Gość: babol9@o2.pl IP: *.lodz.mm.pl 19.06.06, 20:28 Wróciłam z Turcji dzisiaj. Odpowiem na pytania! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: babol9@02.pl Re: oludeniz IP: *.lodz.mm.pl 20.06.06, 09:48 zapisalismy sie na ta wycieczke ale w ostatniej chwili ja przelozyli i zrezygnowalismy. znajomi byli i mowili,ze moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
hulk1 Re: oludeniz 19.06.06, 21:27 Witaj mam pytanie , czy korzystałas z lokalnego biura jesli chodzi o wycieczki fakultatywne i czy polecasz jakies biuro w Oludeniz lub okolicach.Jak wyglada sprawa cen wycieczek? Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunetka Re: oludeniz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:43 A WJAKIM HOTELU I Z JAKIEGO BIURA ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babol9@02.pl Re: oludeniz IP: *.lodz.mm.pl 20.06.06, 09:55 Hotel Tropicana. Z Itaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babol9@02.pl Re: oludeniz IP: *.lodz.mm.pl 20.06.06, 09:54 Wszystkie wycieczki kupilam na miejscu u rezydenta poniewaz wolalam z pezewodnikiem. jedynie paragliding kupowalismy w lokalnym biurze. nazw nie pamietam ale tego tam jest cale mnóstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na kazdym kroku cie zaczepiaja i namawiaja do wycieczek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepe Re: oludeniz IP: *.poczta.katowice.pl 20.06.06, 08:34 Jak ceny za lody piwko itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babol9@02.pl Re: oludeniz IP: *.lodz.mm.pl 20.06.06, 09:57 Wsklepie butelkowy Efez ok 2 lirow. Lody zdazaly sie nawet po 4euro. W pubie za bardzo nie wiem bo miałam all inclusive i nie oplacało mi sie pic na miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: oludeniz IP: *.acn.waw.pl 20.06.06, 10:39 Jak się spisała Itaka? jadę 17 lipca do hotelu Karbel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babol9@02.pl Re: oludeniz IP: *.lodz.mm.pl 20.06.06, 13:14 My bylismy niezadowoleni z jedzenia. Ale moze to kwestia hotelu. Rezydenci bardzo mili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepe Re: oludeniz IP: *.poczta.katowice.pl 20.06.06, 12:30 Ajakie ceny za serwis plażowy tj. leżak, parasol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babol9@02.pl Re: oludeniz IP: *.lodz.mm.pl 20.06.06, 13:12 15 lirow za dwie osoby na plazy glownej. A na lagunie 2 liry wstep plus lezak i parasol- wychodzi tak samo. Koniecznie kupcie buty bo plaza cala w kamieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: oludeniz IP: *.chello.pl 20.06.06, 20:59 Kamienie ???? Przecież wszędzie jest napisane że plaża jest piaszczysto - żwirkowa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepe Re: oludeniz IP: *.poczta.katowice.pl 20.06.06, 13:43 Napisz coś o samym Oludeniz- cicho, głośno. Czy Anglicy bardzo rozrabiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: oludeniz IP: *.tami.pl 21.06.06, 10:23 Plaża w oludeniz jest piaszczysto zwirkowa, ale tylko na lagunie. Plaża publiczna jest piaszczysta... ale tylko częściowo. Wzdłuż lini brzegowej ciągnie się ok 5 m pas miejszych i większych kamieni. Tak samo w wodzie. Tak więc buciki są konieczne. No chyba, że plażowac się będzie na lagunie. Tam jest piasek i żwirek i można chodzić boso. Jak byłem w zeszłym roku w Oluduniz to ja i połowa turnusu korzustała z usług lokalnego biura - Hektor. Wykupiłem kilka pozycji. Żadnej wtopy. Solidnie i tanio. Wszystkie wycieczki mają w cenie 1 lub 2 posiłki. Żeby popłynąć na 12 wysp czy jeep safari nawet nie trzeba znać angielskiego. Ja gorąco polecam to biuro. Mieści się po lewej stronie jak się wjeżdza do Oludeniz. Piwo w lokalach o 4-4,5 ich pieniążków. Tanio nie jest, ale to są wakacje więc... Woda 1,5 litra w Oludrniz 1 pieniążek. W Fethiye kupi się taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babol9@02.pl Re: oludeniz IP: *.lodz.mm.pl 23.06.06, 19:17 nie ma co ukrywac jest pieknie ale pobawic sie to nie ma gdzie!!!!! trzeba pojechac do Hisaronu- ok 15-20km. Tam dopiero sa jakies dyskoteki. W samym Oludeniz nie widzialam zadnej!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś