wrzesniu - cieplutka. Zupa! Z 26-27 st. Optymalny wybór miejsca - nie dzielnice typu Mahmutlary a centrum Alanyi. Najlepiej przy plazy Kleopatra czyli zachodnia czesc - mniejszy halas,ale i blisko do centrum rozrywkowego kolo pomnika i portu. Taki "zloty środek". O hotelach to na forum tym a jeszcze lepiej na www.wakacje.pl duzo znajdziesz (link hotele). W ogole forum.wakacje.pl to skarbnica wiedzy, nic nie ujmujac temu forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: JAKI HOTEL? IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 16.02.06, 18:39 a ja proponuje hotel BOSS w Alanyi... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasio Re: JAKI HOTEL? IP: *.devs.futuro.pl 16.02.06, 20:01 a Boss nie jest w Mahmutlar? Tam mozna sie zanudzic. Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: JAKI HOTEL? 18.02.06, 22:59 Gość portalu: DOROTA napisał(a): > Proszę o pomoc w wyborze hotelu? Czy ktoś może mi powiedzieć na temat hotelu > alanya beach , glaros lub hildegard będę wdzięczna? Hildegard nie lepszy w tym standarcie Anilgan z wezyrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata10a Re: JAKI HOTEL? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:28 KAZDY HOTEL SIECI RIVA Z GTI NAJTANIEJ BO TO ICH SIEC HOTELI I MAJA SWOJE SAMOLOTY JA BYLAM JUZ W 4 ICH HOTELACH I ZAWSZE JAST NA NAJWYZSZYM POZIOMIE CZYSCIUTKO JEDZONKO PYCHA PRZY SAMEJ PLAZY SIE ONE ZNAJDUJA I MAJA OFERTE ALL CO JEST BARDZO WAZNE .ANIMACJA I ROZRYWKI CODZIENNIE NAJBARDZIEJ PODOBAL MI SIE HOTEL RIVA BELLA ALE W TYM ROKU JADE DO RIVA DONNA W BELEK ZOBACZE JAK TAM JEST- JUZ NIE MOGE DOCZEKAC SIE LATA Odpowiedz Link Zgłoś