Gość: ulka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.06, 10:59 Kto 23.08 z Itaką do Kemer, Park Hotel, wylot z Wrocławia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robert Re: Kemer, 23.08 z Wrocławia IP: .ronw* / *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.06, 13:07 my ..... widze nawet ze z Wałbrzycha lecisz na 1 czy 2 tydnie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: Kemer, 23.08 z Wrocławia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.06, 13:10 na 1 tydz. z rodzinka a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Kemer, 23.08 z Wrocławia IP: .ronw* / *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.06, 13:14 na 2 tydnie z drugą połową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: Kemer, 23.08 z Wrocławia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.06, 13:18 ja jestem z wroclawia a w walbrzychu przebywam goscinnie:-)znajomi wrocili tydzien tem z park hotelu i sa bardzo zadowoleni! mam nadzieje,tylko ze lot nie przyniesie zadnych niespodzianek!Wiesz moze jakimi samolotami lata ITAKA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Kemer, 23.08 z Wrocławia IP: .ronw* / *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.06, 13:26 mam nadzieje ze my tez bedziemy milo wspominac Itaka lata czarterami www.sunexpress.com.tr/ napisz wiecej szczegółów z zadowolenia znajomych ..... kucolek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: Kemer, 23.08 z Wrocławia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.06, 13:32 Z tego co opowiadali hotel ladny,czysty, obsługa mila! i co najwazniejsze klimatyzacja dziala bo w innych hotelach jest z tym problem!Nie polecali jednak wycieczek fakultatywnych kupowanych w tureckich biurach mimo ze sa tansze niz u rezydenta!a tak poza tym to okolica przepiekna.Rok temu byli w Oludenis to stwierdzili, ze Kemer 100% bardziej ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Kemer, 23.08 z Wrocławia IP: .ronw* / *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.06, 13:40 a nie wiesz jak jest z plaża i lezakami na plazy ?? sa czy juz promocja ;)) sie skonczyła ?? no i przy basenie??? trzeba wczesnie wstawac ?? dobrze ze jestes wtajemniczona ..... spotkamy sie na lotnisku w samolocie busie albo w hotelu ........ w jakim jestescie wieku ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: Kemer, 23.08 z Wrocławia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.06, 13:47 jestesmy po 30 i jedziemy z dwójką sympatycznych bliźniaków:-). Jesli chodzi o plaze to raczej kamienista a lezaki na plazy czy są platne to nie mam pojecia! Basen z opowiadan nie za duzy ale zeby byly jakies problemy z lezakami to nie slyszalam! Z reszta jak sie jedzie z dziecmi to wczesne wstawanie nie uniknione:-)! napewno gdzies sie spotkamy!!!a Wy w jakim wieku jestescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Kemer, 23.08 z Wrocławia IP: .ronw* / *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.06, 13:59 dzieki waszemu wczesnemu wstawaniu mamy lezaki napewno :))) to spotkamy sie napewno na lotnisku nie da sie pominac 2 sympatycznych blizniakow nasz srednia wieku to 30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: Kemer, 23.08 z Wrocławia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.06, 14:06 w takim razie do zobaczenia! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Kemer, 23.08 z Wrocławia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.09.06, 08:22 i co gdzie byłas ??? Odpowiedz Link Zgłoś