romanstep 13.09.06, 15:47 W przyszłym roku wybieram się do Turcji i chciałabym pojechać do Fethiye, poradźcie jaki hotel wybrać. Z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamela Re: jaki hotel w Fethiye IP: *.c30.msk.pl 13.09.06, 16:26 Polecam Bezay w ktorym bylam w tym roku no i wg mnie z tego co widzialam to fajny jest Bahar i Grand vizion :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochaj_beti Re: jaki hotel w Fethiye IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.06, 17:14 Grand Vizon bardzoooooooooo polecam :) miła obsługa ładny basen :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamela Re: jaki hotel w Fethiye IP: *.c30.msk.pl 13.09.06, 18:45 Bezay tez mial ladny basen, obsluga tez b. mila, blisko do plazy. Pokoje czyste i ladne. :))))))))))))))) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochaj_beti Re: jaki hotel w Fethiye IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.06, 18:10 no a we mnie sie turek zakochal z hotelu...do tej pory do mnie pisze. I chyba za rok do innego hotelu pojade ale do turcji bo mnie strasznie tam ciagnie :) moze teraz w jakies inne miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: jaki hotel w Fethiye IP: 212.87.244.* 26.09.06, 14:44 Polecam Taurus. Nieduży hotel ***+ dwa budynki. Duży basen, naprawdę duży. Miła obsługa, Czysto dużo zieleni. Cicho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apus Re: jaki hotel w Fethiye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 14:48 wczoraj wrocilam z hotelu taurus i baaardzo go polecam bylam z chlopakiem mielismy maly apartament -dwa pokoje, dwa baseny ladna lazienka bardzo czysty hotel jedzenie smaczne i urozmaicone kolacje obsluga bardzo sympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochaj_beti Re: jaki hotel w Fethiye IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.06, 17:32 Jak my bylismy w Turcji to ludzie strasznie na taurusa podobno narzekali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lale Re: jaki hotel w Fethiye IP: *.lnet.pl 21.11.06, 18:33 A może apartament za 30 euro za dobę, niezależnie od ilości osób w nim (wejdzie na maxa 6 :))? www.ozyerapart.com/indexpol.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sepang Re: jaki hotel w Fethiye IP: *.gprspla.plusgsm.pl 26.12.06, 15:09 Malhun.Rozpisałam się na jego temat w portalu www.wakacje.pl Odpowiedz Link Zgłoś
siouxsie.s Re: jaki hotel w Fethiye 27.12.06, 11:57 Witam, ja byłam w czerwcu w Fethiye Calis w hotelu Bahar. Hotel przy samej plaży co jest naprawdę duzym atutem, bo z okna patrzysz sobie na piękne morze i góry. Wszystkie hotele w Fethiye są nieduże, ale miejscowośc b.fajna i spokojna. Hotel Bahar jest chyba jednym z lepszych w tym regionie oferowanym przez nasze biura. Obsługa b.miła, jedzenie smaczne, pokoje czyściutkie (codziennie sprzątane) choc niewielkie. Jedyne co może przeszkadzac, to klub z pseudo dyskoteką prawie na terenie hotelu. Ale hałasują tak mniej więcej do 1 w nocy a potem słychac szum morza..... Naprawdę nie polecam hotelu Taurus, słyszałam bardzo wiele negatywnych opinii no i jest prawie kilometr od plaży. Tam nie bardzo jest gdzie pospacerowac, a wieczorem nie chodziłabym po tej wsi. Jeśli masz jeszcze jakieś pytanie, chętnie odpowiem. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: jaki hotel w Fethiye IP: *.lnet.pl 27.12.06, 14:05 Niektórzy z Taurusa byli zadowoleni, ale niektórym przeszkadzała kantująca na rachunkach obsługa. To samo działo się w pobliskim Harmanie, ale jak ich przypilnować, to nie dadzą rady skantować. Byle nie Dogus... Odpowiedz Link Zgłoś