Gość: kacha IP: *.acn.waw.pl 07.10.06, 13:42 Hej!Czy to prawda ze w Kapadocji mozna wykupic lot balonem?Czy jest to mozliwe biorac pod uwage ze jade tam na wycieczke fakultatywna na 2 dni i ile taka przyjemnosc kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktos Re: lot balonem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 16:15 Byliśmy w Kapadocji z lokalnym biurem Jolka&Adams, wiem, że oni są w stanie zorganizować lot balonem nad Kapadocją, kosztuje to 120 Euro (cena z września) od osoby, wylot ok. 5 rano, powrót ok. 8, tak więc wpasujecie się w program reszty wycieczki, trzeba tylko zebrać chętnych. Nie skorzystaliśmy ze względów finasowych, ale podobno wrażenia niezapomniane. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: lot balonem 07.10.06, 19:12 lot balonem był organizowany tez w trakcie 7 + 7 jako zupełnie dodatkowy fakultet ... koszt 150 Euro ... tak jak było powiedziane lot o wschodzie słońca od 5 do 8 tzn sam lot chyba trwa dwie godziny .... z naszej wycieczki za duzo nie nyło - sorry ja tez nie ale nasza sąsiadka z autokaru opowiadała , że to niesamowite przeżycie ... i jak sądzę na pewno można jej wierzyć .... a jak widac zgodnie z reguła .. z lokalnych biur podróży zawsze taniej .... pzdr deo ale oprócz balonu namawiam na Quady - safari - troche adrenaliny sie wydzieli .... na tym akurat byłem tzn jechałem quadem ... swietne ... konieczne okulary przeciwsłoneczne bo cała będziesz zakurzona ... ale to tez jest to .... Odpowiedz Link Zgłoś