Gość: ppf IP: *.chello.pl 24.12.06, 22:13 czy wie może ktoś coś o hotelu Selimhan w Kemer. Znalazłam ten hotel w ofercie biura GTI (może coś o samym biurze tez wiecie). Czekam na info. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ppf Re: kemer-Selimhan IP: *.chello.pl 27.12.06, 22:27 Naprawde nikt nic nie słyszał o hotelu Selimhan w Kemer. To może ktoś jest zorientowany gdzie w najbliższej okolicy KEMER-u warto spedzic 2 tygodnie. Może polecicie mi jakis hotel? Czytałam też kilka opini o hotelu Sinatra-może o tym co nieco wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w Re: kemer-Selimhan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 21:54 W Selimhan nie byłam - ale gdzieś na portalu gazeta , albo wakacje któś o tym hotelu pisał rok albo 2 lata temu. Jeśli chcesz być w Kemerze to do wyboru są oprócz w/w wymienionego, Gelidonya, Kami i Lukulus. Na temat 2-ch pierwszych znajdziesz coś na forum, na temat Lukulusa nie - rozważam wyjazd w maju ze względu na cenę. Kami leży na tyłach deptaku - w centrum, Gelidonya - 10 min spacerkiem - przy głównej dojazdowej drodze do Kemeru. Wszystkie nie wymienione przeze mnie hotele leżą jak dla mnie zbyt daleko od miasta. Wymieniona przez Ciebie Sinatra jest w miejscowości do której jedzie się ok 15 min. dolmuszem (góry). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w Re: kemer-Selimhan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 21:57 co do GTI - byłam z nimi 2 razy - bez przygód - polecam Odpowiedz Link Zgłoś