Gość: joni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 14:14 Co sądzicie o tym biurze podróży? Czy byliście zadowolenie z waszego wyjazdu do Turcji z BP Itaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yooreck Re: Turcja z Itaką 08.03.06, 16:14 bylismy w 2005 w Bodrum z Itaka, bylo super, zadnych uwag krytycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Turcja z Itaką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 18:26 w zeszlym roku bylismy w Oludeniz. Wszystko zgodnie z oferta. Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: Turcja z Itaką IP: *.ipaper.com 09.03.06, 13:49 Tomku i jak tam Oludeniz? Ja lece w czerwcu - 12/06. Polecasz? Art Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiraga Re: Turcja z Itaką IP: *.vline.pl / *.89.rev.vline.pl 10.03.06, 13:59 My tez bylismy w Oludeniz, jeszcze z biurem Ving ale one sie polaczyly wiec teraz jest to oferta Itaki. My bylismy b. zadowoleni, wada jest taka ze drinkow nie daja do zadnego posilku oprocz herbaty do sniadania a pic sie chce w koncu taki klimat. A do jakiego hotelu jedziecie? Moze cos wiecej bede mogla powiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Turcja z Itaką IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 09.03.06, 20:06 Byliśmy w Turcji z Itaka w zeszłym roku, było spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hvr Re: Turcja z Itaką IP: *.wardynski.com.pl 17.03.06, 16:27 Byliśmy na Orient Expressie, potemnzostaliśmy jeszcze na tydzień w Alanyi (niestety, w tegorocznym katalogu nie ma już tego hoteliku, a był świetny!) Wycieczka super, tylko narzekaliśmy na pilotkę - to był ostatni objazd w zeszłym roku i już się pani Małgosi wyraźnie nie chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rer Re: Turcja z Itaką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 16:39 Byłem z Itaką w Oludeniz. Bez zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
marevi Re: Turcja z Itaką 19.03.06, 16:40 Byłam z Itaką w zeszłym roku w Bodrum. Obsługa biura bez zastrzeżeń. Załączam link do zdjęć z tych okolic: galeria.turystyka.pl/thumbnails.php?album=28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Turcja z Itaką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 21:58 Byłam z Itaką w Oludeniz w hotelu Oludeniz było super a Błękitna Laguna cudowna tak jak w bajce serdecznie polecam a przede wszystkim na romantyczna podróże! Przepiękny mały hotelik wszędzie blisko i widoki super!!!! Teraz chciałabym pojecha do Bobrum hotel Trasel Beach też z Itaką może ktoś ma jaks opinie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marevi Re: Turcja z Itaką 20.03.06, 17:26 Podczas pobytu w Bodrum mieszkałam w innym, dosyć spartańskim hotelu, położonym na obrzeżach Turgutreis, ale byłam na wycieczkach z ludźmi z Tansel Beach, którzy chwalili zarówno warunki w hotelu, jak i jedzenie. Trzeba wziąć jednak pod uwagę jego odosobnienie i oddalenie od najbliższego miasteczka (Turgutreis, ponad 6 km)- jeśli tego własnie chcesz, to ok. Jesli jednak chciałabyś wieczorem powłóczyc się po miasteczku, wpaść do jakiejś knajpki, czy pobuszowac po sklepach, to juz gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
marevi Re: Turcja z Itaką 20.03.06, 17:31 I jeszcze w uzupełnieniu wątek n/t tego hotelu z forum wakacje.pl (jesli go jeszcze nie widziałaś): forum.wakacje.pl/read.php?f=1&i=206192&t=206192&dest=&id_oferty=&szukaj_w=body&select=tansel%20beach#ftw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Turcja z Itaką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 18:33 Bardzo dziękuję za pomoc uzyskałam wiele ważnych informacji, jest to hotel doś drogi i chciałabym miec pewnoś że dokonałam dobrego wyboru. A może byłaś w jakimś ciekawym miejscu i fajnym hotelu i możesz coś zaproponowac? Jeszcze raz dzięki! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś