Gość: ika IP: *.arcabit.com 27.06.06, 09:13 Wróciłam z wyjazdu i chętnie odpowiem na wasze pytania :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jagu Re: Wróciłam z Kemer Riva Zena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:49 Opowiedz jakie wrażenia z hotelu i okolicy.Lubię hotele tej sieci ale w Zenie jeszcze nie byłam.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Riva Zena na forum hotelowym 27.06.06, 12:00 Dopisz proszę swoją opinię o hotelu na forum hotelowym: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=15587007 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Riva Zena IP: *.arcabit.com 29.06.06, 09:36 Niestety ale ten hotel nie zasługuje na 5 gwiazde moze 3,5. Zakwaterowali nas na poddaszu :( strasznie gorąco! klimatyzacja centralna,działa kilka godzin dzienie to było straszne. Zarządaliśmy zmiany pokoju na 1 lub 2 piętrze ale niestety od razu nie było to możliwe. Zmienili nam pokój za 2 dni, otrzymaliśmy na 2 piętrze i dało sie żyć chłodniej i większy pokój. Mam duży żal do biura GTI gdyz obiecali mi,że wysla do hotelu moja prośbę o zakwaterowanie na 1 lub 2 piętrze. Niestety nie zrobili tego. Jak wybierałam hotel mówiono mi w GTI że to taki kameralny cich hotel;) może jest kameralny w lutym czy marcu ale teraz nic z tej kameralności nie ma. Niestety w hotelu prawie sami Rosjanie Polaków malo wtym czasie kiedy my byliśmy (14-21 czerwiec) było tylko 4 ( z nami) i może 10 Niemców. Jeśli ktoś chce odpocząć to stanowczo odradzam Rive Zena do 4 rano głośna muzyka z sąsiednich hoteli, karaoke w wykonaniu Rosjan ... Niestety ale następny minus mało lezaków na plaży , Rosjanie zajmują je chyba o 6 rano ! Niestety aby zdobyc jakiś leżak zmuszeni byliśmy ranow wstać i zjać no może nie o 6 ale o 8 rano. Niestety całe Kemer to Rosjanie Turcy ładnie się przestawili i mówia tylko po rsyjsku czase po niemiecku. My mieliśmy trudności gdyż znamy angielski i naprawde ciężko sie z nimi dogadać. Nie jestem zadowolona z tego wyjazdu ale były też dobre strony tzn. pogoda, ciepłe morze no i nawet dobre jedzenie choć dosyć monotonne. Myślę że sieć hoteli Riva jest dosyć mocno przereklamowana ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Riva Zena IP: *.devs.futuro.pl 29.06.06, 10:27 A mozesz napisać coś o okolicy??Jakieś fajne miejsca? Czy jest wieczorkiem gdzie pospacerować? Jak ceny na mieśćie czy są jakieś wieksze sklepy (potrzebuję w razie czego kupić pampersy dla dziecka). ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Riva Zena IP: *.arcabit.com 29.06.06, 12:32 jest tam małe centrum handlowe , kilka mini marketów sklepy głównie z ciuchami nic ciekawego. Pospacerować można przy hotelach nad morzem taka mini promenada ok. 800 m . Odpowiedz Link Zgłoś
uleska Re: Riva Zena 07.07.06, 13:08 WItam jak z dostępnoscią do internetu czy są tam jakieś cafe-internet?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Riva Zena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:50 Wiadomo, że 5* w Turcji to nie te 5* w Polsce, ale Hotel okazał się naprawdę dobry (może basen mógłb być większy, z wiekszą ilością leżaków). Przede wszystkim bardzo czysty z rewelacyjną obsługą i bardzo dobrym, urozmaiconym jedzeniem. W hotelu są przede wszystkim Niemcy, Rosjanie i Holendrzy. Polaków jest bardzo mało. Klimatyzacja działa bez zarzutu 20 godzin na 24 (pomiędzy godziną 10 i 14 jest się i tak przeważnie na plaży lub basenie) pod warunkiem zamknięcia dzwi balkonowych. Z obsługą można porozmawiać swobodnie po angielsku, niemiecku i rosyjsku. Faktycznie cicho nie jest, ale jak się jedzie na wakacje do Turcji, to trzeba się z tym liczyć, ewentualnie wybrać Ciechocinek. Odpowiedz Link Zgłoś