Gość: Maria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:37 Dziekuje za wszelkie informacje na temat tego hotelu i okolic.Lecimy 11.10 z okecia godz.20.10 z biura Alfa Star.Pozdrawiam i zycze milego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bema Re: Turcja hotel Can/Obagol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:39 byliśmy w can w drugiej połowie lipca muszę przyznać że było bardzo miło hotelik mały ale zadbany i czysty, bardzo miła obsługa,grzeczni, mili, uczynni, jedzenie bardzo dobre , sniadania troche monotonne ale jest z czego wybierać, okolica według mnie bardzo piękna, do Alany można bez problemu dojechać o kazdej porze za 1 euro,w centrum Oba jest również co robić, plaża piszcztysto żwirowa,morze dosyć głebokie blisko od brzegu, dla dzieci uciążlie są wysokie fale.Jeśli chcesz więcej wiedzieć to pisz bemasz@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Turcja hotel Can/Obagol 29.09.06, 17:00 też byłem w Oba ale akurat w Oba Asa ... pamietaj o fakultetach .. do łaźni tureckiej czy na statek wokół alanii ...oczywiście z lokalnych biur podrózy ja korzystałem z usług Azera Romy tak sie to zwało .. na centralnej ulicy Oba ... nie narzekam .. ceny przystepne ..... dla mężczyzn koniecznie Quad Safari - kobiety tez mogą ale te młodsze .... ja jechałem z córką znajomej ... i dwoma Rosjankami miały ogniki w oczach jak wyły silniki .... ale bizuterie też kupowały pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś