Dodaj do ulubionych

club santana już za tydzień

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 19:34
czy ktoś wybiera się do santany w tym okresie?
już cała moja rodzinka nie może się doczekać wyjazdu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: club santana już za tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 22:03
      Ja wlasnie dzisiaj z tamtat wrocilam , jesli masz jakies pytania chetnie
      odpowiem ale dopiero jutro bo jestem strasznie zmeczona :)

Ps przepraszma za brak polskich znakow
      • przemoa Re: club santana już za tydzień 15.06.06, 14:02
        Napewno będziecie zadowoleni. Radzę jedynie zabrać gumowe kapcie do wejścia do
        morza. Jest ono kamieniste i nie równe.
      • Gość: proturek Re: club santana już za tydzień IP: *.chello.pl 18.06.06, 01:03
        Oj, widzę że Olu jesteś strasznie zmęczona. Nie dość, że nie używasz polskich
        znaków to jeszcze nie używasz polskiej ortografii. Biada, Olu, biada.
    • etrusek forum turcja-hotele 15.06.06, 14:06
      czy moge was prosic o napisanie tegorocznej opinii o santanie na forum
      hotelowym?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=13905624
    • Gość: aga2 Re: club santana już za tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 14:55
      napewno bierzemy obuwie gumowe, od jakiegoś juz czasu śledzę wszystko co
      dotyczy santany, plaży, Turcji...
      Odezwę się z opinią na temat Santany zaraz po powrocie.
      Wiem ,że czasem opinie są różne nie zawsze sprawiedliwe, postaram się opisać
      wszystkie plusy i minusy ( mam nadzieję że minusów nie będzie).
    • Gość: aga2 Re: club santana już za tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 15:08
      Witaj Olu

mam nadzieję że już wypoczęłaś po podróży. Napisz jak się podobało?
      Jet wywiązał się ze wszystkiego co obiecują w ofercie?
      Jedzenie dobre ? Rezydenci normali i pomocni? Wycieczki fakultatywne
      korzystałaś Olu? A wogóle moich pytań jest mnóstwo, może opiszesz sama o
      wszystkim co przyjdzie ci do głowy. Wybieram się z 3,5 letnią córcią i mężem na
      2 tygodnie.Napisz pozdrawiam aga
      • Gość: Ola Re: club santana już za tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:12
        Moze zaczne od tego ,ze bylam na tygodniowych wczasach, byla to oferta last
        minute , wylot z Warszawy koszt ok 890zl + wiza 15$+ kieszonkowe. Jedzenia bylo
        bardzo duzo(kuchnia srodziemnomorska)jesli ktos nie przepada za taka kuchnia to
        i tak zawsze znalazl cos smacznego dla siebie. Jesli chodzi o twoje dziecko to
        napewno bedzie zadowolone, jest maly basenik, jezdzalnie i rozne animacje dla
        dzieci ( dyskoteka, bajka na dobranoc ;) Musisz pamietac o tym ,ze koszty
        leczenia do 200euro ile sie nie myle pokrywasz sama a zwrot otrzymujesz dopiero
        po powrocie. Moim zdaniem najlepiej zabrac dolary poniewaz przewaznie dla nich
        nie robi roznicy czy placic dolarami czy euro. Sauna i laznia turecka sa
        bezplatne, mozna sobie wykupic serie masazy, jednak nawet wtedy trzeba sie
        targowac;) Ogolnie targowac trzeba sie prawie wszedzie(tylko nie
        supermakecie)jesli nie lubisz sie targowac to takie rzeczy jak chalwe czy slynna
        turecka herbate mozna kupic w supermarkecie lub innym malych sklepie po dosyc
        atrakcyjnej cenie:) Niestety nie korzystalam z wycieczek fakultatywnych bo jak
        juz wyzej pisalam bylam tylko tydzien, ale jesli jeszcze raz pojade to napewno
        skorzystam z takich wycieczek. Pod zadnych pozorem nie wykupuj wycieczek w
        hotelu bo ceny sa dwa razy wieksze niz biurze pacho tour znajdujacym sie obok
        hotelu (lub w innych biurach znajdujacych sie w centrum Mahmutlaru )Pewnie o
        czyms zapomnialam ale jesli sobie przypomne to napisze. Ogolnie jestem bardzo
        zadowolona, rezydenci pomocni i normalni (ale oczywiscie "wciskaja" wycieczki bo
        na nich zarabiaja)Jet wg mnie wywiazal sie z wszystkiego, jednak byli ludzie
        ktorzy uwazali , ze jet obcial im jeden dzien pobytu, bo faktycznie na miejscu
        bylismy 6 pelnych dni, jednak ja sie z tym liczylam. Pozdrawiam bardzo
        serdecznie, przepraszam za brak polskich znakow i chetnie odpowiem na pytania:)
        • Gość: mag Re: club santana już za tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 23:19
          Olu, z jakim biurem byłas?

pozdr
        • jusytka Re: club santana już za tydzień 18.06.06, 00:13
          Sauna i laznia turecka sa bezplatne w ramach oferty all inc czy dla wszystkich?
          Jak tam łaźnia wygląda? jakie zabiegi oferują?
          • Gość: Ola Re: club santana już za tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 19:19
            Bylam z biurem "jet touristic" nie moge powiedziec nic zlego na temat tego
            biura, no moze poza tym , ze strasznie wynduja ceny wycieczek, ale wydaje mi sie
            , ze tak jest w wiekszosci biur :/ W hotelu Santana jest tylko oferta all
            inclusive a tym samym dla wszystkich jest sauna i laznia :)
            Pozdrawiam i przepraszam za brak polskich znakow:)
            • Gość: przemeq Re: club santana już za tydzień IP: 217.153.7.* 25.07.06, 01:30
              ja jade w srode :) ze szczecina

ihaaaaaaaa
              • Gość: moniamoni Re: club santana już za tydzień IP: *.orange.pl 25.07.06, 22:25
                Hejka
                my też lecimy w środę ze szczecina, pewnie się spotkamy
                • Gość: przemek Re: club santana już za tydzień IP: 217.153.7.* 25.07.06, 22:40
                  na pewno :)

a ile macie lat ?
                  • jusytka Re: club santana już za tydzień 26.07.06, 00:00
                    pozdrówcie moją koleżankę Elę ze Świnoujścia, ona tam już jest :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka