Dodaj do ulubionych

Hotel Alba Resort - Side

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.03.06, 15:30
Czy ktoś tam był???? Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • keczemot Re: Hotel Alba Resort - Side 03.04.06, 08:03
      Też tam chcemy jechać i szukam opinii ?! A można wiedzieć kiedy lecisz ?
    • Gość: Kasia Re: Hotel Alba Resort - Side IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.04.06, 11:17
      Też szukam opinii. Lecę z rodzinką 05.07, a TY???? Skąd jesteś???
      • keczemot Re: Hotel Alba Resort - Side 03.04.06, 17:21
        Jeszcze nie wiem kiedy, ale najprawdopodobniej ok. połowy września z Gdańska
      • Gość: krzycho Re: Hotel Alba Resort - Side IP: *.mofnet.gov.pl 14.04.06, 09:34
        Ja już się zdecydowałem, lecę 05.07.06 z Poznania.
    • Gość: Kasia Re: Hotel Alba Resort - Side IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.04.06, 20:09
      Szkoda :-((, ze sie nie spotkamy, ale nie ma tego złego. Opiszę warunki
      hotelowe po powrocie :-))). Osobiście słyszałam że ten hotel jest rewelacyjny,
      ale jak sprawdzę na własnej skórze to uwierzę. Pozdrawiam.
      • Gość: keczemot Re: Hotel Alba Resort - Side IP: 213.17.198.* 05.04.06, 09:29
        Super dzięki, też czytałem w niemieckich stronach, że ten hotel to "rewelacja",
        dlatego będę b.wdzięczny za Twoje opisy. Udanego i miłego urlopu !!!
        • Gość: Kasia Re: Hotel Alba Resort - Side IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.06, 10:34
          Dziękuję. Po powrocie napewno się odezwę. Pozdrawiam.
          • Gość: anka Re: Hotel Alba Resort - Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 13:43
            Hej. Ja będę tam w maju więc napiszę Wam wrażenia, choć hotel wyglada bardzo
            solidnie. To mozna nazywo objerzeć nagrania z hotelu. Szczegolnie intersujaco
            wygląda jedzenie;))) :
            www.albaresorthotel.com/main.php?ZGlsPWVu#
            Ciekawe jakie ceny za łaźnie i wypożyczenie samochodu? Na stronie hotelu jakoś
            o tym cisza.
            Pozdrawiam
            • Gość: keczemot Re: Hotel Alba Resort - Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 08:42
              Super, tylko nie zapomnij opisać wszystkiego po powrocie !!!
              • Gość: anka Re: Hotel Alba Resort - Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 14:08
                Nie ma sprawy, będę robiła notatki podczas opalania;))) Bo przez tydzień to
                mogę zapomnieć np. ceny.
                Pozdrawiam
                • Gość: keczemot Re: Hotel Alba Resort - Side IP: 213.17.198.* 10.04.06, 07:43
                  Ceny nie są takie ważne, opisz dokładnie hotel i warunki !!!
                  • Gość: ***xx Re: Hotel Alba Resort - Side IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.04.06, 16:51
                    Mój chłopak pracował prawie rok w tym hotelu i z tego co opowiadał to jest tam
                    świetnie.Jedno co może komuś przeszkadzać to turyści,których w tym hotelu jest
                    pełno przez cały rok,a zwłaszcza Holendrów,Niemców i Anglików,ktorzy lubują się
                    w takich exkluzywnych hotelach.
                    • Gość: keczemot Re: Hotel Alba Resort - Side IP: 213.17.198.* 11.04.06, 09:14
                      Czy możesz podać więcej informacji na temat tego hotelu ? Jakieś uwagi godne
                      polecenia, czego się obawiać , na co zwracać uwagę itp ? Bardzo proszę !
                      Planujemy tam wyjechać z maluszkiem i najbardziej chodzi mi o niego (roczek)
                  • Gość: anka Re: Hotel Alba Resort - Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 19:00
                    Ale przeciez to dokładnie widać na zdjęciach na zywo z hotelu, chyba nie może
                    być watpliwości co do warunków w hotelu 5*. No bo jak może być? To oczywiste że
                    super. Ciekawe własnie czy ceny usług też są 5* np. łaźni tureckiej? Ale
                    zgodnie z życzeniem napisze wszystko co uda mi się zapamiętać.
                    Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka