Dodaj do ulubionych

Wróciłam z Kemer Riva Zena

IP: *.arcabit.com 27.06.06, 09:13
Wróciłam z wyjazdu i chętnie odpowiem na wasze pytania :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jagu Re: Wróciłam z Kemer Riva Zena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:49
      Opowiedz jakie wrażenia z hotelu i okolicy.Lubię hotele tej sieci ale w Zenie
      jeszcze nie byłam.Pozdr.
    • etrusek Riva Zena na forum hotelowym 27.06.06, 12:00
      Dopisz proszę swoją opinię o hotelu na forum hotelowym:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=15587007
      • Gość: ika Riva Zena IP: *.arcabit.com 29.06.06, 09:36
        Niestety ale ten hotel nie zasługuje na 5 gwiazde moze 3,5.
        Zakwaterowali nas na poddaszu :( strasznie gorąco! klimatyzacja
        centralna,działa kilka godzin dzienie to było straszne.
        Zarządaliśmy zmiany pokoju na 1 lub 2 piętrze ale niestety od razu nie było to
        możliwe. Zmienili nam pokój za 2 dni, otrzymaliśmy na 2 piętrze i dało sie żyć
        chłodniej i większy pokój.
        Mam duży żal do biura GTI gdyz obiecali mi,że wysla do hotelu moja prośbę o
        zakwaterowanie na 1 lub 2 piętrze. Niestety nie zrobili tego.
        Jak wybierałam hotel mówiono mi w GTI że to taki kameralny cich hotel;) może
        jest kameralny w lutym czy marcu ale teraz nic z tej kameralności nie ma.
        Niestety w hotelu prawie sami Rosjanie Polaków malo wtym czasie kiedy my
        byliśmy (14-21 czerwiec) było tylko 4 ( z nami) i może 10 Niemców.
        Jeśli ktoś chce odpocząć to stanowczo odradzam Rive Zena do 4 rano głośna
        muzyka z sąsiednich hoteli, karaoke w wykonaniu Rosjan ...
        Niestety ale następny minus mało lezaków na plaży , Rosjanie zajmują je chyba o
        6 rano ! Niestety aby zdobyc jakiś leżak zmuszeni byliśmy ranow wstać i zjać no
        może nie o 6 ale o 8 rano.
        Niestety całe Kemer to Rosjanie Turcy ładnie się przestawili i mówia tylko po
        rsyjsku czase po niemiecku. My mieliśmy trudności gdyż znamy angielski i
        naprawde ciężko sie z nimi dogadać.
        Nie jestem zadowolona z tego wyjazdu ale były też dobre strony tzn. pogoda,
        ciepłe morze no i nawet dobre jedzenie choć dosyć monotonne.
        Myślę że sieć hoteli Riva jest dosyć mocno przereklamowana ...
        • Gość: Ula Re: Riva Zena IP: *.devs.futuro.pl 29.06.06, 10:27
          A mozesz napisać coś o okolicy??Jakieś fajne miejsca? Czy jest wieczorkiem
          gdzie pospacerować? Jak ceny na mieśćie czy są jakieś wieksze sklepy
          (potrzebuję w razie czego kupić pampersy dla dziecka). ?
          • Gość: ika Re: Riva Zena IP: *.arcabit.com 29.06.06, 12:32
            jest tam małe centrum handlowe , kilka mini marketów sklepy głównie z ciuchami
            nic ciekawego.
            Pospacerować można przy hotelach nad morzem taka mini promenada ok. 800 m .
            • uleska Re: Riva Zena 07.07.06, 13:08
              WItam jak z dostępnoscią do internetu czy są tam jakieś cafe-internet??
        • Gość: Tomek Re: Riva Zena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:50
          Wiadomo, że 5* w Turcji to nie te 5* w Polsce, ale Hotel okazał się naprawdę
          dobry (może basen mógłb być większy, z wiekszą ilością leżaków). Przede
          wszystkim bardzo czysty z rewelacyjną obsługą i bardzo dobrym, urozmaiconym
          jedzeniem. W hotelu są przede wszystkim Niemcy, Rosjanie i Holendrzy. Polaków
          jest bardzo mało. Klimatyzacja działa bez zarzutu 20 godzin na 24 (pomiędzy
          godziną 10 i 14 jest się i tak przeważnie na plaży lub basenie) pod warunkiem
          zamknięcia dzwi balkonowych. Z obsługą można porozmawiać swobodnie po
          angielsku, niemiecku i rosyjsku. Faktycznie cicho nie jest, ale jak się jedzie
          na wakacje do Turcji, to trzeba się z tym liczyć, ewentualnie wybrać
          Ciechocinek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka