Dodaj do ulubionych

jaki hotel w Fethiye

13.09.06, 15:47
W przyszłym roku wybieram się do Turcji i chciałabym pojechać do Fethiye,
poradźcie jaki hotel wybrać. Z góry bardzo dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: kamela Re: jaki hotel w Fethiye IP: *.c30.msk.pl 13.09.06, 16:26
      Polecam Bezay w ktorym bylam w tym roku no i wg mnie z tego co widzialam to
      fajny jest Bahar i Grand vizion :)
    • Gość: kochaj_beti Re: jaki hotel w Fethiye IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.06, 17:14
      Grand Vizon bardzoooooooooo polecam :) miła obsługa ładny basen :)
    • Gość: kamela Re: jaki hotel w Fethiye IP: *.c30.msk.pl 13.09.06, 18:45
      Bezay tez mial ladny basen, obsluga tez b. mila, blisko do plazy. Pokoje czyste
      i ladne. :))))))))))))))) Polecam
      • Gość: kochaj_beti Re: jaki hotel w Fethiye IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.06, 18:10
        no a we mnie sie turek zakochal z hotelu...do tej pory do mnie pisze. I chyba
        za rok do innego hotelu pojade ale do turcji bo mnie strasznie tam ciagnie :)
        moze teraz w jakies inne miejsce :)
        • des4 Re: jaki hotel w Fethiye 15.09.06, 10:08
          Harman...
    • Gość: bernard Re: jaki hotel w Fethiye IP: 212.87.244.* 26.09.06, 14:44
      Polecam Taurus. Nieduży hotel ***+ dwa budynki. Duży basen, naprawdę duży. Miła
      obsługa, Czysto dużo zieleni. Cicho
      • Gość: apus Re: jaki hotel w Fethiye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 14:48
        wczoraj wrocilam z hotelu taurus i baaardzo go polecam
        bylam z chlopakiem mielismy maly apartament -dwa pokoje, dwa baseny ladna lazienka
        bardzo czysty hotel
        jedzenie smaczne i urozmaicone kolacje
        obsluga bardzo sympatyczna

• Gość: kochaj_beti Re: jaki hotel w Fethiye IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.06, 17:32
          Jak my bylismy w Turcji to ludzie strasznie na taurusa podobno narzekali...
          • Gość: lale Re: jaki hotel w Fethiye IP: *.lnet.pl 21.11.06, 18:33
            A może apartament za 30 euro za dobę, niezależnie od ilości osób w nim (wejdzie
            na maxa 6 :))?

www.ozyerapart.com/indexpol.asp
    • Gość: sepang Re: jaki hotel w Fethiye IP: *.gprspla.plusgsm.pl 26.12.06, 15:09
      Malhun.Rozpisałam się na jego temat w portalu www.wakacje.pl
    • siouxsie.s Re: jaki hotel w Fethiye 27.12.06, 11:57
      Witam, ja byłam w czerwcu w Fethiye Calis w hotelu Bahar. Hotel przy samej plaży
      co jest naprawdę duzym atutem, bo z okna patrzysz sobie na piękne morze i góry.
      Wszystkie hotele w Fethiye są nieduże, ale miejscowośc b.fajna i spokojna. Hotel
      Bahar jest chyba jednym z lepszych w tym regionie oferowanym przez nasze biura.
      Obsługa b.miła, jedzenie smaczne, pokoje czyściutkie (codziennie sprzątane) choc
      niewielkie. Jedyne co może przeszkadzac, to klub z pseudo dyskoteką prawie na
      terenie hotelu. Ale hałasują tak mniej więcej do 1 w nocy a potem słychac szum
      morza..... Naprawdę nie polecam hotelu Taurus, słyszałam bardzo wiele
      negatywnych opinii no i jest prawie kilometr od plaży. Tam nie bardzo jest gdzie
      pospacerowac, a wieczorem nie chodziłabym po tej wsi.

Jeśli masz jeszcze jakieś pytanie, chętnie odpowiem.

Pozdrawiam
      Agnieszka
      • Gość: ela Re: jaki hotel w Fethiye IP: *.lnet.pl 27.12.06, 14:05
        Niektórzy z Taurusa byli zadowoleni, ale niektórym przeszkadzała kantująca na
        rachunkach obsługa. To samo działo się w pobliskim Harmanie, ale jak ich
        przypilnować, to nie dadzą rady skantować.
        Byle nie Dogus...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka