Dodaj do ulubionych

triada czy wezyr

31.05.06, 14:14
witam, chce jechac do turcji w sierpniu (podróż poślubna) nie moge sie
zdecydowac pomiedzy oferta tych dwóch biur. Triada jest tańsza choć hotele
wydają mi się gorszego standardu. Natomiast Wezyr droższy ale wydaje mi sie
pewniejszy. Czy jest może ktoś kto podróżował z jednym jak i drugim biurem??
Obserwuj wątek
    • diana2003 Re: triada czy wezyr 31.05.06, 15:36
      witam, ja jade z Wezyrem 30 czerwca do Turcji, wiec jeszcze nie mam zdania, ale
      ponoc warunki sa pewniejsz od Triady; przede wszystkim wiem do jakiego hotelu
      jade, czego nie ma w Triadzie;jezdzilam z Triada bez wiekszych zastrzezen, ale
      z Wezyrem 1 raz, zobaczymy;
    • Gość: skowroneczka Re: triada czy wezyr IP: *.swic.dialup.inetia.pl 31.05.06, 16:28
      Zdecydowanie bardziej polecam Wezyr. Byłam juz z tym i z tym biurem i
      porównanie moje to niebo i ziemia. Triada wbrew pozorom wcale nie jest tańsza a
      co do organizacji i hotelów - różnie bywa.Dobra firmą jest również Alfa Star-
      nie miałam jeszcze niespodzianek. Pozdrawiam
      p.s. Jeżeli zdecydujesz sie na Wybrzeże Likijskie polecam Hotel Harman 3,5*.
    • Gość: agunia Re: triada czy wezyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 17:14
      ja jadę z Wezyra. Nigdy nie byłam z Triada ale słyszałam, że czasem nie
      dotrymuja słowa. Moja koleżanka z biura podróży zdecydowanie polecała Wezyr.

• Gość: przekula Re: triada czy wezyr IP: *.toya.net.pl 31.05.06, 17:15
      Triada gorsza od wezyr?? Chyba żartujecie...proponuję abyś przed wybraniem
      biura porównała hotele. Np wezyr ma w ofercie kleopatra beach jako 4*!!!ten
      hotel zasługuje tylko na 3*.
      • Gość: skowroneczka Re: triada czy wezyr IP: *.swic.dialup.inetia.pl 31.05.06, 18:58
        Byłam 3 razy z Triadą i ani razu hotel nie odpowiadał standardom.Czy był to
        hotel 3* czy 4* czy 5*. Zresztą każdy ma inne odczucia co do biur podróży i
        jest kwestią prywatną co kto lubi. Trzeba czasami zaryzykować i się samemu
        przekonać.
        Pozdrawiam
        • Gość: bartolus Re: triada czy wezyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:44
          A pomyślcie jeszcze nad biurem GTI. Byłem z nimi i naprawde mogę stwierdzić, że
          to pełen profesjonalizm (jak to Niemcy :-) No i mają nizłe ceny. Szkoda, że w
          ofercie tylko Riwiera...
          • sooniia Re: triada czy wezyr 01.06.06, 09:26
            a masz może jakiś link do ich strony, obejrzałabym sobie oferty.
            z góry dzięki
    • nitika Re: triada czy wezyr 01.06.06, 09:54
      My bylismy na przedślubnej:)))))))CUDOWNIE!!!!!!!!!Zdecydowanie z Traidy...ale
      ja nie jestem obiektywana , bo nie byłam z Wezyra(u??) Triada spiasła sie na 5
      wiec po co przepłacac??:))
      • Gość: lola Re: triada czy wezyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 14:58
        TRIADA !!!!! TRIADA !!!!! TRIADA !!!!! TRIADA !!!!! TRIADA !!!!! TRIADA !!!!!
        Jak Turcja to tylko z Triadą, a co do standardu to wiadomo że jak wybierzesz 3*
        to luksusów nie możesz oczekiwać ...ale czy warto oszczędzać na podróży
        poślubnej ??!!
        • Gość: gość Re: triada czy wezyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 15:20
          podróż poślubna z Triadą, no nie chyba żartujecie... albo przewidujecie jeszcze
          wiele takich podrózy w przyszłości.
    • Gość: xxxx Re: triada czy wezyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 16:08
      jedno lepsze od drugiego, a moze jeszcze jet touristic??????
      • Gość: lola Re: triada czy wezyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 17:21
        no świta się wielka znalazła !! W takim razie nie ma biura które by Wam
        odpowiadało ??!! Oj ludzie ludzie !! kupcie w takim razie Neckermanna lub
        Tui ...zapłacicie to można będzie "rżnąć" panisko !!!
        • Gość: guciaa Re: triada czy wezyr IP: *.media4.pl 01.06.06, 19:30
          Neckerman ani Tui nie maja objazdówek..poza tym moim zdaniem w podróz poslubna
          mozna jechac a Triada - bo czemu niby nie? wkurzaja mnie ci którzy robia z tego
          dzien oraz podróż wychuchana, na pokaz, ja byłam w zakopanem i było cudownie:)
          • Gość: karola Re: triada czy wezyr IP: *.devs.futuro.pl 01.06.06, 21:00
            wezyr podniosł cenę oferowanej mi wycieczki o 100 już po podpisaniu umowy ...
            100 zł to nie dużo ale chodzi o fakt ... bo podobno inforamtycy się pomylili
            przy wpisywaniu ceny w ofercie ... no i ktoś za to musiał zapłacić ... no i
            oczywiście klient...żałosne ... z tradią nigdzie nie byłam ... za to polecam z
            całego serca alfa star - naprawdę bardzo porządne biuro

i miłej podróży :)
            • Gość: bartolus Re: triada czy wezyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:32
              Strona GTI www.gtitravel.pl/pl/
              • Gość: karina Re: triada czy wezyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 15:53
                Hejka. Proponuje GTI. Hotel "Blue Star" - rewelacja. Dobre jedzenie, super
                animacje. Świetna obsługa. Polecam. Właśnie wróciła z dzieckiem 3 letnim i
                mężem.Pozdrawiam
              • Gość: sooniia Re: triada czy wezyr IP: *.wup.lodz.pl / 193.28.230.* 05.06.06, 13:10
                dzięki, ale juz sie zdecydowałam, zaryzykowałam i wziełam triadę Kleopatra
                Draems Beach + 7 dni objazdu; a jeśli chodzi o podróże to nie jest jakaś super
                wypasiona dla nas tyle że chcieliśmy jechać gdzieś gdzie żadne z nas jeszcze
                nie było, a gdzie nie trzebabybyło długo lecieć ;) (mój narzeczony nie przepada
                za lataniem) i do wyboru została nam Turcja lub Afryka tyle że nie Egipt -
                trochę podziałały osatatnie zamachy, a reszta nie bardzo nam podpasiła bo nic
                ciekawego oprócz wycieczki na pustynię nie oferowały a my nie znieślibyśmy 2
                tyg byczenia na plaży. pozdrawiam
            • Gość: grzech Re: triada czy wezyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:59
              U triady to normalka;) Tlumacza to podwyzka paliwa. Zlodziejstwo i bandytyzm!!!
              Jest sobie piekna oferta z wielka promocyjna cena ale co z tego,
              jak przewoznik itak sobie cene podniesie. A koszt takiej wycieczki jest na tyle
              duzy, ze mogliby - o ile wogole byla - taka podwyzke zaplacic z wlasnek kasy. Bo
              raczej niemozliwa wydaje sie byc weryfikacja owej podwyzki akurat w dniu wylotu
              - bo samolot nie tankuje miesiac przed wylotem;)
              • Gość: juventia Re: triada czy wezyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:41
                My bylismy w podróży poślubnej w Turcji z Wezyrem. Ja jestaem bardzo zadowolona
                moj maz tez(hotel Pemar 5*).Bylismy tylko tydzien ale wykupilismy sobie
                wycieczki(pammukale, rafting) w biurze podrózy po drugiej stronie ulicy(duuzo
                taniej niz w polskich biurach).Aczkolwiek w "naszej" grupie byly takze
                niezadowolone osoby. Wtym roku jada moi rodzice z triada(7+7) wiec moze potem
                bede mogla porownac i cos napisac
              • Gość: rez Re: triada czy wezyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:42
                O tych opdwyzkach to chyba tyczylo sie wezyra a nie triady...............
            • Gość: Beata Re: triada czy wezyr IP: *.elsat.net.pl 08.06.06, 12:35
              Pierwsze słyszę że Wezyr podniósł cenę o 100 zł po podpisaniu umowy, lecę z tym
              biurem po raz 5 i w tym roku też lecę z nimi na wczasy za które zapłaciłam już
              na początku lutego i nie robiłam żadnej dopłaty.
    • Gość: sylaba Re: triada czy wezyr IP: 217.153.206.* 07.06.06, 16:05
      w zeszłym roku byliśmy w Bodrum z Wezyrem.Polecam zarówno Bodrum (pięknie, po
      prostu pieknie!!) jak i Wezyr.Żadnych fajerwerków, po prostu wszystko tak, jak
      było mówione :-)Wykupując wczasy na Tamce w Wawie pani nam doradziła, ze byśmy
      pojechali do hotelu Salmakis, bo nie mają na niego zadnych skarg :-)))
      Faktycznie, było super!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka