Gość: maggie IP: *.rtk.net.pl 06.08.06, 12:38 Witam, czy ktoś był może w tym hotelu. Prosze o wszelkie informacje. Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
valdivia Re: hotel Panorama- Alanya 07.08.06, 12:57 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20943 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: hotel Panorama- Alanya IP: *.europe.hp.net 07.08.06, 13:27 Hmmmm... jestem pewien że ci odpisywałem wczoraj a teraz nie mogę znaleźć tamtego wątku... Tak czy inaczej moją opinię z zeszłego roku masz na forum hotele które ci zalinkowała valdivia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggie Re: hotel Panorama- Alanya IP: *.rtk.net.pl 07.08.06, 18:14 masz racje odpowiadałeś, czytałam, ale teraz nie ma odpowiedzie, ktoś je usunął, nie wiem czemu?? Dzięki za info. Z jakim biurem leciałeś (jaki miesiąc) i jaka byłą pogoda - temperatura i wilgotność pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: hotel Panorama- Alanya IP: 5.6.2R* / *.nokia.com 07.08.06, 18:37 Byłem z Orbisem/Traveltime, w drugiej połowie września. Pogoda była bardzo przyjemna, nie taka jak w lipcu, 35 stopni w dzień, koło 20-tu wieczorem, za dwa razu była ulewa w nocy. Ale w ciągu dnia zawsze lampa, chmurzyło się dopiero późnym wieczorem. Wilgotność spora ale i tak lepiej niz w środku lata. Odpowiedz Link Zgłoś