Gość: aga2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 19:34 czy ktoś wybiera się do santany w tym okresie? już cała moja rodzinka nie może się doczekać wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: club santana już za tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 22:03 Ja wlasnie dzisiaj z tamtat wrocilam , jesli masz jakies pytania chetnie odpowiem ale dopiero jutro bo jestem strasznie zmeczona :) Ps przepraszma za brak polskich znakow Odpowiedz Link Zgłoś
przemoa Re: club santana już za tydzień 15.06.06, 14:02 Napewno będziecie zadowoleni. Radzę jedynie zabrać gumowe kapcie do wejścia do morza. Jest ono kamieniste i nie równe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proturek Re: club santana już za tydzień IP: *.chello.pl 18.06.06, 01:03 Oj, widzę że Olu jesteś strasznie zmęczona. Nie dość, że nie używasz polskich znaków to jeszcze nie używasz polskiej ortografii. Biada, Olu, biada. Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek forum turcja-hotele 15.06.06, 14:06 czy moge was prosic o napisanie tegorocznej opinii o santanie na forum hotelowym? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=13905624 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2 Re: club santana już za tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 14:55 napewno bierzemy obuwie gumowe, od jakiegoś juz czasu śledzę wszystko co dotyczy santany, plaży, Turcji... Odezwę się z opinią na temat Santany zaraz po powrocie. Wiem ,że czasem opinie są różne nie zawsze sprawiedliwe, postaram się opisać wszystkie plusy i minusy ( mam nadzieję że minusów nie będzie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2 Re: club santana już za tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 15:08 Witaj Olu mam nadzieję że już wypoczęłaś po podróży. Napisz jak się podobało? Jet wywiązał się ze wszystkiego co obiecują w ofercie? Jedzenie dobre ? Rezydenci normali i pomocni? Wycieczki fakultatywne korzystałaś Olu? A wogóle moich pytań jest mnóstwo, może opiszesz sama o wszystkim co przyjdzie ci do głowy. Wybieram się z 3,5 letnią córcią i mężem na 2 tygodnie.Napisz pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: club santana już za tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:12 Moze zaczne od tego ,ze bylam na tygodniowych wczasach, byla to oferta last minute , wylot z Warszawy koszt ok 890zl + wiza 15$+ kieszonkowe. Jedzenia bylo bardzo duzo(kuchnia srodziemnomorska)jesli ktos nie przepada za taka kuchnia to i tak zawsze znalazl cos smacznego dla siebie. Jesli chodzi o twoje dziecko to napewno bedzie zadowolone, jest maly basenik, jezdzalnie i rozne animacje dla dzieci ( dyskoteka, bajka na dobranoc ;) Musisz pamietac o tym ,ze koszty leczenia do 200euro ile sie nie myle pokrywasz sama a zwrot otrzymujesz dopiero po powrocie. Moim zdaniem najlepiej zabrac dolary poniewaz przewaznie dla nich nie robi roznicy czy placic dolarami czy euro. Sauna i laznia turecka sa bezplatne, mozna sobie wykupic serie masazy, jednak nawet wtedy trzeba sie targowac;) Ogolnie targowac trzeba sie prawie wszedzie(tylko nie supermakecie)jesli nie lubisz sie targowac to takie rzeczy jak chalwe czy slynna turecka herbate mozna kupic w supermarkecie lub innym malych sklepie po dosyc atrakcyjnej cenie:) Niestety nie korzystalam z wycieczek fakultatywnych bo jak juz wyzej pisalam bylam tylko tydzien, ale jesli jeszcze raz pojade to napewno skorzystam z takich wycieczek. Pod zadnych pozorem nie wykupuj wycieczek w hotelu bo ceny sa dwa razy wieksze niz biurze pacho tour znajdujacym sie obok hotelu (lub w innych biurach znajdujacych sie w centrum Mahmutlaru )Pewnie o czyms zapomnialam ale jesli sobie przypomne to napisze. Ogolnie jestem bardzo zadowolona, rezydenci pomocni i normalni (ale oczywiscie "wciskaja" wycieczki bo na nich zarabiaja)Jet wg mnie wywiazal sie z wszystkiego, jednak byli ludzie ktorzy uwazali , ze jet obcial im jeden dzien pobytu, bo faktycznie na miejscu bylismy 6 pelnych dni, jednak ja sie z tym liczylam. Pozdrawiam bardzo serdecznie, przepraszam za brak polskich znakow i chetnie odpowiem na pytania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: club santana już za tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 23:19 Olu, z jakim biurem byłas? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: club santana już za tydzień 18.06.06, 00:13 Sauna i laznia turecka sa bezplatne w ramach oferty all inc czy dla wszystkich? Jak tam łaźnia wygląda? jakie zabiegi oferują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: club santana już za tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 19:19 Bylam z biurem "jet touristic" nie moge powiedziec nic zlego na temat tego biura, no moze poza tym , ze strasznie wynduja ceny wycieczek, ale wydaje mi sie , ze tak jest w wiekszosci biur :/ W hotelu Santana jest tylko oferta all inclusive a tym samym dla wszystkich jest sauna i laznia :) Pozdrawiam i przepraszam za brak polskich znakow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemeq Re: club santana już za tydzień IP: 217.153.7.* 25.07.06, 01:30 ja jade w srode :) ze szczecina ihaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniamoni Re: club santana już za tydzień IP: *.orange.pl 25.07.06, 22:25 Hejka my też lecimy w środę ze szczecina, pewnie się spotkamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: club santana już za tydzień IP: 217.153.7.* 25.07.06, 22:40 na pewno :) a ile macie lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: club santana już za tydzień 26.07.06, 00:00 pozdrówcie moją koleżankę Elę ze Świnoujścia, ona tam już jest :) Odpowiedz Link Zgłoś