Dodaj do ulubionych

Hotel Club Sidar (Alanya)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 12:54
Wróciłam niedawno z Alanii, Club Sidar. Dużo osób pyta o ten hotel więc może
kilka słów.

Budynki świeżo po remoncie, trzy bloki, balkon, klimatyzacja. Czyściutko,
codziennie sprzątane, myte korytarze. Jedzenie w formie bufetu, codziennie
7.30-9.30 ale nie ma problemu jeśli się ktoś spóźni ;)

Ogromny basen, z czym nie spotkałam się jeszcze w innych hotelach, brodzik dla
dzieci i dwie zjeżdżalnie wodne. Maluchy są bezpieczne i na ślizgawkach i pod
opieką animatorów, którzy (z typowym dla siebie zapałem) umilają gościom czas.
Obsługa przesympatyczna :) Jeden z najlepszych hoteli**** w mieście.
Obserwuj wątek
    • amoniaaa Re: Hotel Club Sidar (Alanya) 24.08.06, 13:25
      też tak uważam a byłam tam 12-26 lipca br.
      Bardzo mi się podobało !!!!!
      • Gość: Ewa Re: Hotel Club Sidar (Alanya) IP: *.chello.pl 28.08.06, 16:38
        Tak się składa, że też tam byłam (16-23.08.06). Zgodzam się w 100% z
        poprzednikiem. Zdjęcia tego hotelu zarówno w internecie jak i w katalogach biur
        podróży, nie odzwierciedlają rzeczywistości, są stare i pokazują hotel w mniej
        korzystnym świetle. Poprzednik zapomniał wspomnieć o olbrzymich pokojach
        (przedpokój, osobna sypialnia, aneks kuchenny, duża łazienka + suszarka do
        włosów oraz pokój dzienny z balkonem). Do tego super położonie (blisko centrum)
        i ta przesympatyczna obsługa (co wieczór animacje itd., organizowane wycieczki
        na dyskoteki itd). To najlepszy hotel w mieście!!! . Za rok też tam pojadę.
        Szczerze Ci zazdroszę wyjazdu i życzę udanego wypoczynku.
        • Gość: k873 Re: Hotel Club Sidar (Alanya) IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.08.06, 17:17
          ja byłam w club sidar od 9 do 23 sierpnia i także jestem bardzo zadowolona,tym
          bardziej dlatego,że jechałam z last minute ;-) pokoje rzeczywiście ogromne i
          bardzo gustownie urządzone,łazienka śliczna i nawet z suszarką,basen ogromny z
          atrakcją dla dzieci-są zjeżdżalnie i brodzik.jedzenie dobre,ale trochę
          monotonne.obsługa super(choć za często chyba podrywają turystki :D),a
          animatorzy to już wogle goście z innej bajki,potrafią rozśmieszyć każdego.co
          ważne,hotel nie jest zbyt oddalony od centrum-na plażę idzie się jakieś 15
          minut,do portu ok 20 minut spacerem.naprawdę polecam to miejsce,z chęcią bym
          tam wróciła ;-)
          • amoniaaa Re: Hotel Club Sidar (Alanya) 29.08.06, 10:42
            zależy na którą część plaży bo my szliśmy góra 10 minut... mi też się bardzo
            podobało i chętnie bym tam wróciła, ale te zamachy... :(
    • Gość: Ala Re: Hotel Club Sidar (Alanya) IP: 195.136.49.* 06.09.06, 18:35
      Czesc wszystkim. Wybieram sie do Club Sidar we wrzesniu i czytalam na forum o
      tamtejszych animatorach, ze trzeba na lirciarzy uwarzac :) moze mi ktos cos na
      ten temat napisac? w jakim wieku sa, imiona itp.? dzieki z gory
      • Gość: k873 Re: Hotel Club Sidar (Alanya) IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.09.06, 00:14
        O ile pamietam,to animator z kreconymi wlosami,ktory krzyczal caly czas:"dzien
        dobry",nazywa sie bob.jest bardzo zabawny,ale raczej nie podrywa :P reszty nie
        pamietam,bo jeden animator sie na nas obrazil,bo nie chodzilismy na ich show ;p
        no coz,alanya noca zapewnia wiecej rozrywek.jesli chodzi o podrywanie,to
        spodziewaj sie tego,ze flirtowac beda kelnerzy :>nie wiem po co Ci wiek i
        imiona,ale wszyscy sa przed 30.ja polubilam szemo,orhana i aliego :P a
        uwazac,to trzeba-nie zakochaj sie czasem ;p kiedy jedziesz dokladnie? i zdaj
        potem jakas relacje na forum ;-)
        • amoniaaa Orhan jest całkiem całkiem 07.09.06, 09:42
          a Yahya to niezly agent :))) Wszystkich bardzo polubiłam i wszyscy byli bardzo
          sympatyczni :) Pozdrów łysego Yahya od Moni i Michała którzy nauczyli go po
          polsku mówić KOCHANIE ;)
          • Gość: k873 Re: Orhan jest całkiem całkiem IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.09.06, 10:43
            orhan to cwaniak i sobowtór roberta de niro :D a yahya super sympatyczny,te
            jego żarty i wogle ;p raz spotkalam go nawet na dichu w robin hoodzie :))
            • Gość: ja taka Re: Orhan jest całkiem całkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 11:07
              Haha ja tez go spotkalam w Robin Hoodzie :D Ryl do mnie jak nie wiem :D Hehe
              fajni byli. Ale mi sie najbardziej podobla pan "Dzien doooobry" :D To dopiero
              agent:D Ja chce tam wrocic!!!
            • amoniaaa Re: Orhan jest całkiem całkiem 07.09.06, 11:45
              jak dla mnie bardzo sympatyczny :) bylismy z mężem bardzo zadowoleni z wczasów
              i rozkręcilismy kelnerów tzn. reszta turystów tylko dzień dobry i tyle a my
              JAJA na całego z nimi :))))) Jednego bliźniaka wrzuciliśmy do basenu ;)
              • Gość: k873 Re: Orhan jest całkiem całkiem IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.09.06, 13:29
                ze co?jakiego blizniaka?! :D
                • amoniaaa Re: Orhan jest całkiem całkiem 07.09.06, 13:33
                  jak ja byłam w lipcu to byli dwaj bracia bliźniacy :) bardzo sympatyczni...
                  • zorbathegreek Re: Orhan jest całkiem całkiem 07.09.06, 13:41
                    Kaczynscy?
                    • amoniaaa Re: Orhan jest całkiem całkiem 07.09.06, 13:53
                      dokładnie Kagan znowu spisek.... Te kaczory to nawet i do Alani się dostaną
                      byle by spiskować :/
            • Gość: AneczkA Re: Orhan jest całkiem całkiem IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.06, 21:08
              heheh ja nawet nie raz go spotkalam my przewaznie z Orhanem i Szemo na disco
              szlysmy byla niezla obstawa zaden inny turek nie mial szans pdbic i dobrze bo
              oni sa dla mnie za niscy(choc zdarzaja sie wyjatki;P)
    • Gość: Ala Re: Hotel Club Sidar (Alanya) IP: 195.136.49.* 08.09.06, 16:27
      jade w najblizsza srode i chcialam wiedziec czego sie mozna po nich spodzieqc,
      takze dzieki:) ale jezeli macie jeszcze jakies informacje to mozna pisac? a i
      powiedzcie, czy oni zminiaja dziewczyny po kazdym turnusie, czy jak to jest ? :P
      ten pan "dzien dobry" albo orhan, ali, szemo to jak oni sie zachowuja. No i
      jeszcze ilu jest animatorow, a ilu kelenerow?
      • Gość: k873 Re: Hotel Club Sidar (Alanya) IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.06, 17:09
        pisz pisz,jak cos chcesz wiedziec ;-) no coz,dziewczyny zmieniaja chyba
        rzeczywiscie co tydzien,bo wtedy przyjezdza zawsze nowy turnus,wiec
        hmm...lepiej sie nie anagazowac i potraktowac to tylko jako wakacyjna
        przygode :P sam orhan mi powiedzial,ze jego zadaniem jest po prostu
        uszczesliwianie turystek(niech to nie brzmi dwuznacznie :P),bo wtedy on sam
        jest szczesliwy,hehe.uwazaj na niego,powiedzial mi,ze kobiety nazywaja go big
        liar,ale moze to bylo po prostu autoreklama ;) animatorow jest kilku,nawet nie
        pamietam wszystkich,ale pan "dzien dobry" jest po prostu najlepszy,jego donosny
        glos slychac wszedzie :D szemo to tez chyba najwiekszy hit-ulubiony kelner
        wszystkich turystek,co widac w ksiedze gosci na stronie hotelu :P nie bede Cie
        przed nim ostrzegac,bo i tak sie dasz zlapac ;-)mozna z nimi
        poflirtowac,posmiac sie i nawet pojsc na dicho,ale zakochiwanie sie to raczej
        nienajlepszy pomysl.
        • amoniaaa a który to ten szemo??? 11.09.06, 09:53
          bo ja go z imienia jakoś nie pamiętam... jak wyglądał? jak macie fotkę to
          wyślijcie na gazetowego.dzięki
          • Gość: AneczkA Re: a który to ten szemo??? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.06, 20:57
            Szemo to ten z najwieksza fryzura wsrod kelenrow i najwieksza iloscia zelu czy
            czego oni tam uzywaja na glowie;d a jak chodzil to tak sie fajnie bujal;D hehe
            wczoraj go do basenu wrzucilysmy to na disco przyszedl w czapeczce;p (czyzby
            sie fryz zepsol;p)
            • amoniaaa Re: a który to ten szemo??? 14.09.06, 09:18
              to ten taki mega luzak??? chodzi jakby mu się nie chciało? czy ten w trochę
              dłuższych kręconych włosach co jak gadał do mikrofonu na animacjach to nikt z
              tego nic nie rozumiał? ;)
              • Gość: AneczkA Re: a który to ten szemo??? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.06, 21:47
                dokladnie to ten luzak, hehe pupa krecil lepiej niz nie jedna laska;)=P
    • dmnkp Re: Hotel Club Sidar (Alanya) 08.09.06, 16:59
      Dopiero co wrocilismy razem z dziewczyna. Hotel jest godny pochwaly. Pokoje przestronne i czyste. Obsluga hotelu bez zarzutu.
      Pozdrawiam
    • Gość: Ala Re: Hotel Club Sidar (Alanya) IP: 195.136.49.* 08.09.06, 17:38
      aha :) no to dzieki wielkie :) dopytuje tak bardzo, bo na innym forum wlasnie
      czytalam, ze to kobieciarze, ale ze warto oko rzucic na ailego i chcialam sie
      cos o nim dowiedziec, ale chyba nie jest dosyc "popularny" z tego cos widze :P
      • amoniaaa a Ali to który?? 11.09.06, 09:54
        nie czaję ich wszystkich chyba ;) mi się nawet podobał paparazzi ;) ten co
        ciągle chodzi i fotki pstryka.. Oczywiście tylko podobał bo byłam z mężem :)
        • Gość: AneczkA Re: a Ali to który?? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.06, 21:06
          Ja wlasnie dzis wrocilam z tego hotelu i jetsem na swierzo z tym wszystkim:D
          Ali to ten wysoki animator, dodam ze na dyskotekach bosko tanczyl;) Co do
          reszty, byli niesamowici, dobra obstawa na disco;D, Orhan chyba mnie uwazal za
          swoja girlfriend hehe ale zdazyl sie ze 4 razy obrazic w ciagy 2 tyg;P ale i
          tak go dobrze wspominam:D jak bedzie tam ktos to neich go pozdrowi od Ani ktora
          go nauczyla mowic "bez kitu", aha i nie probujcie go nawet wrzucac do basenu
          b0o i tak nie dacie rady;P. Szemu byl ostro zainteresowany moja kumpela z
          wzajemnoscia:D ladnie razem wygladali i widac bylo ze bylo im smutno jak sie
          zegnali... mi niby orhan mowil ze mu smutno i takie bajery ale ja tam nie wiem
          czy mu wierzyc;P no i oczywisci pan z recepcji ktory mial zawsze dyzury od 16-
          24;D zawsze sie do mnie usmiechal i oczka mi puszczal=D ogolnie niesamowite
          wakacje i hotel w spanialy obsluga przemila i bedzie mi ich brakowalo. A
          fotograf tez fajniusi tylko nie czai po angielsku=P ehhh ale sie rozpisalam,
          pewnie wypowiem sie jeszcze nie raz na ich temat p.s. a braci xero to ktos do
          basenu wrzucal co chwile=D
          • Gość: k873 Re: a Ali to który?? IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.09.06, 23:50
            mi Orhan tez mowil,ze bedzie mu przykro i wogle,ale nie wierzylam ;p no coz,oni
            tak juz maja chyba ;p
            • Gość: k873 Re: a Ali to który?? IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.09.06, 23:54
              a pan z recepcji tez niczego sobie,ale on byl raczej powsciagliwy i nie
              podrywal turystek.no chyba,ze myslimy o kims innym,ale nie sadze zeby go
              zmienili ;-)
              • amoniaaa Re: a Ali to który?? 14.09.06, 09:22
                chodzi wam o tego młodego czarnowłosego?
          • amoniaaa Re: a Ali to który?? 14.09.06, 09:21
            my też ich w lipcu wrzuciliśmy do basenu ;) a Orhanem się nie przejmuj...
            próbował mnie podrywać za plecami mojego męża, a na koniec też mi mówił że jak
            pojadę to będzie płakać. Tyle że jak jestem już za "stara" na takie bajery i
            znam te ich hasła :))))) A nasz paparazzi to chyba był wtedy inny bo dobrze
            gadał po angielsku... Masz jakieś fotki to wyślij na gazetowego. pozdrawiam
            • k873 Re: a Ali to który?? 14.09.06, 12:23
              Orhan to po prostu wielki KŁAMCA :P
              • amoniaaa Re: a Ali to który?? 14.09.06, 12:50
                on się mnie zapytał czy ten co pływa w basenie to mój chłopak;) a ja mu na to
                że mąż i w dodatku bardzo go kocham. A Orhan uśmiechnął się i machnął ręką
                (jakby miało to znaczyć że nic nie szkodzi że mąż)...
                Może głupio mu było że w końcu dostał kosza????!!!!! :))))
                • Gość: AneczkA Re: a Ali to który?? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.06, 21:53
                  hehehe ja tam nie wierzylam w te jego bajery ze teskni i mu przykro oj tam
                  niech se pogada jak ma mu to przyjemnosc sprawic, milo spedzilam czas=P hehe no
                  obrazil sie na mnie chyba ze 4 czy 5 razy wiec nie bylo ze mna tak latwo a
                  pozatym w momentach kiedy nie byl obrazony przynajmniej obstawa na dyskotekach
                  byla pilnowal mnie jak swojej dziewczyny conajmniej i zaden inny turek nie mogl
                  ze mna tanczyc i jakos mi to nie przeszkadzalo, jak dla mnie oni wszystcy za
                  niscy;P p.s. ale pan z recepcji to naprawde byl ladniutki i ten jego usmiech to
                  byl ten taki z ciemnymi wlosami wyzszy niz przecietny turek=D z nim oczywiscie
                  tez mam fotki=D
                  • Gość: k873 kelnerzy i reszta :> IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.09.06, 22:24
                    w sumie na mnie orhan sie jakos nie obrazal,nie wiem czemu,bo nie zawsze bylam
                    mila :P ciekawe z reszta co Ty Mu mowilas,ze sie obrazil ;) a pan z recepcji to
                    raczej ten sam,bo zwracal uwage swoim wzrostem.rzeczywiscie bardzo
                    przystojny :) wyslij jakies zdjecia,jesli mozesz.ja mam zdjecie orhana i
                    szemo ;p
                    • Gość: k873 Re: kelnerzy i reszta :> IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.09.06, 22:25
                      moj mejl to cornflake.girl@op.pl jakby co
                      • amoniaaa ja też chcę fotki :-) 15.09.06, 10:16
                        wyślijcie a ja wam wyślę też nasze :-) miło powspominać...
                        • Gość: k873 Re: ja też chcę fotki :-) IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.09.06, 12:31
                          zdjęcia wysłałam dwa.może potem wyślę więcej.
                          • Gość: AneczkA Re: ja też chcę fotki :-) IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.06, 18:30
                            no ja fotki wyslalam=D rowniez czekam na jakies jakby co moj mail: lara-
                            a@wp.pl, miloby bylo miec kontkat z kims kto wie o co chodzi gdy mowi Orhan czy
                            Szemo...
                            • Gość: k873 Re: ja też chcę fotki :-) IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.09.06, 19:17

echh,a do mnie nic jeszcze nie doszlo :( przypomniam sie
                              wiec:cornflake.girl@op.pl
                              • amoniaaa nic do mnie nie doszło :-(((( 18.09.06, 13:06
                                prześlijscie jeszcze raz amoniaaa@gazeta.pl
                                • Gość: k873 Re: nic do mnie nie doszło :-(((( IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.09.06, 21:06
                                  ja wlasnie wyslalam po raz drugi :)
                                  • Gość: AneczkA Re: nic do mnie nie doszło :-(((( IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.06, 21:36
                                    ja tez juz wyslalam:) i mam nadzieje ze dojdzie
                                    • amoniaaa doszły :) dzięki 19.09.06, 09:20
                                      ja wam jutro wyślę bo dziś nie mam możliwości :)
                                      A teraz to już wiem o kim mówicie... Szemo to ta szuja co skasował przy kolacji
                                      za moją colę i sobie zapomniał o niej <hahaha> ale mnie potem przepraszał ;)
                                      Orhan to jest lovelas....
                                      A przynajmniej teraz juz wiem o jakim facecie z recepcji mowiłyście ostatnio ;)
                                      myslałam o innym ale teraz już jasne ;)pozdrawiam
    • Gość: AniaM Re: Hotel Club Sidar (Alanya) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 20:07
      Wróciliśmy 20.09.06 z tego hotelu i muszę powiedzieć, że jest poprostu super; i
      pokoje, i basen, i obsługa,i cała atmosfera wokół...
      Zazdroszczę wszystkim, którzy wybierają się własnie tam, bo nam żal było
      wracać...
      • Gość: AneczkA Re: Hotel Club Sidar (Alanya) IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.06, 21:35
        duzo ludzi sie tam nie wybierze juz (przynajmniej w tym roku;) hotel jest
        czynny tylko do konca wrzesnia, ponownie czynny bedzie dopiero od poczatku
        kwietnia:)
        • Gość: k873 Re: Hotel Club Sidar (Alanya) IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.09.06, 22:04
          uch,a mi ktorys z kelnerow mowil,ze sezon trwa 7 m-cy,ale wychodzi na to,ze
          nie :-) fajnie byloby tam wrocic,ale za rok to chyba wybiore sie w inne miejsce.
          • Gość: AneczkA Re: Hotel Club Sidar (Alanya) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 21:05
            hehehe, to moze maja male problemy z liczeniem;P za bardzo skupiaja sie na
            podrywaniu turystek, szczegolnie z Polski;) tez bym tam chetnie wrocila, to moze
            wspony wyjazd za 2 lata;), oczywiscie w nadziei ze bedzie ta sama obsluga=D
            • Gość: k873 Re: Hotel Club Sidar (Alanya) IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.09.06, 21:33
              jak za 2 lata to ja sie na wspolny wyjazd pisze ;-) a co do podrywania
              turystek,to tez zauwazylam pewna prawidlowosc-te najczesciej podywane to
              rzeczywiscie wlasnie Polki :D
              • Gość: AneczkA Re: Hotel Club Sidar (Alanya) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:14
                No to trzeba jakis kontakt utrzymac:D A dziwisz sie ze Polki, podobno Polki sa
                najaldniejsze=D a swoja driga to sie z kumpelami zastanawialam czy oi maja
                jakies laski z kazdego turnusu? Wiesz cos moze na ten temat???
                • Gość: k873 Re: Hotel Club Sidar (Alanya) IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.09.06, 22:23
                  hmmm,no chyba tak raczej jest,po prostu urozmaicaja sobie prace :> sama
                  widzialam jak jeden z nich w przeciagu 2 tygodni zmienial dziewczyny ;P jak
                  jedna pojechala,to w nastepnym tygodniu zajal sie druga.i tak chyba jest w
                  kolko :)
                  • Gość: AneczkA Re: Hotel Club Sidar (Alanya) IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.06, 13:09
                    Nie ma co dobrzy sa chlopcy=) no ale im sie nie nudzi no i naszym rodaczkom
                    jest ciekawiej;)
                    • amoniaaa Stefano z tańca z gwiazdami podobny do Orhana.... 25.09.06, 09:47
                      wczoraj oglądałam taniec z gwiazdami i jak zobaczyłam jak tańczy Stefano z
                      Kingą Rusin to jakoś mi się Orhan z nim skojarzył... NIe wydaje Wam się że jest
                      do niego podobny??? ;)
                      • Gość: k873 Re: Stefano z tańca z gwiazdami podobny do Orhana IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.09.06, 11:30
                        jezuu.dokladnie takie same skojarzenia mialam :D naprawde ! :)
                        • amoniaaa Re: Stefano z tańca z gwiazdami podobny do Orhana 25.09.06, 11:56
                          hahaha czyli to jednak nie tylko moje zdanie ;) no i powiedz czy ten uśmiech i
                          w ogóle cały on... mój mąż nie wypowiadał się bo wie że Orhan jak dla mnie był
                          przystojny ;) zazdrośnik jeden :))))
                          • Gość: AneczkA Re: Stefano z tańca z gwiazdami podobny do Orhana IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.06, 18:22
                            a no faktycznie macie racje:) ale Orhan mial chyba krotsze wlosy i wiecej zelu
                            na nich;)
                            • amoniaaa Re: Stefano z tańca z gwiazdami podobny do Orhana 26.09.06, 09:25
                              to racja... ;)
                              • Gość: AneczkA Re: cisza?? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.06, 21:47
                                buuuu co tu sie tak cicho zrobilo??
                                • amoniaaa Re: cisza?? 29.09.06, 09:19
                                  czekamy na nową edycję tańca z gwiazdami i zobaczymy czyja podobizna tym razem
                                  się pojawi <lol> żartuję ;)
                                  pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka