Dodaj do ulubionych

Rezydent Alfa Star- Hotel Club Palm Turcja

IP: *.tvgawex.pl 31.08.06, 22:32
byłam w hotelu CLUB PALMA w turcji przez Alfa Star.rezydent w tym hotelu jest
tylko z nazwy w rzeczywistości jest cfaniakiem poukładanym z turasami.zabiera
turystów na wybrane wycieczki do wybranych sklepów i restauracji z czego ma
DZIAłKę!!!!jego zaangazownie jest mizerne,myśli tylko o swoich intersach.jego
wygląd i ubiór w niczym nie przypomina rezydenta!! zaznaczam ze widziałam
wiele rezydentów i wyglądali odmiennie--koszula itd..
Może ktoś ma coś do powiedzenia ?????????
Obserwuj wątek
    • Gość: Olcia Re: Rezydent Alfa Star- Hotel Club Palm Turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 09:00
      Cześć,

jak się nazywa ten rezydent? Lece 11.09.06 i chciałabym wiedzieć z kim mam do
      czynienia.

Dzięki, pozdrawiam
      • Gość: MAJKA22 Re: Rezydent Alfa Star- Hotel Club Palm Turcja IP: *.tvgawex.pl 01.09.06, 14:52
        PIOTR
        • Gość: Faratka Re: Rezydent Alfa Star- Hotel Club Palm Turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:11
          Dzieki wielkie :)
    • Gość: Arek Re: Rezydent Alfa Star- Hotel Club Palm Turcja IP: *.eranet.pl 02.09.06, 13:01
      Witam!!!
      Muszę wziąć w obronę Piotra -też byłem w Clubie Palm w lipcu (od 10 do
      24).Zarzuty maji33 są śmieszne -co miał chodzić w krawacie??? Nie bąź śmieszna.
      On nie jest od tego, żeby chodził w wyprasownych koszulach i spodniach na kant
      w 40 st. upale!. Co do "pooukładnia", cóż- nie wiem jak odeprzeć te zarzuty.
      Byłem z Piotrem na Rodos i faktycznie zaprowadził nas do kanjpy na obiad ale
      każdy miał wolny wybór nie musiała tam jeść. Zresztą jedzenie było dobre i
      tanie i nawet jeżeli on dostał za darmo obiad za nas (nie wiem czy tak było) to
      nie mam do niego pretensji i nie czuje się oszukany.Piotr moim zdaniem jest w
      porządku. Nie ośmieszaj się dziewczyno.
      Arek
    • Gość: maja33 Re: Rezydent Alfa Star- Hotel Club Palm Turcja IP: *.tvgawex.pl 02.09.06, 18:52
      ty jestes śmieszny-nie życzę sobie!!!!dla mnie powinien wyglądać jak rezydent!
      jakos inni rezydenci wyglądali inaczej...!!!!to twoje zdanie! moje jest inne!
    • Gość: ryszard-mosty Re: Rezydent Alfa Star- Hotel Club Palm Turcja IP: *.olivant.fo 07.10.06, 23:58
      Byłem w Club Palm w lipcu.Piotr jest ok.Wycieczki prowadzi super.Zna się na
      żartach.Restauracje i sklepy które poleca,są dobre.Miły młody chłopak.
      • Gość: jacky Re: Rezydent Alfa Star- Hotel Club Palm Turcja IP: *.lublin.enterpol.pl 09.10.06, 11:23
        Nerwowa Maju ! Jesteś śmieszna i żeniująca . W Polsce też piloci wycieczek
        jedzą za darmo w restauracjach do których przyprowadzą grupę którą obsługują .
        I tak jest w Turcji , Egipcie i paru innych miejscach na świecie . Jak Ci nie
        pasuje to siedź w domu na czterech literach . Bo reguł tej gry nie zmienisz.
    • guzel Re: Rezydent Alfa Star- Hotel Club Palm Turcja 29.12.06, 20:46
      Witam
      Rezydenci i piloci zawsze dostaja darmowe posilki. I nie ma zadnych ukladow,
      poprostu zwykla znajomosc, gdy np jest sie w tym samym miejscu setny raz i na
      tej samej wycieczce. !!! pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka