Gość: ja_xxx IP: *.master.pl 29.12.06, 16:04 Bardzo prosze o opinie tego hotelu. Bede wdzieczna za kazda informacje.Z gory bardzo dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: colin Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 17:47 Już poruszaliśmy ten wątek -poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokrates Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 17:54 Bądź człowiekiem kiedy Pani prosi, dawaj link czym prędzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_xxx Re: hotel Cesars Resort? IP: *.master.pl 29.12.06, 22:15 szukalam ale tak naprawde jest tylko jedno zdanie na ten temat i to mi nic nie mowi.Pomozcie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NATA Re: hotel Cesars Resort? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.06, 22:30 BYłAM DZISIAJ W ITACE I ZAREZERWOWAłAM TEN HOTEL. BARDZO GO CHWALą . ODNOWIONY, SUPER SERWIS,DOBRE ALL, BLISKO MORZA, WOKł PONOć TEż SUPER W 1 LINI OD MORZA I NIE NA ODLUDZIU POZDRAWIAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_xxx Re: hotel Cesars Resort? IP: *.master.pl 29.12.06, 22:45 Dzieki. W biurach turyst. zawsze wszystko chwala tym bardziej to co Ciebie zainteresuje.Chcialabym opinie kogos kto juz tam byl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebazax Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 00:37 święte słowa... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokrates Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 08:36 Opinie panienek z biur nie są miarodajne. One ćwierkają jak im każą i tyle. Ten hotel wygląda superowo ale to straszliwy moloch 700 pok. 2,5 tys. ludu. I ta niska cena jest bardzo podejrzana, i coś musi się za nią kryć. Dużo Ruskich. Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: hotel Cesars Resort? 30.12.06, 09:10 No i ten remont to nie remont tylko kosmetyka w niektórych pokojach ale nadal to jeden z najstarszych hoteli w okolicy no i moloch mało leżaków na plaży i na basenie w stosunku do ilości gości jedzenie podobno bardzo dobre ale widać te 16 lat działalności hotelu-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebazax Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 10:41 Sokraters pomyliłeś hotele chyba. Mówimy tutaj o Cesars Resort, a nie o Cesars Temple. Dla wyjaśnienia: Cesars Resort w Side - 400 pokojów Cesars Temple w Belek - 750 pokojów. Niestety za dużo o tym Cesars Resort nie piszą forumowicze, a czas nagli. Dzisiaj idę zarezerwować Cesars Resort. Klamka zapadła. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokrates Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 10:50 A pewnie. KLepni se. Ja z niego zrezygnowałem na rzecz Oludeniz. Jak wrócimy to skonfrontujemy nasze wrażenia :-))) Wyczytałem, że wybrzeże egejskie to jest to a riwiera turecka nie ma takich dobrych notowań. Dla mnie ważniejsze są krajobrazy, klimat i spokój. Riwiera turecka to pewna sauna. Byłem i wiem co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: hotel Cesars Resort? 30.12.06, 15:16 www.holidaycheck.de/hotel-Reiseinformationen_Hotel+Cesars+Resort+Annex-hid_30961.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokrates Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 15:19 Ale Szwaby nie mają gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgośka Re: hotel Cesars Resort? IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.06, 16:37 Cena dlatego jest taka niska ponieważ Itaka ma go pierwszy raz w swojej ofercie, a na takie hotele zawsze jest duża zniżka za rok możemy zapomnieć już o takiej cenie. Ja się wybieram do tego hotelu od 4 lipca . Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 16:43 A ILE PŁACISZ ZA PODRÓŻ W TYM TERMINIE (T.J.4 O7)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokrates Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 16:47 Nie zgadzam się, że cena jest niska bo Itaka ma pierwszy raz w ofercie. Idąc tym tropem jak wytłumaczysz niebotyczne ceny imprez do Portugalii, ktore Itaka też ma po raz pierwszy. Albo dlaczedgo 5* all inc. Cesars Temple jest dużo tańszy od innych 5* w Turcji mimo, że tez pierwszy raz w ofercie Itaki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: hotel Cesars Resort? IP: *.master.pl 30.12.06, 17:06 Ja tez juz wybralam ten hotel ala zaduzo nie moge sie o nim dowiedziec. A co do ceny jak dla mnie to prawie 3 tys zł na os to wcale nie taka bardzo niska cena.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgośka Re: hotel Cesars Resort? IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.06, 17:53 Niestety nie potrafię Ci wytłumaczyć dlaczego ceny na wyjazdy do Portugali sa takie wysokie. To co wcześniej napisalam wiem od bliskiej znajomej, która pracuje w biurze podróży. Napewno podzielę się z Wami opinią jak wrócę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgośka Re: hotel Cesars Resort? IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.06, 17:48 Cena od 3 osób (dziecko 8 lat) 6.116 zł - 14 dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebazax Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 19:20 Klamka zapadła. Jedziemy (ze znajomymi, 4os.) do Cesars Resort. Dziś zarezerwowałem. NA forum niemieckim też patrzyłem, zdjęć bardzooo dużo przejrzałem i się zdecydowałem. A tak naprawde to zobaczymy jak już będziemy na miejscu. Więcej optymizmu!!! Pozdrawiam wszystkich co wybrali Cesras Resort w Side. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_xxx Re: hotel Cesars Resort? IP: *.master.pl 30.12.06, 22:36 Dzieki za wszystkie informacje.Juz zarezerwowalam ten hotel.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: hotel Cesars Resort? IP: *.master.pl 30.12.06, 22:39 sebazax jak mozesz podaj link na forum niemieckie tez chcialabym zobaczyc fotki do tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: hotel Cesars Resort? 31.12.06, 08:54 Tu macie fotki z hotelu Cesars-pozdrawiam. www.cesars.com.tr/side/mainpage.asp?key=45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebazax Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 11:47 Dla Wioli: Link z niemieckimi opiniami i zdjęciami: www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbilder_Hotel+Cesars+Resort+Annex-ch_ub-hid_30961-ebene_hid.html Około chyba 70 zdjęć. ZDjęćia nie katalogowe, bo zrobione przez turystów. MIłego oglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: hotel Cesars Resort? IP: *.master.pl 01.01.07, 16:46 Dzieki za linki.Na fotkach widac ze całkiem nie zły ten hotel.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: hotel Cesars Resort? 01.01.07, 16:53 Ten hotel jest do DUPY. Ludzie nie dajcie się nabrać. Jak słyszę na forum, że ludzie już sobie pozaklepywali tę kichę to mnie normalnie skręca a jakbym miał ziemniak w piwnicy to wszystkie by mi pogniły w oka mgnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebazax Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 18:03 Nigdy nie będzie tak, że wszyscy będą polecać jeden hotel. Są gusta i guściki. A kimże jesteś nieznajomy/nieznajoma o tajemniczym nicku turhotel. Brzmi jak jakieś biuro podróży. Czyżbyś nie miał go w swojej ofercie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 17:43 A ja Wam mówię, że nie wszystko złoto co się świeci. To jakas psychoza z tym Cesarem, ludzie walą jak w dym. Podejrzana sprawa, nie uważacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebazax Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 18:10 To nie żadna psychoza, po prostu dobra oferta. I chyba po raz pierwszy u nas. Optymizmu wiecej... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 18:17 Tak jest. Dobre nastawienie to idealny patent. Można się zadekować w podłym hoteliku 2* z karaluchami i syfem a optymizm wszystko załatwi. Nawet rezydenta głupka i olewacza będzie łatwo znieść a nawet polubić. Jest optymizm do po co przepłacać? Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: hotel Cesars Resort? 02.01.07, 19:06 Cesars to hotel do ,którego przestali już jeżdzić turyści z europy zachodnie ze względu na jego wiek i trzeba go teraz zapełnić to przecież 400 pokoi ale za tą kase myśle że warto niezłe położenie i dobra kuchnia i dużo sąsiadów ze wschodu -pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NATA Re: hotel Cesars Resort? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.07, 21:51 sokrates powodzenia jak w club side będziesz miał okna na ulice hehe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokrates Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 22:38 Ale ja się tam nie wybieram. Twój wywiad słabo działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Nata Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 09:34 piszesz o oknach na ulice a w Cesars będziesz miała okna na ruskich przecież to jest blokowisko i w dodatku stare he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casablanca Re: hotel Cesars Resort? IP: *.imz.pl 03.01.07, 09:39 A niech sobie jadą gdzie chcą i przekonają na własnej skórze jak to jest dać się zwieźć profesjonalnej robocie fotografa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 09:48 ale przecież nawet widać na zdjęciach że to blokowisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casablanca Re: hotel Cesars Resort? IP: *.imz.pl 03.01.07, 09:55 Ten Cesar w Side to ujdzie w tłoku, ładny obiekt - widziałam na żywca. Ale ten w Belek to już totalny pic na wodę. No i ten Belek, poza hotelami tam nic nie ma. Zadupie z hotelami rzekłabym wprost. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebazax Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 16:22 po co od razu mówić, że dali go do polskiej oferty, bo "Zachód" już tam nie chce jeżdzić? Czy to oznacza, że od teraz każda nowa oferta w Polsce kolejnego hotelu też to będzie oznaczać? Troszkę niepoważne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 17:05 Niestety to prawda zobacz na stronce niemieckiej że ich biura go wycofują ze względu na coraz to gorsze warunki podobno po remoncie w 2006 r a to była tylko kosmetyka zresztą sami się przekonacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_xxx Re: hotel Cesars Resort? IP: *.master.pl 03.01.07, 18:29 Podajcie mi choc jeden hotel ktory zbiera same pozytywne opinie.Czy jest wogole taki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: hotel Cesars Resort? IP: *.master.pl 04.01.07, 11:37 Czy naprawde nikt nie moze nic pozytywnego napisac na temat tego hotelu.Jestem załamana bo wybralam wlasnie ten hotel. Co do ruskich, 3 lata temu bylam w Hiszpanii i tam bylo duzo Rosjan ale nie zachowywali sie tak jak tu piszecie i nie wyrozniali sie swoim negatywnym zachowaniem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: hotel Cesars Resort? IP: *.chello.pl 04.01.07, 11:41 Głowa do góry będzie super jedziesz na wakacje i nic się nie martw -pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 18:32 Zauważyłam pewne niedomówienia. Niektórzy mylą Cesars Temple w Belek z Cesars Resort. Widział ten hotel w Side i prezentuje się bardzo ładnie i okazale. Natomiast ten w Belek jest mocno problematyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgośka Re: hotel Cesars Resort? IP: 83.238.233.* 04.01.07, 18:59 Ja też wybrałam ten hotel, a co do sąsiadow ze wschodu to zdecydowanie wolę ich towarzystwo niż niemców po moim pobycie w Hiszpanii też mogę śmiało stwierdzić, że wszyscy tylko nie niemcy poprostu katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 19:05 Prawdziwą katastrofę przeżyłam w zeszłym roku ma Majorce, gdzie Niemcy stanowili przytłaczającą większość. Nie jestem ksenofobką ale co za dużo to nie zdrowo. Od rana do wieczora szprechanina. To już wolę język rosyjski bo nie świdruje mi w uszach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: hotel Cesars Resort? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 07:12 Mam pytanko czy ktokolwiek z tych osób co się tutaj wypowiadali był w tym hotelu. Jeżeli tak to czy w pokojach jest czysto (chodzi mi o Prusaki itp.) Prosze o szcerą odpowiedź wybieram się tam z małym 3 letnim dzieckiem. Jadę w terminie 20.06.07. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 09:39 Jeszcze raczej nikt nie był bo to nowość w naszych biurach ale nie wieże żeby były prusaki -pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: hotel Cesars Resort? IP: *.imz.pl 05.01.07, 09:52 Wiara czyni cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freda Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 12:04 ja też interesuę się tym hotelem w side jadę z 2 dzieci 4 10 lat napiszcie jak tam jest koniec czerwca dla mnie jest super niema jeszcze tylu turystów turcja jest super byłam 3 razy w tunezji 1 grecja 1 w hotelach 4 5 gwiazdek ale turcja jest najlepsza hiszpania przereklamowana i bardzo droga gocha pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: hotel Cesars Resort? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 12:08 Ja tez jadę 20.06.2007 to tego hotelu i wydaje się byc całkiem niezły tym bardziej iż na stronach niemieckich wypada lepiej niz ten sam w belku choc jest podobno 5 gwiazdkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: hotel Cesars Resort? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 16:15 też jedziemy dużą grupą 20 czerwca z wrocławia na 2 tyg. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: hotel Cesars Resort? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 12:05 Jeżeli wiara czyni cuda to podaj przykład gdzie i kiedy byłeś a jak było co było nie tak? A ty tylko piszesz puste słowa i przytaczasz powiedzenia. Ja jeszcze w Turcji nie byłem ale tez nic o niej złego nie pisze bo sam nie wiem jak jest a ty sprawiasz wrażenie choćbyś z opowieści usłyszanych od kogoś sam wyciągał wnioski i pisał co ci slina na język przyniesie. Pozdrawiam. P.S. Nie chcę nikogo urazić jeżeli byłeś to napisz co wiesz ale konkrety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pringa Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 12:34 dzwoniłam do itaki nie ma już miejsc w czerwcu mam termin na 4 lipca jedziemy 3 rodziny dziwne że opisują ten hotel nieciekawie a nikt w nim nie był chyba że przed remontem w zeszłym roku nie było go w itace zresztą mam dużo starych katalogów z różnych biur i nigdzie go nie znalazłam cesars side wygląda super jest też cesars coś na pe w tym jest nie fajnie musi być cesars side. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: hotel Cesars Resort? IP: *.imz.pl 05.01.07, 13:09 Aleś się rozgadał, ło matko!!! Babka wyraziła swoją wiarę w nieobecność prusaków a ja napisałem, że wiara czyni cuda. Jak będziesz wierzył w rzeczy małoprawdopodobne to może stać się jakiś cud. A na drugi raz zmień tonację bo nie ma powodów do podnoszenia sobie ciśnienia. Hotel jest fajny,przy plaży, jedź spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: hotel Cesars Resort? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 14:09 Nie podnoszę sobie cisnienia i nie mam nic złego na myśli a co do rozpisywania się to chciałem uciąć rozpiski na temat tego hotelu osób , którzy tam nie byli . Bo można niektórych ludzi wprowadzić w błąd a fourm jest chyba po to żeby udzielić informacji wiarygodnych a nie takich co dowiadujemy sie w biurach podrózy lub katalogów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 15:24 Powtórzę jeszcze raz: Zauważyłam pewne niedomówienia. Niektórzy mylą Cesars Temple w Belek z Cesars Resort. Widział ten hotel w Side i prezentuje się bardzo ładnie i okazale. Natomiast ten w Belek jest mocno problematyczny. Jakie jest jedzonko w Resorcie - nie mogę powiedzieć, ale hotel jest piękny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pringa Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 16:41 a co masz na myśli że jest problematyczny.pozdrawiam wszystkich pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freda Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 16:51 boczki wstęp wzbroniony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 17:35 Witam.Wybieram się do tego hotelu 04.07.07r. Proszę o opinie na temat warunków w hotelu,jedzenia,obsługi klienta i ogólnych wrażen z pobytu.Czy polecilibyście ten hotel?? Serdecznie dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: hotel Cesars Resort? IP: *.tomaszow-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 07.01.07, 14:43 Wybieram sie do tego hotelu 1 sierpnia. Kto leci ze mna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~sebazax Re: hotel Cesars Resort? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 20:01 My tez lecimy 1.08 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: hotel Cesars Resort? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 08:54 Ja też jadę 1 sierpnia. lecimy w trzy rodziny, razem 11 osób. wylot z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: hotel Cesars Resort? IP: *.euronet.net.pl 31.01.07, 10:08 Wybieram się z rodzinką do Cesars Resort na 2tyg. od 18.07.07r. 2osoby dorosłe + syn 14lat.Kto leci z nami z Warszawki??? Czy jest to fajny hotelik? Moze powiecie coś bliżej na jego temat? Jak jedzonko i waruneczki???Czekam na newsy!!!Pozdrówka gocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: hotel Cesars Resort? IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.07, 20:11 drobna pomylka. Lece do cesars resort 8 sierpnia. Ile placicie za osobe?? Z Itaki?? Na ile lecicie? Do zobaczenia!!! Spotkamy si w Turcji:D ps. nie wiecie moze jakimi liniami samoloty lataja z warszawy??????? Odpowiedz Link Zgłoś