Dodaj do ulubionych

Kemer, 23.08 z Wrocławia

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.06, 10:59
Kto 23.08 z Itaką do Kemer, Park Hotel, wylot z Wrocławia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert Re: Kemer, 23.08 z Wrocławia IP: .ronw* / *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.06, 13:07
      my .....

widze nawet ze z Wałbrzycha

lecisz na 1 czy 2 tydnie ???
      • Gość: ulka Re: Kemer, 23.08 z Wrocławia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.06, 13:10
        na 1 tydz. z rodzinka a Ty?
        • Gość: Robert Re: Kemer, 23.08 z Wrocławia IP: .ronw* / *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.06, 13:14
          na 2 tydnie z drugą połową
          • Gość: ulka Re: Kemer, 23.08 z Wrocławia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.06, 13:18
            ja jestem z wroclawia a w walbrzychu przebywam goscinnie:-)znajomi wrocili
            tydzien tem z park hotelu i sa bardzo zadowoleni! mam nadzieje,tylko ze lot nie
            przyniesie zadnych niespodzianek!Wiesz moze jakimi samolotami lata ITAKA?
            • Gość: Robert Re: Kemer, 23.08 z Wrocławia IP: .ronw* / *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.06, 13:26
              mam nadzieje ze my tez bedziemy milo wspominac

Itaka lata czarterami www.sunexpress.com.tr/

napisz wiecej szczegółów z zadowolenia znajomych ..... kucolek@wp.pl
              • Gość: ulka Re: Kemer, 23.08 z Wrocławia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.06, 13:32
                Z tego co opowiadali hotel ladny,czysty, obsługa mila! i co najwazniejsze
                klimatyzacja dziala bo w innych hotelach jest z tym problem!Nie polecali jednak
                wycieczek fakultatywnych kupowanych w tureckich biurach mimo ze sa tansze niz u
                rezydenta!a tak poza tym to okolica przepiekna.Rok temu byli w Oludenis to
                stwierdzili, ze Kemer 100% bardziej ciekawe.
                • Gość: Robert Re: Kemer, 23.08 z Wrocławia IP: .ronw* / *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.06, 13:40
                  a nie wiesz jak jest z plaża i lezakami na plazy ?? sa czy juz promocja ;)) sie
                  skonczyła ??

no i przy basenie??? trzeba wczesnie wstawac ??

dobrze ze jestes wtajemniczona .....

spotkamy sie na lotnisku w samolocie busie albo w hotelu ........

w jakim jestescie wieku ???

• Gość: ulka Re: Kemer, 23.08 z Wrocławia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.06, 13:47
                    jestesmy po 30 i jedziemy z dwójką sympatycznych bliźniaków:-). Jesli chodzi o
                    plaze to raczej kamienista a lezaki na plazy czy są platne to nie mam pojecia!
                    Basen z opowiadan nie za duzy ale zeby byly jakies problemy z lezakami to nie
                    slyszalam! Z reszta jak sie jedzie z dziecmi to wczesne wstawanie nie
                    uniknione:-)!
                    napewno gdzies sie spotkamy!!!a Wy w jakim wieku jestescie?
                    • Gość: Robert Re: Kemer, 23.08 z Wrocławia IP: .ronw* / *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.06, 13:59
                      dzieki waszemu wczesnemu wstawaniu mamy lezaki napewno :)))

to spotkamy sie napewno na lotnisku nie da sie pominac 2 sympatycznych
                      blizniakow

nasz srednia wieku to 30
                      • Gość: ulka Re: Kemer, 23.08 z Wrocławia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.06, 14:06
                        w takim razie do zobaczenia!
                        Pozdrawiam
                        • Gość: Robert Re: Kemer, 23.08 z Wrocławia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.09.06, 08:22

i co gdzie byłas ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka