zajac1111 07.07.06, 16:17 Hotel bardzo wygodny, czysty, jedzenie dobre tylko to nieprawda jak pisze Triada ze 250 m do plazy jest ok 400m w tym dwie dwupasmowe jezdnie do pokonania. Jesli macie pytania to zapraszam Malgorzata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoniaaa Re: Wróciłam z Alanyi hotel Sidar 07.07.06, 16:34 ja tam lecę w środę wreszcie ktoś kto tam był. Mam pytania: 1) czy pokoje sprzątają każdego dnia i czy ręczniki też zmieniają każdego dnia? 2) jedzienie: szwedzki bufet czy kelnerzy nakładają? 3) robale nie chodzą?? Jak mi się coś przypomni to dopiszę późńiej ;) dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
zajac1111 Re: Wróciłam z Alanyi hotel Sidar 07.07.06, 18:13 pokoje sprzataja codziennie i to perfumowanymi srodkami reczniki zmieniaja codziennie ukladaja je we wzory z płatkami kwiatow robali nie bylo jedzenie w formie bufetu - ciagle donoszone, obiadokolacje urazmaicone, sniadania te same, czyli pyszne buleczki, ser bialy solony dla mnie smaczny, ser zolty, wedlina-polecam szynke drobiowa, jajka, dzemy, miod, mleko, platki sniadaniowe, placek biszkoptowy, kawa dobra, herbata niedobra, napoje takie sobie. w kazda niedziele facet gra swiatowe ballady na gitarze i robi to dobrze. amoniaaa napisała: > ja tam lecę w środę wreszcie ktoś kto tam był. > Mam pytania: > 1) czy pokoje sprzątają każdego dnia i czy ręczniki też zmieniają każdego dnia? > 2) jedzienie: szwedzki bufet czy kelnerzy nakładają? > 3) robale nie chodzą?? > Jak mi się coś przypomni to dopiszę późńiej ;) > dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: Wróciłam z Alanyi hotel Sidar 08.07.06, 09:20 dziękuję ci bardzo :) od razu mi lepiej.... pozdrawiam a może masz jakieś fotki hotelu które mógłbyś mi wysłać na maila gazetowego?? z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Re: Sidar 07.07.06, 16:45 Polecam się pamięci i zapraszam do napisania opinii o hotelu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=44457027 Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Pytania c.d. 10.07.06, 09:30 z jakiego biura byłeś i czy jesteś ogólnie z nich zadowolony? o której was zakwaterowali po przylocie i o której wykwaterowali? cdn. Odpowiedz Link Zgłoś
zajac1111 Re: Pytania c.d. 10.07.06, 10:08 Byłam z Triada, mam do nich kilka zastrzezen, ale to juz inny temat. Doba hotelowa konczy sie o 12, ja bylam w hotelu o 15, a wyjazd o 8 rano wiec nie bylo problemu. Zdjecia wnetrza hotelu sa na stronie www.clubsidar.com/en/sanal/ Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: Pytania c.d. 10.07.06, 10:10 a co to były za problemy z Triadą bo ja też z nimi lecę?? muszę się przygotować.... Odpowiedz Link Zgłoś
zajac1111 Re: Pytania c.d. 10.07.06, 10:59 ja mialam specyficzny problem poniewaz jestem na wozku inwalidzkim i triada obiecala mi transport w postaci busa, w jedna strone faktycznie byl, a jesli chodzi o powrot to do konca rezydentka zapewniala mnie ze jest zamowiony, niestety klamala bo przyjechal autokar z wysokimi schodami, potraktowali mnie jak przedmiot i jeszcze jedno, triada w piatki oferuje objazd po alanyi, ktory ogranicza sie do zawiezienia ludzi na bazar do wybranych przez triade sklepow, pamietaj tam jest najdrozej szczegolnie sklep ze skorami jest najdrozszy w alanyi, pamietaj tez ze wycieczki fakulatywnie z triada sa bardzo drogie za 2 dni do kapadocji ok 90 euro u turkow duzo taniej. rada praktycznie - plaszcz do kolan z super skory to max 200 dolarow nie dawaj wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: Pytania c.d. 10.07.06, 11:04 dziękuję za wszystkie opinie i uwagi. Cieszę sie że ogólnie wróciłaś zadowolona. Skór nie mam zamiaru kupować, ani jechać na wycieczki z Triadą... Już wszystko wiem jak kasują sobie za te wyjazdy. pozdrawiam cieplutko i jak wrócę pewnie podzielę się moimi "uwagami" i nie tylko :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa i jeszcze jedno 10.07.06, 09:59 czy w pokojach są suszarki do włosów albo żelazko?? to by chyba było na tyle ;) acha. dzięki za fotki, a czy masz może jakieś robione w środku pokoju? byłabym wdzięczna.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue bird Re: i jeszcze jedno IP: *.demo.pl / 195.116.202.* 24.07.06, 10:31 Bardzo proszę, prześli do mnie równiez te fotki (mm_bluebird@box43.pl). Wybieram się do tego hotelu na początku września. Czekam też na Twoją opinię amoniaaa ;) Udanego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś