mum6 27.08.06, 22:47 proszę o rady, z jakiego biura (katowice), do jakiego hotelu najlepiej. tak, żeby było najlepiej i najtaniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beaw27 Re: rady przed wyborem. 27.08.06, 23:56 Sorry, ale wg. mnie "najlepiej" nie idzie niestety w parze z "najtaniej"....Stara prawda!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: rady przed wyborem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 00:01 chodziło o optymalny zestaw- najtaniej z najlepszych. gdybym zapytała po prostu o najlepszy, to doradzonoby mi najwięcej gwiazdek z największą ilością pośredników, którzy za swoje "usługi" kolejno sobie doliczają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: csw1 Re: rady przed wyborem. IP: *.cyfrowypolsat.pl / *.polsat.net.pl 28.08.06, 08:02 Nie wiem jak jest w Katwicach ale jeśli tylko jest to polecam bióro podróży GTI. Specjalizuje się ono tylko i wyłącznie w Turcji a i ceny mają bardzo przyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś
pytanko75 Re: rady przed wyborem. 02.09.06, 22:27 Ja też polecam GTI.Nie mam do tego biura żadnych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś